Рапсоди Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 onda to isto vazi za Boga. Kod Njega nema straha, interesa i slicnog Бог није пало биће, Он је чиста љубав / Њему је љубав суштина , трајно стање / нама је љубав, суштина, назови како хоћеш падом повређена. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Da li vi smatrate da evolucija negira Boga ( kreatora ) ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 @@Justin Waters, Cikličnost univerzuma je model koji je upravo pobijen otkrićem gravitacionih talasa. U redu, ja sam malo prenaglio misleći da sve znam i da i svi drugi sve znaju. Jako teško se razumemo. Mislim da brkamo dosta toga. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 @@Justin Waters, Cikličnost univerzuma je model koji je upravo pobijen otkrićem gravitacionih talasa. U redu, ja sam malo prenaglio misleći da sve znam i da i svi drugi sve znaju. Jako teško se razumemo. Mislim da brkamo dosta toga. Imas onu hipotezu da se univerzum skuplja i siri, kao otkucaj srca, ako mislimo na tu ciklicnost, na koji nacin gravitacioni talasi pobijaju ovu hipotezu? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Бог није пало биће, Он је чиста љубав / Њему је љубав суштина , трајно стање / нама је љубав, суштина, назови како хоћеш падом повређена. Pa nasa sustina nikad i nije bila ljubav i sta god to znacilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 @@Justin Waters, Mislio sam na Ciklični multiverzum - sudare svetova brana koji manifestuju početke slične Velikom prasku. Iz određenih razloga, stručnjaci navode da je otkriće gravitacionih talasa dokaz neosnovanosti tog modela. S druge strane, širenje kosmosa se odvija na takav način da skupljanje nema naznake. Sudbina kosmosa je naučno prilično sumorna. Treba znati da moderni fizičari pre razmišljaju o napuštanju našeg kosmosa radi krajnjeg opstanka. Pokušavaju da odgonetnu paralelne kosmose. Dozvolićeš i meni da pretpostavim nešto sa priličnom mogućnošću. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Treba znati da moderni fizičari pre razmišljaju o napuštanju našeg kosmosa radi krajnjeg opstanka. Neka idu ti prokleti domaci izdajnici i gastozi, ali samo da nam ne sole pamet iz tog drugog univerzuma kako je kod njih bolje i kako je nas univerzum u losem stanju! Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ne znam... Ali.. Pitam se... Jesmo li se mi sad "izevoluirali"...? Jel to to? Zašto sada evolucija ne napravi takvu prirodnu promenu i napravi čoveku stomak na leđima - da bi prosto mogao lakše da ga nosi?... Ili.. zašto nam nebi izrasli rogovi..? . U ovom neprijateljskom svetu...su nam vrlo neophodni. Koliko primećujem na duhovnom nivou ih već imaju mnogi od nas ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Sa neke Pravoslavne strane ne treba evoluciju gledati samo kroz duhovne oči, ima tu i te kako materije i razvijanja vrste. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 @@Justin Waters, Mislio sam na Ciklični multiverzum - sudare svetova brana koji manifestuju početke slične Velikom prasku. Iz određenih razloga, stručnjaci navode da je otkriće gravitacionih talasa dokaz neosnovanosti tog modela. S druge strane, širenje kosmosa se odvija na takav način da skupljanje nema naznake. Sudbina kosmosa je naučno prilično sumorna. Treba znati da moderni fizičari pre razmišljaju o napuštanju našeg kosmosa radi krajnjeg opstanka. Pokušavaju da odgonetnu paralelne kosmose. Dozvolićeš i meni da pretpostavim nešto sa priličnom mogućnošću. Ma dobro to je nesto sasvim drugo. Ja sam govorio o fizickim procesima, koji po sebi ne izgledaju da se krecu prema nekakvom nebicu, cak sta vise. Recimo radjanje zvijezda i njihova smrt koja onda izbacuje u svemir gradivni materijal od koga su nastale planete i zivot na njoj ne lici bas na nekakv pad, pre lici na nekakvu semu, razvoj dostizanje odredjenje tacke, a ne pad. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ne znam... Ali.. Pitam se... Jesmo li se mi sad "izevoluirali"...? Jel to to? Zašto sada evolucija ne napravi takvu prirodnu promenu i napravi čoveku stomak na leđima - da bi prosto mogao lakše da ga nosi?... Ili.. zašto nam nebi izrasli rogovi..? . U ovom neprijateljskom svetu...su nam vrlo neophodni. Koliko primećujem na duhovnom nivou ih već imaju mnogi od nas ... Pa postoji jedna adaptacija kicmenog stuba vezana za stomak ( trudnicki pre svega ) ... A adaptacije , ako se secam , a slabo se toga secam , su povezane sa evolucijom ljudske vrste ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Pa postoji jedna adaptacija kicmenog stuba vezana za stomak ( trudnicki pre svega ) ... A adaptacije , ako se secam , a slabo se toga secam , su povezane sa evolucijom ljudske vrste ...Ma.. samo se šalim.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ma.. samo se šalim.. ... ja to cisto onako ... Evolucija nije samo prica o tome da je covek nastao od majmuna . Ona je mnogo slozenija ... Evolucija je na celijskom nivou ... Nikad nije prestala ... aliluja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Zašto sada evolucija ne napravi takvu prirodnu promenu i napravi čoveku stomak na leđima - da bi prosto mogao lakše da ga nosi?.. Onda bi nam ledja bila na stomaku? Konacno bi mogli da lepo pocesemo onaj deo koji se tesko dohvati Плутон and aliluja је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 A adaptacije , ako se secam , a slabo se toga secam , su povezane sa evolucijom ljudske vrste ... Ја мислим ( ) да нема еволуције, а те адаптације су повезане са одржањем организама у промењивим животним околностима. Само то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука