Jump to content

СКАНДАЛ! Владика усликан у стану певачице са Гранда!

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa tada je i promenjen forum, ako dobro pamtim. Možda i malo ranije. Nije valjda da se ne sećate onog žuto narandžastog foruma... pre dolaska "Mikorista" i potpune promene koja je potom usledila

Немам појма о чему причаш, но није ни битно, ја се водим оном да је теже оном који мора да моли него оном који треба да да, тако да, ако људи већ пар месеци моле да се помогне сајту (наравно добровољно), значи да је потреба у питању, а не нечији хир. Ко жели нека помогне, ко не жели нека макар не затеже.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Не знам због чега се толико узбуђујеш, нико те не тера да даш, тако да не знам чему све ово.

Heh, pa ti si učitao nekakvo uzbuđenje, pa mu još nakarikao i "toliko"... i na kraju si overio da je to tako sa ovim "čemu sve ovo".

Što bih se uzbuđivao. Svašta. Nije valjda da si navikao samo na češkanje po ušima pa ti sve drugo što nije češkanje, pa bio to i običan dodir, izgleda kao grebanje.

Подели на овим сајтовима

Текст са теме је уклоњен до уплате хостинга за овај месец. Кад скупимо довољно пара за хостинг, знаћете све о овоме.

Да бисте и даље имали место на ком ћете да се свађате и вређате ко сви прави људи и хришћани, помозите опстанак сајта који вам то омогућава.

Да видите како и где да уплатите, кликните доле.

https://www.pouke.org/forum/topic/17721-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B5%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2

Ако свако да по мало, имаћемо сасвим довољно.

Нема ништа од тога.....

Када буде отворена тема "данас Цркви придарише" можда и кане нека кинта... :)

Подели на овим сајтовима

...до тада уживајте ...

Kad ti je dobro, kad te pogleda Bog
i kad se molis za nekoga svog
seti se mene, seti se mene
uplati me

U godini dan sto ode
na izvoru gutljaj vode
jedan zlatnik sa oltara
nameni za...

hosting sajtuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

https://www.youtube.com/watch?v=WFFyTCZa3ME

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Јелте, а колико сте ви то модерни? Имате ли неки пеј пал рачун или само голуб писмоноша долази у обзир?

saw3fq.jpg

Подели на овим сајтовима

Јелте, а колико сте ви то модерни? Имате ли неки пеј пал рачун или само голуб писмоноша долази у обзир?

saw3fq.jpg
Не види се то на тапатоку. Даље ћу се снаћи. Благодарим... :)
Подели на овим сајтовима

Currently PayPal accounts in Serbia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Currently PayPal accounts in Serbia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.

Јеси ли то покушао слати или си прочитао на њиховом сајту? Можда су другачије ријешили. Преко некога.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...