Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 16 минута, Adelaida рече

Meni se svidja onaj automobil koji me preveze od tacke A do tacke B u jednom komadu i bez stresa.

Ako je toplo i krace su relacije, onda bajs.

Спојлер

Znaci nadjes nekog ko vec ima kola da ti poveze bajs. I taman dok on stane da popije pivo ti provozas bajs. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Liga Džentlmena рече

Znaci nadjes nekog ko vec ima kola da ti poveze bajs.

Ali ja vec imam auto...

пре 11 минута, Liga Džentlmena рече

I taman dok on stane da popije pivo ti provozas bajs.

Kad vozim ne pijem i ne vozim se sa onima koji piju dok voze, kao ni onima koji misle da pivo piju bez mene. :dry:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Adelaida рече

Ali ja vec imam auto...

Kad vozim ne pijem i ne vozim se sa onima koji piju dok voze, kao ni onima koji misle da pivo piju bez mene. :dry:

Pa zato ti i vozis biciklu, da te ne skembaju panduri jer pijes. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Pa zato ti i vozis biciklu, da te ne skembaju panduri jer pijes. ?

Ne, ja vozim bajs jer volim osecaj koji mi pruza vazdusni otpor dok se krecem i srecna sam sto zahvaljujuci svojim misicima i svojoj snazi mogu da stignem tamo gde sam naumila. Pritom, ne zagadjujem okolinu i fizicki sam aktivna sto za posledicu ima oblikovanje, jacanje i zatezanje moga tela...:)))

Подели на овим сајтовима

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=268431527&utm_source=sharedAd&utm_medium=android

I found this offer at mobile.de:

Volkswagen Passat Lim 2.0 /4 Motion / Standh., LED, Navi
First Registration: 09/2015
Mileage: 89.000 km
Fuel: Diesel
Power: 176 kW (239 Hp)

Price: €19,999

Divno...240 konja sa 2.0 motorom

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Adelaida рече

Ne, ja vozim bajs jer volim osecaj koji mi pruza vazdusni otpor dok se krecem i srecna sam sto zahvaljujuci svojim misicima i svojoj snazi mogu da stignem tamo gde sam naumila. Pritom, ne zagadjujem okolinu i fizicki sam aktivna sto za posledicu ima oblikovanje, jacanje i zatezanje moga tela...:)))

Znaci ti si ekoloski tip. ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Znaci ti si ekoloski tip. ?

Ne uvlaci me sad u laki flert, vidis da se bavim politikom (na drugoj temi)  ovoga puta crkvenom :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Adelaida рече

Ne uvlaci me sad u laki flert, vidis da se bavim politikom (na drugoj temi)  ovoga puta crkvenom :smeh1:

Zar ne vidis da pokusavam da te iscupam iz te zgubidan teme. ?Treba fala da mi kazes. ?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Liga Džentlmena рече

Zar ne vidis da pokusavam da te iscupam iz te zgubidan teme. ?Treba fala da mi kazes

Zar ti ne vidis da bih sada radije da se bavim politikom, nego da flertujem. Ti ne postujes i ne prihvatas one aspekte moje licnosti koje ti se ne svidjaju kod mene, nego mi veoma perfidno odvlacis paznju na drugu stranu. Tako si mi isto uradio i na onoj temi kada sam polemisala o politici i Kosovu. Rekao si mi, indirektno do duse, da mi je mesto u kuhinji i da treba da gajim i vaspitavam decu a ne da promisljam o buducim granicama Kosova. Mislim stvarno...i posle se pitas" Ko je kriv? " Pa ti, naravno! :tongue: 

I jos trazis da ti se zahvalim sto mi uskracujes ono sto me zanima. :krstix:

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Adelaida рече

Zar ti ne vidis da bih sada radije da se bavim politikom, nego da flertujem. Ti ne postujes i ne prihvatas one aspekte moje licnosti koje ti se ne svidjaju kod mene, nego mi veoma perfidno odvlacis paznju na drugu stranu. Tako si mi isto uradio i na onoj temi kada sam polemisala o politici i Kosovu. Rekao si mi, indirektno do duse, da mi je mesto u kuhinji i da treba da gajim i vaspitavam decu a ne da promisljam o buducim granicama Kosova. Mislim stvarno...i posle se pitas" Ko je kriv? " Pa ti, naravno! :tongue: 

I jos trazis da ti se zahvalim sto mi uskracujes ono sto me zanima. :krstix:

12:smeha:

Pravicu se da sam mrtav. Hehe.

Kako ne vidis ja samo sirim dobro raspolozenje? ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Pravicu se da sam mrtav.

Pogresan odgovor! 

Treba da kazes da ti je zao sto si pogresio, da potpuno razumes moju potrebu da se bavim politikom radije nego da flertujem, jer ( pa onda treba da ubacis malo sarkazma) ko jos voli da flertuje kada je politika toliko uzbudljiva...i da mi das cokoladu " Najlepse zelje" ali onu mlecnu, u znak izvinjenja, i da u znak dobre volje zapocnes neku uzasno smor politicku temu...

jaooooj nista ne znas...7896634

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Adelaida рече

Pogresan odgovor! 

Treba da kazes da ti je zao sto si pogresio, da potpuno razumes moju potrebu da se bavim politikom radije nego da flertujem, jer ( pa onda treba da ubacis malo sarkazma) ko jos voli da flertuje kada je politika toliko uzbudljiva...i da mi das cokoladu " Najlepse zelje" ali onu mlecnu, u znak izvinjenja, i da u znak dobre volje zapocnes neku uzasno smor politicku temu...

jaooooj nista ne znas...7896634

Mlad sam i zelen. :stadaradim:

Ko jos voli da flertuje kada je politika toliko izbudljiva?

A moze milka??

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Liga Džentlmena рече

A moze milka??

Ne brate, rekla sam Najlepse zelje....opet teras vodu na svoju vodenicu...kako mi nudis Milku kada sam rekla da hocu Najlepse zelje...? :0201wink:

Sta je tebi? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...