Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Па видео си слике ........са свим женским атрибутима богме........ Video.Al onako uske pantalone su me totalno sablaznile.Ko da je sam demon dizajnirao takav model. Плутон, Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Па добро, ово у тексту јесу ствари које Свето Писмо осуђује, а за то постоје разлози, без обзира на време, место, окружење. Бог препоручује оно што је добро, а ко неће - не мора, саме последице су евидентне. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Па добро, ово у тексту јесу ствари које Свето Писмо осуђује, а за то постоје разлози, без обзира на време, место, окружење. Бог препоручује оно што је добро, а ко неће - не мора, саме последице су евидентне. Tako je. A tek kad bi živeli u teokratskoj državi da vidiš posledice, takvi bi išli pod mač. Ali neka, ima vremena da dr Miroljub bude krunisan za kralja. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Video.Al onako uske pantalone su me totalno sablaznile.Ko da je sam demon dizajnirao takav model. Рапсоди and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Дај место на ком пише. Ја то нисам видео. Није, Он је имао нормалну дужину косе, у то време, за мушкарце. Ili ne uči li vas i sama priroda da je mužu sramota ako gaji dugačku kosu; Korinćamima,11 glava Na pravoslavnim ikonama ima isključivo dugu kosu.Jedino ga jehove prikazuju sa kratkom. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Video.Al onako uske pantalone su me totalno sablaznile.Ko da je sam demon dizajnirao takav model. Па и јесте .............знаш ко дизајнира и ко им даје идеје.......а ја опет кажем по слабости носим...........по палости........али није у реду. Две се у мени побише силе, мозак и срце, памет и сласт, Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Tekst je odlican, a to sto ga je napisala a i objavila zena... to je neprocjenjivo. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Када жена изгледа женствено? Наравно, ако има лепу, дугу, живу косу, која сија, а не као шлем обојену или фризуру као боксер. Неке жене имају у коси превише сумпора чији се атоми увежу и тако спречавају косу да буде жива и да сија. Бог је такве жене сумпором спречио да буду женствене. Знамо и да је Бог бацао сумпорне куглице на Содому и Гомору. Случајност? Мислите о томе! Караконџула, Aquilius Cratus, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 To je taj demonizovan pogled,uživa što što uspeo da zavede naivne pravedne duše da nose njegove đavolske kreacije. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wu Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 И ја бих најпре помислио да је неки Рус/Рускиња аутор оваквог текста. Пример из живота: моја девојка је на магистарским у Москви. У близини имају неки мањи манастир и одлучи она с цимерком Румунком да сврати један дан. Нормално обучена, без шминке (и иначе се, уосталом, врло ретко шминка). Улазе у радњу, ту свештеник разговара с продавачицом и чује како јој он спомиње Србе, св. Саву итд. Обрадује се, и приђе да затражи благослов, а овај ће: "шта богохулиш?! Како смеш да идеш у панталонама итд. итд." и окрете се и оде, ни благослов да да. Ја не видим како то може да буде нормално, и где ту човек да препозна ту љубав по којој ми хришћани треба да се распознајемо. ОК, сматраш да је погрешила, свештеник си, подучи и благослови. Оваква исламизација наше дивне вере не може донети добре плодове. Deja Vu, feeble, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ne znam ja sta si ti tu razumeo ja samo konstatujem stil u oblacenju Не знам ја кога си ти видела у сукњи, али ја носим панталоне Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ili ne uči li vas i sama priroda da je mužu sramota ako gaji dugačku kosu; Korinćamima,11 glava Na pravoslavnim ikonama ima isključivo dugu kosu.Jedino ga jehove prikazuju sa kratkom. Крат, дугачка коса је коса до дупета, минимум, и красила је само жене, а мушкарцима није приличила. Дакле, Христос није имао дугачку, него косу нормалне, пристојне дужине. Данас су популарне ''чирокане'', ''маринке'' и остале ''печурка'' фризуре, па је теби, вероватно, и нормална дужина косе као дугачка, а није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Не знам ја кога си ти видела у сукњи, али ја носим панталоне Osim kad ti dodje inspiracija onda škotski kilt (eno jesi napisao,nista ja tu ne nagadjam ) Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука