RYLAH Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Текст са теме је уклоњен до уплате хостинга за овај месец. Кад скупимо довољно пара за хостинг, знаћете све о овоме. Да бисте и даље имали место на ком ћете да се свађате и вређате ко сви прави људи и хришћани, помозите опстанак сајта који вам то омогућава. Да видите како и где да уплатите, кликните доле. https://www.pouke.org/forum/topic/17721-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B5%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2 Ако свако да по мало, имаћемо сасвим довољно. Sanja Т., verum est in beer, Дијана. and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ево предлога, свако ко долази сутра у Корњачу нека се одрекне једног пива и нека се те паре намене за душу форума Ленка*, Олимп, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ево предлога, свако ко долази сутра у Корњачу нека се одрекне једног пива и нека се те паре намене за душу форума Тај рад. И администрација воли да попије. Justin Waters, Милан Ракић, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Znala sam da je neka fora, ali morala sam da vidim koja Ja sutra dajem prilog u kafani Juanito, Олимп, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Молим администрацију да уклони квар који се појавио на овој теми. Форум као да је помешао теме, овде се појавиле неке уплате, неке корњаче и пива, а треба да буде слика владике у стану. Зато вас молим да исправите грешку, хоћу да видим стан, а и певачицу, али да не лажем, хоћу и да видим који је то владика. Кад се скупе паре, све ћемо да обелоданимо. Сем ако нам дотични не уплати више. зеленизуб, коЖељ њацИ , Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ja odoh u penziju, pa ja već drugi put dolazim na temu da vidim o kojoj pevačici je reč. ) Милан Ракић, Данче*, коЖељ њацИ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ја блудни син, уплаћујем сутра ..........да ми опростите.................и поново вратите у заједницу......... П.С.Јел доста 200,00 дин за овај месец ........ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ја блудни син, уплаћујем сутра ..........да ми опростите.................и поново вратите у заједницу......... П.С.Јел доста 200,00 дин за овај месец ........ Колико ко хоће и може Рапсоди and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Колико ко хоће и може Ево већ сам испринтала уплатницу ........најозбиљније ........ RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ako bi se vratio stari izgled foruma ne bi bilo ovih "problema". A koliko se sećam nije pučanstvo izglasalo promene. Što ne znači da promene nisu bile dobre (mada po meni i nisu), nego da se nije pučanstvo pitalo, čak je bilo i skrajnuto u tom smislu. Ali da ne mračim... više. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Кад се скупе паре, све ћемо да обелоданимо. Сем ако нам дотични не уплати више. El mogu ja besplatno,onako hrišćanski da obradujem raju sa slikom? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 El mogu ja besplatno,onako hrišćanski da obradujem raju sa slikom? Obraduj ti raju sa 500 dindzi na uplatnici:-) RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 А стари изглед форума ради на ваздух, а овај на хостинг? Da li na vazduh ili na nešto što je isto dž - ne znam, ali znam da u to vreme nije bilo te svojevrsne participacije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Da li na vazduh ili na nešto što je isto dž - ne znam, ali znam da u to vreme nije bilo te svojevrsne participacije ево скоро па 4 године постоји апел за помоћ сајту https://www.pouke.org/forum/topic/17721-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B5%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2/ Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 ево скоро па 4 године постоји апел за помоћ сајту Pa tada je i promenjen forum, ako dobro pamtim. Možda i malo ranije. Nije valjda da se ne sećate onog žuto narandžastog foruma... pre dolaska "Mikorista" i potpune promene koja je potom usledila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука