Avocado Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 4 минута, kordun рече ja ti naveo primjer sa prirodom zivota sto je zvanicno jedna od najvecih misterija za nauku, nista manja od ispravne teorije gravitacije, za tebe su to baljezgarije, znaci imamo sa jedne strane enigmu u nauci, sa druge strane imamo iz religije da zivot uzrokuje duh zivotni kako je navedeno u knjizi postanja, sto nauka ne prihvata jer ne moze da objasni , a ti ovdje tvrdis da nauka i crkva nemaju ni jedan konflikt, ko sad tu baljezga, ja ili ti? Ti naravno... sad si počeo da baljezgaš ne samo o tome šta ti tvrdiš, nego i o tome šta sam ja tvrdio... (poslednje utočište čoveka koji je svestan da nije u pravu a neće da odustane) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 Управо сада, Avocado рече Ti naravno... sad si počeo da baljezgaš ne samo o tome šta ti tvrdiš, nego i o tome šta sam ja tvrdio... pa nemas sta drugo da kazes, brzo okreces na taktiku nipodastavanja, to si ti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 1 минут, kordun рече pa nemas sta drugo da kazes, brzo okreces na taktiku nipodastavanja, to si ti. Naprotiv, imam šta da kažem i rekao sam ti... baljezgaš o tome šta sam ja tvrdio... i ti onda pokažeš da ja jesam negde u ovoj raspravi tvrdio "da nauka i crkva nemaju ni jedan konflikt" i ja ispadnem lažov... ili napišeš "pa nemas sta drugo da kazes, brzo okreces na taktiku nipodastavanja, to si ti." i potvrdiš da jesi baljezgao... (ili još gore, da uopšte ne kapiraš razliku izmešu toga što si napisao i onoga što sam ja napisao) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 17 минута, Avocado рече Naprotiv, imam šta da kažem i rekao sam ti... baljezgaš o tome šta sam ja tvrdio... i ti onda pokažeš da ja jesam negde u ovoj raspravi tvrdio "da nauka i crkva nemaju ni jedan konflikt" i ja ispadnem lažov... ili napišeš "pa nemas sta drugo da kazes, brzo okreces na taktiku nipodastavanja, to si ti." i potvrdiš da jesi baljezgao... (ili još gore, da uopšte ne kapiraš razliku izmešu toga što si napisao i onoga što sam ja napisao) pa iz onoga sto ti pises tako proizilazi, jer je to univerzalno primjenjivo na bilo koji problem, bilo koji problem crkva da ima sa naukom moze da se opravda time da se nauka ne bavi natprirodnim stvarima, advokatske fore, samo sto realnost nije bas takva, a ja sam ti naveo krupan primjer sa prirodom zivota, zivot ne bi nikako za nauku trebao biti natprirodan i ona se bavi tim pitanjem, znaci naveo sam ti primjer gdje to tvoje sto si napisao u prvoj replici ne prolazi, nisi sve obuhvatio, ne moze svaki problem da se svede na natprirodno i prirodno Djapa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 2 минута, kordun рече pa iz onoga sto ti pises tako proizilazi, jer je to univerzalno primjenjivo na bilo koji problem, bilo koji problem crkva da ima sa naukom moze da se opravda time da se nauka ne bavi natprirodnim stvarima, advokatske fore, samo sto realnost nije bas takva, a ja sam ti naveo krupan primjer sa prirodom zivota, zivot ne bi nikako za nauku trebao biti natprirodan i ona se bavi tim pitanjem, znaci naveo sam ti primjer gdje to tvoje sto si napisao u prvoj replici ne prolazi, nisi sve obuhvatio, ne moze svaki problem da se svede na natprirodno i prirodno Ne, nisi mi naveo primer... primer bi bio: evo vidi u peer reviewed naučnom časopisu ovaj naučni rad u kojem se iznose tvrdnje o natprirodnom (bilo tvrdnja da postoji, bilo tvrdnja da natprirodno ne postoji)... pošto tako nešto naravno nećeš naći jer se nauka ne bavi natprirodnim, možeš samo da piskaraš koješta što ja nazivam "baljezganje"... a ti kako hoćeš... Paradoksologija, Djapa and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 25 минута, Avocado рече Ne, nisi mi naveo primer... primer bi bio: evo vidi u peer reviewed naučnom časopisu ovaj naučni rad u kojem se iznose tvrdnje o natprirodnom (bilo tvrdnja da postoji, bilo tvrdnja da natprirodno ne postoji)... pošto tako nešto naravno nećeš naći jer se nauka ne bavi natprirodnim, možeš samo da piskaraš koješta što ja nazivam "baljezganje"... a ti kako hoćeš... pa bavi se, ima mnogo naucnika koji se bave tim stvarima, bar pokusavaju evo ti jednog ruskog naucnika sa citavim nizom literature iz te oblasti , inace doktor fizike na tehnickom univerzitetu u petrogradu http://www.korotkov.eu/books-by-dr-konstantin-korotkov/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 Pitanjem duse bavi se neurobiologija. Cuveni fenom split brain. