Лапис Лазули Написано Октобар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 Istopljeni kamen and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 пре 2 минута, Лапис Лазули рече Hvala Mico! Zvuci super, potrazicu ga. Hvala devojke! Sa pakovanjem(zumance+ulje+...) sam probala ali jednom nedeljno jeste pomoglo malo, mozda treba cesce... Svakako mnogo akanja za minimalan efekat bar iz mog iskustva... radije bih nesto profesionalno das pare i probudis se sutra sa kosom, normalnom... Najbolje tako. Ako ne, uvek ostaje opcija URADI SAMA...snadji se!!! Bitno je da uvek ima mogućnosti u svemu i izlaz iz svega...i bez love... Лапис Лазули and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 1, 4, 7 Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 пре 7 минута, Smaragdni kamičak рече Baš su sve lepe kamičak, meni 4. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 Јесења колекција за даме, идеална за наступајуће опадајуће лишће Полако, полако Стан'те, стан'те, мали вантематски приказ или'ти оф топик, ил' боље рећ' шала Anika, Sofija_, Istopljeni kamen and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 пре 2 минута, Плаво Небо рече Јесења колекција за даме, идеална за наступајуће опадајуће лишће Полако, полако Стан'те, стан'те, мали вантематски приказ или'ти оф топик, ил' боље рећ' шала pa dobro, bolje i to, nego da si nam ih predložio kao novo prevozno sredstvo. Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 пре 1 минут, Снежана рече pa dobro, bolje i to, nego da si nam ih predložio kao novo prevozno sredstvo. Први сам ту да узмем и једну мушку за себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 Uzmi kutlacu i varjacu, pa spremi rucak, da vidis malo kako je. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 пре 9 минута, Плаво Небо рече Јесења колекција за даме, идеална за наступајуће опадајуће лишће braticu dragi, za lisce se ne koristi metla vec grabulje Плаво Небо and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 пре 1 минут, Sofija_ рече braticu dragi, za lisce se ne koristi metla vec grabulje Не, не можеш граб'ље по бетону Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 пре 1 минут, Плаво Небо рече Не, не можеш граб'ље по бетону gde u selu kod tebe ima beton? ispod drveca? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 Управо сада, Sofija_ рече gde u selu kod tebe ima beton? ispod drveca? Ја сам на памети имао град, тренутно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 @Плаво Небо pazi, nije ti losa ideja, bas cu da kupim ove u boji da mi se slaze uz radno odelo ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 пре 1 минут, Sofija_ рече @Плаво Небо pazi, nije ti losa ideja, bas cu da kupim ove u boji da mi se slaze uz radno odelo Тако је, није на одмет имат' укуса и за такве ствари Мислим, лепо је и то. Схваташ шта хоћу рећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука