Juanito Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 The men wrote: "A woman, without her man, is nothing." The women wrote: "A woman: without her, man is nothing." Све би се то избегло кад би се користила апстрактна синтакса. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Meni su članci posvećeni ženama uvredljivi Реално, текстови су крш, ал стављају добре слике. Иван ♪♫ and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Реално, текстови су крш, ал стављају добре слике. Toliki krš da vredjaju! Suncokret54, Neša_ and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Poodavno sam čuo ovu pričicu: Ode neki lik da traži savršenu ženu, i kaže to svom ortaku. Ovaj mu, razume se, odgovorio nešto u stilu: heh, pa nećeš naći, ne idi džabe, bla bla. Međutim, gospodin ode. I prođe oko pet godina. I vrati se. I dođe do ortaka i kaže: našao sam savršenu ženu! Ovaj naravno odmah pita da li ju je oženio. Nisam. Pa što? Pa ona je tražila savršenog muškarca. Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Све би се то избегло кад би се користила апстрактна синтакса. само да не крешује компајлер, била би то веома лоша креш комбинација Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 E sita sam se ismejala originalni ste nema sta Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Реално, текстови су крш, ал стављају добре слике. А шта ће ти слике поред живе жене? Тотално сам нетолерантна на овакве ствари... Suncokret54, Neša_ and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 reakcije dama na ovaj pamlfet s b92 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ali termin od koga mi se blago rečeno povraća - dama. Kakvo je to češanje žena po ušima, i odakle ženama uopšte pokret ka tom "prefinjenom" snobizmu. Svaka ženska osoba koja teži tom terminu, duboko sam uveren, ima ovaj ili onaj problem u sebi. To je kada svet lišen Istine pokušava istu da nadoknadi kojekakvim ovosvetskim vrednostima, pa se svako malo blamira. Dama. Strašno. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Samo 10-ka pije vodu, ovo sve ostalo je idi mi dodji mi. Neša_ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ali termin od koga mi se blago rečeno povraća - dama. Kakvo je to češanje žena po ušima, i odakle ženama uopšte pokret ka tom "prefinjenom" snobizmu. Svaka ženska osoba koja teži tom terminu, duboko sam uveren, ima ovaj ili onaj problem u sebi. To je kada svet lišen Istine pokušava istu da nadoknadi kojekakvim ovosvetskim vrednostima, pa se svako malo blamira. Dama. Strašno. Eto, meni nije jasno čemu služi to "dama" - ali ne verujem da bi ti se svidelo kako ja razmišljam o svemu tome Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Eto, meni nije jasno čemu služi to "dama" - ali ne verujem da bi ti se svidelo kako ja razmišljam o svemu tome Српски је рећи сестра( сем за родбину која није сестра). А дама је била во времја грађанске Србије. Нема више ни грађанске ни оне "другарске" комунистичке Србије. Сад би био ред да се врати сестра, место ових савремених термина: риба, цава, пи*ка, итд нисам више у току углавном и дама је куд и камо лепши термин од савремених жаргонских идиотизама. Neša_, Paradoksologija and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Српски је рећи сестра( сем за родбину која није сестра). А дама је била во времја грађанске Србије. Нема више ни грађанске ни оне "другарске" комунистичке Србије. Сад би био ред да се врати сестра, место ових савремених термина: риба, цава, пи*ка, итд нисам више у току углавном и дама је куд и камо лепши термин од савремених жаргонских идиотизама. Super je sestra, a ne smeta mi, brate, ni da budem prosto "žena", takva kakva sam. Moje bake su bile "dame" pa su htele da budem i ja - u njihovoj definiciji, to je značilo "fokusiraj se na to da budeš lepa, ne i praktična ili korisna, nemoj ništa da kažeš otvoreno, i koristi mnogo afektacije u govoru i pokretima". Oni koji me poznaju znaju koliko im je to uspelo Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 E pa ovako, sto se mene tice, smatram veoma prijatnim kada muskarac pripremi hranu za svoju zenu, ne stalno, naravno, sta cu onda ja da radim? ( ja volim da kuvam) Naravno da je dobro kada je muskarac lepo obucen, odnosno kada se njegov stil oblacenja dopada zeni sa kojom je. I potpuno je prirodno da vodi racuna o sebi, svom izgledu i svom telu. Pa treba da bude privlacan na oko. Stavka 3 oko masine i pospremanja je obavezna, tu sam slaba... Stavka 4 takodje pod obavezno. Bez toga bolje na oci da mi ne izlazi. Da cita knjige, pozeljno, ali ne i obavezno...ali bitno je da ima nesto cime ce da se zanima, neki hobi ili slicno. 6 se podrazumeva, nikome ne treba neki lezilebovic. 7 apsolutno, svi smo mi ljudi, pre svega, pa tek onda musko ili zensko. 8 je apsolutno, meni ,najbitnije. 9 takodje...ako ne moze da me zasmeje...sta da radim sa njim kada vise ne budemo ni za sta drugo? 10 se podrazumeva. Ako radi sve gore nabrojano, potpuno je prirodno da to radi iz ljubavi. Za mene znaci :8, 4, 3, 6, 9, 2, 7, 5, 1.... Suncokret54 and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Super je sestra, a ne smeta mi, brate, ni da budem prosto "žena", takva kakva sam. Moje bake su bile "dame" pa su htele da budem i ja - u njihovoj definiciji, to je značilo "fokusiraj se na to da budeš lepa, ne i praktična ili korisna, nemoj ništa da kažeš otvoreno, i koristi mnogo afektacije u govoru i pokretima". Oni koji me poznaju znaju koliko im je to uspelo Па јесте, дама је ствар васпитања, као уосталом и много тога друго. Мени би више одговарало да сам научио то присно опхођење какво је код Србаља. Овако сви мисле да сам Хрват или тако нешто. Мени је то српско сестра и брате некако најприродније и најлеште. Сестра, брат, мајка и отац. И крај. Стара мајка - старија жена. итд Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука