Bokisd Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 3 минута, Zayron рече Dioksini su sadržani u pesticidima i ugrožavaju zdravlje čovjeka, naročito muškaraca jer uzrokuju neplodnost i tumor testisa. Najrizičnija skupina mladenaca, dakle mladih muškaraca, mladića je ta koja redovno aplikuje travu, naravno onu jeftiniju špricanu pesticidima. https://sterilitet.wordpress.com/2008/11/26/neplodnost-kod-muskaraca-2-deo/ Strasno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 11 минута, Avocado рече Pa tu ti piše da je "Doctor of Philosophy in Physics"... a ne doktor bioelektrografije????? to mu je zvanicna diploma valjda, sta ga ja znam, ali je poznat kao naucnik u disciplini biofizika,a doktorirao je na unapredjenoj bioelektrografiji, bioelektrografija nije naucna disciplina sama po sebi da bi neko bio doktor bioelektrografije, tako sto ne postoji ni doktor fotoelektricnog efekta, pises sad gluposti. a neces ga moci strpati pod nekog sarlatana zato sto je bio clan u Member Better World Society, Washington, 1990. Member American Association for the Advancement of Science, Moscow Society Explorers of Nature, Foundation Research on the Nature of Man, Planetary Society, Cooperaziome Sanitaria Complementare Intereuropea, International Society Study of Subtle Energies and Energy Medcine, Society for Psychical Research, London, New York Academy Sciences. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 Kada je ova tema u pitanju, glavno pitanje je sta u celoj ovoj prici o stvaranju radi Bog? Kakva je uopste njegova uloga i funkcija ako sav poso odrade abiogeneza i evolucija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 16 минута, Zayron рече Dioksini su sadržani u pesticidima i ugrožavaju zdravlje čovjeka, naročito muškaraca jer uzrokuju neplodnost i tumor testisa. Najrizičnija skupina mladenaca, dakle mladih muškaraca, mladića je ta koja redovno aplikuje travu, naravno onu jeftiniju špricanu pesticidima. Ima i ta "bio" koja pesticidima špricana nije ali je skuplja. https://sterilitet.wordpress.com/2008/11/26/neplodnost-kod-muskaraca-2-deo/ sad si me uplasio za @cloudking da ne dobije rak glave, on tuce tu travu, garant je prskana Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 9 минута, kordun рече sad si me uplasio za @cloudking da ne dobije rak glave, on tuce tu travu, garant je prskana Neki tamo imaju šupljinu ko u praznom buretu pa taj rak nema na šta da se ufati, za ponadat se da je to i njegov slučaj. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 17 минута, kordun рече to mu je zvanicna diploma valjda, sta ga ja znam, ali je poznat kao naucnik u disciplini biofizika,a doktorirao je na unapredjenoj bioelektrografiji, bioelektrografija nije naucna disciplina sama po sebi da bi neko bio doktor bioelektrografije, tako sto ne postoji ni doktor fotoelektricnog efekta, pises sad gluposti. Odakle ti ideja da je doktorirao na "unapredjenoj bioelektrografiji"? Prosto, naveo si citat u kojem piše da je "Doctor of Philosophy in Physics" kao "dokaz" da je doktorirao na bioelektrografiji??? Link sa kojeg vučeš podatke o njemu ne pominje bioelektrografiju uopšte. пре 17 минута, kordun рече a neces ga moci strpati pod nekog sarlatana zato sto je bio clan u Member Better World Society, Washington, 1990. Member American Association for the Advancement of Science, Moscow Society Explorers of Nature, Foundation Research on the Nature of Man, Planetary Society, Cooperaziome Sanitaria Complementare Intereuropea, International Society Study of Subtle Energies and Energy Medcine, Society for Psychical Research, London, New York Academy Sciences. Koju organizaciju si izbrisao sa spiska i što? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 3 часа, Bokisd рече Ali, brate, ( kako ) se vera ne bavi i pitanjem, ... kako ?... Naravno,....ko ?... je stvorio, odmah je na pocetku,....U pocetku stvori Bog nebo i zemlju.... A, ....kako ?....Bog stvara, recimo, sto se tice coveka, stoji .... nacinimo coveka po slici i podobiju Bozijem..... Zar, ne bi i samo pismo bilo malo neizbalansirano ( ) i nejasno, ako ne bi bilo i 'kako' je stvarao , onaj,.... Ko.... je i stvarao sve vidljivo i nevidljivo. Не даје Библија одговор КАКО, нема о начину на који Бог ствара, на заповест или промисао Божју - земља пусти душе живе и слично. А како, о томе нема ни речи. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 1 сат, Bokisd рече Recimo, nesto ovako. https://www.gotquestions.org/Hrvatski/teisticka-evolucija.html Цитат Ateistička evolucija kaže da nema Boga te da život može nastati i da jest nastao prirodno iz pretpostojećih, neživih osnovnih elemenata pod utjecajem prirodnih zakona (poput gravitacije itd.), iako podrijetlo tih prirodnih zakona nije objašnjeno. Не сећам се кад сам задњи пут видео реченицу у којој је буквално свака реч нетачна drvce, Милан Ракић, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 пре 7 часа, grigorije22 рече Kada je ova tema u pitanju, glavno pitanje je sta u celoj ovoj prici o stvaranju radi Bog? Kakva je uopste njegova uloga i funkcija ako sav poso odrade abiogeneza i evolucija? Исто као да си питао, Каква је уопште Његова улога и функција ако сав посао око стварања деце ураде мама и тата... Још испадох апологета т.