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 Управо сада, kordun рече pa bavi se, ima mnogo naucnika koji se bave tim stvarima, bar pokusavaju evo ti jednog ruskog naucnika sa citavim nizom literature iz te oblasti , inace doktor fizike na tehnickom univerzitetu u petrogradu http://www.korotkov.eu/books-by-dr-konstantin-korotkov/ Ima svakako mnogo ljudi sa diplomama i titulama koji se bave raznim stvarima u svoje slobodno vreme... neki od njih skijaju (pa ne kažemo da nauka skija)... neki od njih se kuglaju i igraju fudbal (pa ne kažemo da se nauka kugla i igra fudbal)... a neki od njih i pišu razne knjige... Zato i nisam pitao da mi navedeš nekog "naučnika" koji je napisao neku knjigu o natprirodnom, već naučni rad objavljen u peer reviewed naučnom časopisu... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 3 минута, grigorije22 рече Pitanjem duse bavi se neurobiologija. Cuveni fenom split brain. ma citava neuronauka u prvom redu, ali u zadnje vreme bave se mnogo i kvantni fizicari, eto ovaj rus cak ima 12 patenata u vezi nekih kamera koje snimaju energije tijela i snimao je tijelo u trenutku smrti, sta ga ja znam, ali tako pise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 3 минута, Avocado рече Ima svakako mnogo ljudi sa diplomama i titulama koji se bave raznim stvarima u svoje slobodno vreme... neki od njih skijaju (pa ne kažemo da nauka skija)... neki od njih se kuglaju i igraju fudbal (pa ne kažemo da se nauka kugla i igra fudbal)... a neki od njih i pišu razne knjige... Zato i nisam pitao da mi navedeš nekog "naučnika" koji je napisao neku knjigu o natprirodnom, već naučni rad objavljen u peer reviewed naučnom časopisu... tacno sam znao da ce ti to biti iduci komentar, eto taj rus ti je publikovao radove po naucnim casopisima potrazi si sam ako ne vjerujes, ja nemam za to vremena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 39 минута, Avocado рече Ne, nisi mi naveo primer... primer bi bio: evo vidi u peer reviewed naučnom časopisu ovaj naučni rad u kojem se iznose tvrdnje o natprirodnom (bilo tvrdnja da postoji, bilo tvrdnja da natprirodno ne postoji)... Читала сам једном у оном часопису баш онако стручном за та питања, јооој како се оно зове.... а да, Треће Око. Је ли то перивјудовано? Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 2 часа, kordun рече to je samo jeftina filozofska konstrukcija, nauka se bavila pitanjem duse bavi se i danas , interesantno kako vas par tu na forumu ponavljate tudje jeftine izraze kao svoje , kao da ste neki papagaji, a za ovu tvoju konstrukciju naturalisticko objasnjenje treba ti dati nobelovu medalju Mnogo pricaju a nista ne kazu, to su ateisti. Pozivaju se na nauku a ona zapravo svojim napredovanjem sve vise potvrdjuje postojanje Boga. Koliko mnogo misterija postoji a koliko malo odgovora, nikad mi nece biti jasno iz kog to ugla gledaju na svet pa su im nauka i ljudsko znanje postali zvezde vodilje. Jedan poznati naucnik, fizicar, kaze da su ljudi osudjeni na izumiranje i da im nema spasa dok god su u univerzumu, jedini spas je bekstvo iz univerzuma. Ovo je samo jedan, za mene najsveziji primer, zato ga i spominjem, pade mi na pamet, gde nauka potvrdjuje postojanje Boga, a koliko ih samo ima, i koliko najvecih umova sveta su zakljucili da postoji kako to oni zovu "nesto" . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 3 минута, kordun рече tacno sam znao da ce ti to biti iduci komentar, Pa što si onda pisao? - navedi naučni rad koji to potvrđuje... - evo ti knjiga, - to nije isto, pitao sam za naučni rad, - e tačno sam znao da ćeš to da kažeš. пре 3 минута, kordun рече eto taj rus ti je publikovao radove po naucnim casopisima potrazi si sam ako ne vjerujes, ja nemam za to vremena Let me get this straight ako ne verujem tebi da je on publikovao radove koje ti nisi pročitao, onda bi ja trebalo da ih potražim? kopitar and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 10 минута, kordun рече ma citava neuronauka u prvom redu, ali u zadnje vreme bave se mnogo i kvantni fizicari, eto ovaj rus cak ima 12 patenata u vezi nekih kamera koje snimaju energije tijela i snimao je tijelo u trenutku smrti, sta ga ja znam, ali tako pise Svaki neuronaucenjak ima mali neuronaucni trebnik koji drzi u dzepu. Docim, kvantni fizicari nikad ne mogu da budu sigurni u kojem im je dzepu dok ne pogledaju. Milan Nikolic, kopitar, Avocado and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 1 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2018 Пријави Подели Написано Јун 8, 2018 пре 6 минута, Djapa рече nikad mi nece biti jasno iz kog to ugla gledaju na svet пре 6 минута, Djapa рече Jedan poznati naucnik, fizicar, kaze da su ljudi osudjeni na izumiranje i da im nema spasa dok god su u univerzumu, jedini spas je bekstvo iz univerzuma. Ovo je samo jedan, za mene najsveziji primer, zato ga i spominjem, pade mi na pamet, gde nauka potvrdjuje postojanje Boga, a koliko ih samo ima, i koliko najvecih umova sveta su zakljucili da postoji kako to oni zovu "nesto" . Naravno nisi si potrudio da saznas i shvatis zasto fizicari smatraju to sto si naveo... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука