Jump to content

O ovakvom muškarcu maštaju sve žene: Pored njega ona nikad ne bi pogledala drugog

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Muškarac. Ali u pravom smislu te riječi. Ništa više.

Sirovo muško?Homo balkanikus neanderatlis? :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

To je taj rad  :coolio:

Sam Bog te je poslao Ayla. :sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Drvoseča?  

Normalno kad ume da sobali drvo sobaliće i ženu. :))

Подели на овим сајтовима

Ne smijem više ništa reći, da se ne protumači pogrešno. :D

Prava dama misli na društvenu reputaciju samo svome homo balkanikusu kazuje sve. :)))

Подели на овим сајтовима

Ne može ni svaka da bude "Srbkinja", i to je uzak krug žena sa precizno definisanim karakteristikama kojima imaju da teže sve žene, ali ne mogu sve da postignu ;)

Срећом није одређено класом

Подели на овим сајтовима

А зашто би мене требало да занима на шта си ти нетолерантна? :)

У 1.реченици је било питање, које си прескочио.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

... дај дефиницију, или си сагласан са оном коју је Докси учила од бабе... :)

Šta za tebe znači da je žena "dama" i kakve kriterijume ona mora da ispuni da bi zaslužila takvu titulu?  :0205_whistling:

To je više lični doživljaj. Rekao bih da je dama jedna emotivno zrela i odrasla žena, i sve ono što iz toga sledi. Prema tome, ne isključuje različitosti i ne predstavlja neku normu, osim ako ne govorimo o psihološkom značenju same zrelosti, čije se osnovne odlike ne razlikuju značajno od jednog do drugog ljudskog bića.

Izvolte :)

Подели на овим сајтовима

Kad se svi vi dogovorite šta je dama i kako nastaje, možemo dalje da razgovaramo :D

Za sada mi deluje da se oko jedne definicije slažu svi koji vole "dame" - "'Dama' je ona slika žene koju ja lično imam u glavi kao uzornu".

Normalno! Pa i sama imaš stav da ne treba društvo da nameće bilo kakve forme i norme!

Baš vas dvojica koji se pitate šta to žene hoće od vas toliko da se najedite što neko napiše spisak, pa neka je i za idiotski ženski portal? :smeh2:

Ma ja se uopšte ne jedim, ja sam malo ozbiljan, malo više se šalim, ali moram da primetim da si ti poprilično angažovana oko svega ovoga :)

Подели на овим сајтовима

У 1.реченици је било питање, које си прескочио.

Слике гледам здравља ради. Научно је доказано да гледање у женске груди продужава живот. 

Подели на овим сајтовима

Слике гледам здравља ради. Научно је доказано да гледање у женске груди продужава живот.

Htio sam odmah sliku zenskih grudi da izbacim da sve muskarce poguram za jos koji mjesec zivota:-)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...