Jump to content

Пожелимо добродошлицу новом амбасадору САД у нашој Републици

Оцени ову тему

Препоручена порука

Инспирисао ме "пивџија" својим статусом...

Председник САД Барак Хусеин Обама Други је још средином септембра потписао Указ о именовању новог дипломатског представника у нашој земљи. Акредитивно писмо још није предато Председнику наше Републике, јер ЊЕ г. Кајл Скат стиже ових дана.

US_CG_Kyle-R.-Scott-34.jpg

Нови амерички амбасадор је 30 година у дипломатији и пре наше земље, службовао је и у Мађарској, Аустрији, Русији, Италији, Хрватској, Израелу... Више о њему овде

А ево и његове поздравне поруке, на чистом српском језику. 

Подели на овим сајтовима

Далеко му лепа кућа...

Daleko mu bela kuća  :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Све похвале за течно говорење српског.

То нашем престолонаследнику никако не полази за руком.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Све похвале за течно говорење српског.

То нашем престолонаследнику никако не полази за руком.

Па зато сам Гаго и поставио. Односно, поставио је "пивџија", а само се надовезах :)

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошао нови званични агенте САД-а ! :smajolik78:

Срећно и успешно врбовање, подмићАвање и финансирање разних странака, владиних и невладиних организација, у окупираној Србији.

Жао нам је што је терен доста чист захваљујући марљивом раду Ваших предходника, те вам изазов задатка неће бити нарочито велик и занимљив. Али још увек има шта да се ради. Желимо да иза вас не остане посла ни потребе за следећег амбасодара. Наследник заслужује само да ужива мировину, зарађену радом предходника... уз јутарњу кафу и новине.

Подели на овим сајтовима

Ја као реформисани срБски нациЈоналиста сам просто затечен.

Да сам ја овако писао пре коју годину ви бисте ме  сви листом протерали са форума. А гле сад?!

Да нећете данас сутра тражити и руску војну базу у Војводини?!

Подели на овим сајтовима

Да нећете данас сутра тражити и руску војну базу у Војводини?!

Не, не волим окупацију ма одакле да долази.

Подели на овим сајтовима

Људи оваквог калибра се шаљу или да направе тотални неред или да се мало опусте пред пензију  :/

Подели на овим сајтовима

Al je obucen za rasturanje Srbije. Tecno govori srpski da se sto bolje kamuflira. Big Mac loza sjajno radi svoj posao.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Није сигурно узимао неки убрзани курс српског. Пише да је радио и у Русији, што значи да је већ научио руски, а то је скоро српски, а столовао је и у Хрватској, што опет значи да је научио искварени српски, скоро-српски. Још мало овде да се поправи, и прави шпијун, да га не препознаш. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...