Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Скромно Милосављевићу, нема шта :) :0104cheesy:  :0104cheesy:  

Pa i nije nesto neskromno... sasvim prosecan porodicni automobil srednje klase.... u normalnim drzavama cistacica moze da ga priusti...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa i nije nesto neskromno... sasvim prosecan porodicni automobil srednje klase.... u normalnim drzavama cistacica moze da ga priusti...

Акценат на ово у нормалним дражавама......................  :D  :D  :D

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

@nlcph

Ono prvo nije bas automobil, al` dobro, da ne sitnicarimo... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@nlcph

Ono prvo nije bas automobil, al` dobro, da ne sitnicarimo... :)

Bar je bezbedan za vožnju i teško ga je obiti  greengrin

Подели на овим сајтовима

Ово је мој бивши ауто и са њим сам од тачке А до тачке Б стизао без проблема. Продао сам га када сам остао без посла, иначе бих га још увек возио.

p7310097.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...