Nebojš.a Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ни сада нема партиципације, све је на добровољној бази. Jasno, zato i piše "svojevrsne". Dobro, možda bi bolje bilo da je umesto toga "uslovno rečeno", ili nešto još preciznije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Pa tada je i promenjen forum, ako dobro pamtim. Možda i malo ranije. Nije valjda da se ne sećate onog žuto narandžastog foruma... pre dolaska "Mikorista" i potpune promene koja je potom usledila Немам појма о чему причаш, но није ни битно, ја се водим оном да је теже оном који мора да моли него оном који треба да да, тако да, ако људи већ пар месеци моле да се помогне сајту (наравно добровољно), значи да је потреба у питању, а не нечији хир. Ко жели нека помогне, ко не жели нека макар не затеже. Дијана., Данче* and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Који владика? Ayla , feeble, Ignjatije and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Не знам због чега се толико узбуђујеш, нико те не тера да даш, тако да не знам чему све ово. Heh, pa ti si učitao nekakvo uzbuđenje, pa mu još nakarikao i "toliko"... i na kraju si overio da je to tako sa ovim "čemu sve ovo". Što bih se uzbuđivao. Svašta. Nije valjda da si navikao samo na češkanje po ušima pa ti sve drugo što nije češkanje, pa bio to i običan dodir, izgleda kao grebanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Немам појма о чему причаш Pošteno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Текст са теме је уклоњен до уплате хостинга за овај месец. Кад скупимо довољно пара за хостинг, знаћете све о овоме. Да бисте и даље имали место на ком ћете да се свађате и вређате ко сви прави људи и хришћани, помозите опстанак сајта који вам то омогућава. Да видите како и где да уплатите, кликните доле. https://www.pouke.org/forum/topic/17721-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B5%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2 Ако свако да по мало, имаћемо сасвим довољно. Нема ништа од тога..... Када буде отворена тема "данас Цркви придарише" можда и кане нека кинта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 ...до тада уживајте ... Kad ti je dobro, kad te pogleda Bog i kad se molis za nekoga svog seti se mene, seti se mene uplati me U godini dan sto ode na izvoru gutljaj vode jedan zlatnik sa oltara nameni za... hosting sajtuuuuuuuuuuuuuuuuuuu https://www.youtube.com/watch?v=WFFyTCZa3ME Данче*, verum est in beer, коЖељ њацИ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Јелте, а колико сте ви то модерни? Имате ли неки пеј пал рачун или само голуб писмоноша долази у обзир? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Јелте, а колико сте ви то модерни? Имате ли неки пеј пал рачун или само голуб писмоноша долази у обзир? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Јелте, а колико сте ви то модерни? Имате ли неки пеј пал рачун или само голуб писмоноша долази у обзир? Не види се то на тапатоку. Даље ћу се снаћи. Благодарим... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Currently PayPal accounts in Serbia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Currently PayPal accounts in Serbia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.Јеси ли то покушао слати или си прочитао на њиховом сајту? Можда су другачије ријешили. Преко некога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Покушао послати. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Ni ja nisam uspela. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Може ли се ово на неки начин заобићи. Видите са братом Станојем из пмц о. Данил Сисојев како су они то ријешили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука