Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Pevaj. Muškarac. Ali u pravom smislu te riječi. Ništa više. Drvoseča? Jes Кратос and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Muškarac. Ali u pravom smislu te riječi. Ništa više. Sirovo muško?Homo balkanikus neanderatlis? Ayla and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Sirovo muško?Homo balkanikus neanderatlis? To je taj rad @@Ayla , Jel' vidiš sad ko te ovde pažljivo sluša. Spisak...rekao si. Кратос је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 To je taj rad Sam Bog te je poslao Ayla. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Ne smijem više ništa reći, da se ne protumači pogrešno. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Drvoseča? Normalno kad ume da sobali drvo sobaliće i ženu. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Дрвосеча http://youtu.be/M-D_2WsJL_Y Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Ne smijem više ništa reći, da se ne protumači pogrešno. Prava dama misli na društvenu reputaciju samo svome homo balkanikusu kazuje sve. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Неке жене воле дрвосече, а неке младе горане што пошумљавају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Ne može ni svaka da bude "Srbkinja", i to je uzak krug žena sa precizno definisanim karakteristikama kojima imaju da teže sve žene, ali ne mogu sve da postignu Срећом није одређено класом Paradoksologija and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 А зашто би мене требало да занима на шта си ти нетолерантна? У 1.реченици је било питање, које си прескочио. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 ... дај дефиницију, или си сагласан са оном коју је Докси учила од бабе... Šta za tebe znači da je žena "dama" i kakve kriterijume ona mora da ispuni da bi zaslužila takvu titulu? To je više lični doživljaj. Rekao bih da je dama jedna emotivno zrela i odrasla žena, i sve ono što iz toga sledi. Prema tome, ne isključuje različitosti i ne predstavlja neku normu, osim ako ne govorimo o psihološkom značenju same zrelosti, čije se osnovne odlike ne razlikuju značajno od jednog do drugog ljudskog bića. Izvolte Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Kad se svi vi dogovorite šta je dama i kako nastaje, možemo dalje da razgovaramo Za sada mi deluje da se oko jedne definicije slažu svi koji vole "dame" - "'Dama' je ona slika žene koju ja lično imam u glavi kao uzornu". Normalno! Pa i sama imaš stav da ne treba društvo da nameće bilo kakve forme i norme! Baš vas dvojica koji se pitate šta to žene hoće od vas toliko da se najedite što neko napiše spisak, pa neka je i za idiotski ženski portal? Ma ja se uopšte ne jedim, ja sam malo ozbiljan, malo više se šalim, ali moram da primetim da si ti poprilično angažovana oko svega ovoga Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 У 1.реченици је било питање, које си прескочио. Слике гледам здравља ради. Научно је доказано да гледање у женске груди продужава живот. Suncokret54, Goku, Danijela and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Слике гледам здравља ради. Научно је доказано да гледање у женске груди продужава живот. Htio sam odmah sliku zenskih grudi da izbacim da sve muskarce poguram za jos koji mjesec zivota:-) Иван ♪♫ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука