Jump to content

O ovakvom muškarcu maštaju sve žene: Pored njega ona nikad ne bi pogledala drugog

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Važi i stavka 10, pogledaj ponovo :)

Inspirisan ovim Juanovim komentarom na temi o feminizmu dozvolices mi da priupitam, da nije Holandjanin slucajno? :D

Подели на овим сајтовима

Inspirisan ovim Juanovim komentarom na temi o feminizmu dozvolices mi da priupitam, da nije Holandjanin slucajno? :D

:))

Čistokrvni Srbin brdsko-planinskog porekla :D

Samo prosto normalan, stabilan, otvoren, radoznao čovek, ni manje ni više - i iz familije gde su kroz generacije imali mnogo jakih žena ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Pazi da on ne gleda druge dame :D

Ma mož da gleda al samo da ne pipa. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ставка десет не помиње гледање других дама.

A sad ti sve moraš ovde da mi dekonstruišeš? :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Била једном, једна галаксија, far, far, away... 

Најбољи одговор на овакав захтев је следећи: А шта нудиш заузврат?

И зашто је љубав на задњем месту?!

И које бре уопште писао овај click bait? 

И ди је Твртко сад да види ставку са финансијама!?  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

А шта нудиш заузврат?

Pa manje-više isto to, nadam se. Pitajte mog muža, uostalom. :D

Nisu ovo ludački zahtevi, samo biti obična, stabilna, otvorena osoba. Ništa strašno. :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Stvarno, kada sam videla naslov, očekivala sam gomilu stereotipnih i preteranih zahteva: lep, bogat, pametan, šarmantan, galantan, kavaljer, romantičan, pokloni, pažnja, štatijaznam.

Ali spisak prosto opisuje običnu normalnu osobu kakvu biste poželeli i za prijatelja i za cimera. Ne vidim šta čudi tolike ljude.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Pa manje-više isto to, nadam se. Pitajte mog muža, uostalom. :D

Nisu ovo ludački zahtevi, samo biti obična, stabilna, otvorena osoba. Ništa strašno. :)

ma neke osnovne stvari da, normalno da čovek treba da ima neke osnovne radne navike, ali koliko se sećam, a mrzi me da opet otvaram tekst, rekao bih da je ipak napisano u nekom superlativu:

Npr. da ume ,,dobro" da kuva. Pa ne umeju svi ,,dobro" da kuvaju. Ne kaže da ume i da hoće da kuva, nego da ,,dobro" kuva.

niti imaju, niti treba svi da imaju, ne znam kako ,,bogat" unutrašnji život. I ,,bogat" društveni život. I opet isto, ne kaže nešto uobičajeno, normalno, nego mora da bude ,,bogato".

,,Mora" da bude ,,sposoban" da ,,dobro" radi i ,,dobro" zaradi.

I tako, sve je u tom fazonu. Ne sećam se dalje. I koji je to čovek ,,dobar" u svemu? Zato je logičan odgovor: da li i ona koja traži sve to, sa svoje strane nudi isto to i jednako dobro!?

Подели на овим сајтовима

Stvarno, kada sam videla naslov, očekivala sam gomilu stereotipnih i preteranih zahteva: lep, bogat, pametan, šarmantan, galantan, kavaljer, romantičan, pokloni, pažnja, štatijaznam.

Ali spisak prosto opisuje običnu normalnu osobu kakvu biste poželeli i za prijatelja i za cimera. Ne vidim šta čudi tolike ljude.

Zar ocekujes da ja stavljam nekakve gluposti, salim se:-) I meni se text zbog toga svidio.

Подели на овим сајтовима

rekao bih da je ipak napisano u nekom superlativu: Npr. da ume ,,dobro" da kuva. Pa ne umeju svi ,,dobro" da kuvaju.

Pa "dobro" nije ni komparativ, a kamoli superlativ :D

Meni to zvuči zaista kao ono što si ti i naveo - da hoće i trudi se.

Ne piše da treba "dobro" da zarađuje - samo da ne lenčari po ceo dan dok žive od njene male plate koja bi njemu bila ispod časti (ovo doslovno piše u tekstu).

I "bogat" unutrašnji život ne treba da zvuči zastrašujuće - dalji tekst kaže da valja da se ima o čemu pričati i da ljudima zajedno bude zabavno. Ne mora da bude isihasta ili filozof u rangu sa Sokratom :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Pa "dobro" nije ni komparativ, a kamoli superlativ :D

Meni to zvuči zaista kao ono što si ti i naveo - da hoće i trudi se.

Ne piše da treba "dobro" da zarađuje - samo da ne lenčari po ceo dan dok žive od njene male plate koja bi njemu bila ispod časti (ovo doslovno piše u tekstu).

I "bogat" unutrašnji život ne treba da zvuči zastrašujuće - dalji tekst kaže da valja da se ima o čemu pričati i da ljudima zajedno bude zabavno. Ne mora da bude isihasta ili filozof u rangu sa Sokratom :D

Nisam ni rekao da je tekst u superlativu zato što negde piše „dobro", već da tekst ostavlja takav utisak. Čitaj kao što je napisano, hihihi. :)

---

Mislim da smo ovde upali u sledeću situaciju:

An English professor wrote on the board: A woman without her man is nothing.

The class was then asked to punctuate the sentence.

The men wrote: "A woman, without her man, is nothing."

The women wrote: "A woman: without her, man is nothing."

http://theliterarylink.com/punc.html

:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Meni su članci posvećeni ženama uvredljivi, Blic žena, Super žena na B92...Svi se svode na sex i kuhinju, kao da ovaj svet nema šta drugo da ponudi ženskom biću osim da se vrti oko muškarca. Budi jaka, ali ne preterano da se ON ne oseća ugroženo, zaradjuj ali pusti da ON plaća račune da se ne bi osetio ugroženo, budi uvek raspolozena za sex, ali nemoj biti laka, gledaj da uvek skuvaš ali da ne robuješ kuhinji, uglavnom se svodi na obigravanje oko krhkog muškog ega i kako mu udovoljiti.

Plus ovi debiliteti tipa kako izgleda savrsen muskarac, a kako savrsena zena, ajde bezi bre. Sta da radim sa takvim likom, delim sminku i uloske?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...