еволуције... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 Шта је старије кокошка или јаје? То би био мој одговор на ову тему али у мом размишљању то су две различите теме. Бог на једну страну а генетика на другу, па се сусрећу после неког времена... Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 пре 27 минута, Mali Marko рече Шта је старије кокошка или јаје? То би био мој одговор на ову тему али у мом размишљању то су две различите теме. Бог на једну страну а генетика на другу, па се сусрећу после неког времена... Ovo pitanje je odgovoreno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 пре 8 часа, kordun рече to mu je zvanicna diploma valjda, sta ga ja znam, ali je poznat kao naucnik u disciplini biofizika,a doktorirao je na unapredjenoj bioelektrografiji, bioelektrografija nije naucna disciplina sama po sebi da bi neko bio doktor bioelektrografije, tako sto ne postoji ni doktor fotoelektricnog efekta, pises sad gluposti. a neces ga moci strpati pod nekog sarlatana zato sto je bio clan u Member Better World Society, Washington, 1990. Member American Association for the Advancement of Science, Moscow Society Explorers of Nature, Foundation Research on the Nature of Man, Planetary Society, Cooperaziome Sanitaria Complementare Intereuropea, International Society Study of Subtle Energies and Energy Medcine, Society for Psychical Research, London, New York Academy Sciences. Kad već kopiraš, onda deder nemoj brisati ono što ti ne odgovara i predstavljati to kao tačne činjenice...pokupio foru od političara sagovornik si, nema šta, niko da ne dovede tvoje pisanje u pitanje https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 пре 10 минута, Santi рече Kad već kopiraš, onda deder nemoj brisati ono što ti ne odgovara i predstavljati to kao tačne činjenice...pokupio foru od političara sagovornik si, nema šta, niko da ne dovede tvoje pisanje u pitanje sta sam ja brisao, nisam brisao nista nego avocado hoce da mu ja sve pribavim i opet mu nece valjati, nek potrazi samk.covijek je bio fizicar, to mu je karijera,, bio je clan bjeloruske akademije nauka, priznati je naucnik u svijetu, tema doktorske disertacije je unapredjena bioelektrografija, on meni realno nije ni bitan, nije mi bitna ni bioelektrografija, bitno mi je bilo da pokazem d anije istina ono sta avocado tvrdi da se nauka ne bavi dusom, bavi se njome i danas, ali na marginama jer ne moze nista da objasni, ali se bavi, a tek ce i da se bavi, naucna zajednica je 21 vijek proglasila za vijek istrazivanja mozga, pogotovo svijesti kao najvise funkcije, a svijesti bez duse nema, posto je ona dio duse, mislim da ne postoji niko na svijetu ko bi negirao postojanje duse posto je svi sami osjecamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 пре 8 часа, Avocado рече Odakle ti ideja da je doktorirao na "unapredjenoj bioelektrografiji"? Prosto, naveo si citat u kojem piše da je "Doctor of Philosophy in Physics" kao "dokaz" da je doktorirao na bioelektrografiji??? Link sa kojeg vučeš podatke o njemu ne pominje bioelektrografiju uopšte. Koju organizaciju si izbrisao sa spiska i što? imas na vikipediji , kad si vec trazio, dovoljno si pametan da potrazis malo kvalitetnije, ne da se zaustavis na jednom linku, ja nisam ni bio na tom linku vec na nekom drugom sajtu, a sta nije tacno o njemu, koja organizacija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 пре 14 минута, kordun рече sta sam ja brisao, nisam brisao nista nego avocado hoce da mu ja sve pribavim i opet mu nece valjati, nek potrazi samk.covijek je bio fizicar, to mu je karijera,, bio je clan bjeloruske akademije nauka, priznati je naucnik u svijetu, tema doktorske disertacije je unapredjena bioelektrografija, on meni realno nije ni bitan, nije mi bitna ni bioelektrografija, bitno mi je bilo da pokazem d anije istina ono sta avocado tvrdi da se nauka ne bavi dusom, bavi se njome i danas, ali na marginama jer ne moze nista da objasni, ali se bavi, a tek ce i da se bavi, naucna zajednica je 21 vijek proglasila za vijek istrazivanja mozga, pogotovo svijesti kao najvise funkcije, a svijesti bez duse nema, posto je ona dio duse, mislim da ne postoji niko na svijetu ko bi negirao postojanje duse posto je svi sami osjecamo Znači nisi obrisao negde iz sredine Parapsychol. Association (associate)? https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука