Goku Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Ма паз', са' ћу да поставим и крвну слику и уринокултуру, како да не. Друго, јел' сме нешто да се каже за о. Рафаила, а да се не протумачи као напад на његово величанство? Управо си то ти тражио од нас који га бранимо. Јел проблем да се нешто позитивно каже за оца Рафаила, а да интернет теолози не питају да ли ми слушамо његове савјете? Ако отворено говоримо о светим оцима и савременим теолозима, шта је проблем да се критикује о. Рафаило? А шта је проблем ако се исти брани? Јел' проблем ако неко каже да Црква не учи људе да се не купају и да не проповеда патолошки однос према сексу? Ово нисам видио у уводном видеу, тема се тиче хероина и одговора на њега и писао сам у тим оквирима. Нисам гледао гдје ово проповједа, ако даш линк погледаћу. Не видим разога зашто сикћеш? Само сам ти одговорио по твојим мјерилима. Ако ти треба да оцјењујеш преподобност оних који га бране, зашто онда ја не смијем да оцјењујњм стручност оних који га нападају? Плутон, теолог, шта то говори о нечијој стручности? Ништа. А када бих имао презиме и име и неке твоје теолошке радове за прочитати, па да видим да ли си заиста позван да критикујеш, е онда бих ти рекао и да ли се ја држим његових савјета. Испаде да било ко сакривен иза ника има право пљувати, а ако хоћеш некога да браниш, мораш доказивати да си преподобан, Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 On treba da osudi svaki ratni zločin kao pravoslavni hrišćanski Episkop ali ne treba da se stidi svog nacionalnog identiteta i da se pravda naciji koja je jedina u Evropi imala logor isključivo za decu. Pogresno razmisljas, ne treba on da se pravda, vec da se izvine jer nije primjereno da Episkop pjeva cetnicke pjesme kad se zna da su I oni cinili svakojake zlocine. Za ustaske, ne moras da mi pricas pa najbolji moj prijatelj je iz Livna, a I jos ih imam, sve znam. Cak su se I nacisti zgrazavali and ubistvima ustasa, pa mozes misliti kakvi su to monstrumi bili, tuga:-( marko_13 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 АлександраВ, AnaLaz, NemanjaVa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 Izgleda da niko ne kapira o.Rafaila...:-( what a sad world... 3 тарабе, Arsenija, Tumaralo. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Meni je otac Rafailo bio i ostao odličan. Sanja Т., Дијана., billy2014 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 ...kako god o. Rafailo zvučao vama, komičan ili ne,i seljak i prost, on je zaista u pravu...vi očito baš i niste uvideli pozadinu tih smešnih, bezazlenih sitnica ili možda i ne bitnih u vašim očima koje na izgled ne utiču na ljude poput pokemona.... Bokisha, billy2014 and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 2 minutes ago, ines рече ...kako god o. Rafailo zvučao vama, komičan ili ne,i seljak i prost, on je zaista u pravu...vi očito baš i niste uvideli pozadinu tih smešnih, bezazlenih sitnica ili možda i ne bitnih u vašim očima koje na izgled ne utiču na ljude poput pokemona.... A koju pozadinu? ines and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 1 minute ago, Милан Ракић рече A koju pozadinu? ...pa razmislite malo na koji način se svet uvlači u nešto...gledajte njegovu besedu o jogi, ceo svet se zaludio time, na izgled bezazleno, nema na kom kanalu nisu horoskopi i te bezalene glupe stvari sitnice, .....na koji način ti pokemoni zaludiše svet? pa kontrolom da niste ni svesni, kao psi na lancu, doslovno vas tom igricom navode da idete da ih lovite gde oni hoće, ti koji su te pokemone izmislili,...sad je lov pokemona, a u budućnosti šta može da se očekuje, ljudi roboti? .,...droga ma šta i to je sitnica, koji dim ne škodi?! ...koliko god vam sve to zvučalo smešno, bezazleno i glupo, verujte nije to baš tako....lako se čovek udalji od Gospoda tim sitnicama da nismo ni svesni i postane dobra podloga za nečastivog Bokisha, Н И Н Е, billy2014 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 5 minutes ago, ines рече ...pa razmislite malo na koji način se svet uvlači u nešto...gledajte njegovu besedu o jogi, ceo svet se zaludio time, na izgled bezazleno, nema na kom kanalu nisu horoskopi i te bezalene glupe stvari sitnice, .....na koji način ti pokemoni zaludiše svet? pa kontrolom da niste ni svesni, kao psi na lancu, doslovno vas tom igricom navode da idete da ih lovite gde oni hoće, ti koji su te pokemone izmislili,...sad je lov pokemona, a u budućnosti šta može da se očekuje, ljudi roboti? .,...droga ma šta i to je sitnica, koji dim ne škodi?! ...koliko god vam sve to zvučalo smešno, bezazleno i glupo, verujte nije to baš tako....lako se čovek udalji od Gospoda tim sitnicama da nismo ni svesni i postane dobra podloga za nečastivog Znači, ja sam demonizovan? Isto, kao i onaj koji u slobodno vreme sa prijateljima poije kafu i piće, sa decom se igra žmurke,... Danijela, Mиљан Танић, Светислав Павловић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Pozovite i organizujte ZRU divan sa o.Rafailom, da nam prica malo o pokemonima i heroinu... on barem moze prozborit koju živu riječ. Ova outdated forum diskusija o sekularizmu vs Crkvi, vladike & co. je blago rečeno nezanimljiva. Oćemo o.Rafaila! Orthophill, Sanja Т., коЖељ њацИ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 35 minutes ago, Pancakes рече Pozovite i organizujte ZRU divan sa o.Rafailom, da nam prica malo o pokemonima i heroinu... on barem moze prozborit koju živu riječ. Ova outdated forum diskusija o sekularizmu vs Crkvi, vladike & co. je blago rečeno nezanimljiva. Oćemo o.Rafaila! То би било више него добро. Рапсоди, Агница and Bokisha је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 22 minutes ago, -Владимир- рече То би било више него добро. sačekajmo ipak da se građanstvo još malo iščuđava o kaluđerove riječi, i podijeli još koju lekciju kako treba širiti radost, mir i ljubav...:lol: Orthophill, Tumaralo., Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 44 minutes ago, Рапсоди рече опет зашто, због чега није ми јасно . Коме је трн у оку....? Није никоме трн у оку наравно. Не знам шта умишљаш. А ако не капираш због чега, тешко ти могу објаснити... Било ко, нисам ја битан... RYLAH, Драшко and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 11 minutes ago, Mиљан Танић рече И поново, зашто би он причао о квалитету хероина? Verovatno da postoji razlog zasto je i tome pričao ... Nije svaka beseda upućena lično nama .. Možda je njen cilj da dopre do nekog drugog čoveka ... Sanja Т., Bokisha and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 2 minutes ago, Arsenija рече Verovatno da postoji razlog zasto je i tome pričao ... Nije svaka beseda upućena lično nama .. Možda je njen cilj da dopre do nekog drugog čoveka ... Мени свакако није упућена, мене дрога не занима. Не конзумирам, не умем често ни мирис траве да препознам. А који је то разлог да усред приче о води, на Богојављење, без икаквог увода и потоње разраде помиње хероин? Никакве. Поготово не људима пред којима је причао. Могао бих сад овде да нагађам зашто је забаговао и скочио у ту причу, али није лепо. Светислав Павловић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука