Jump to content

EKSKLUZIV: Lepi pita žene - bez cenzure (samo za 21+) :smeh1:

Оцени ову тему

Препоручена порука

Evo o prvoj ljubavi

još samo nešto malo.

Nek ne zaboravi niko:

ona je čudno večna.

Drugi put kad se zaljubiš,

izbriši onu od ranije.

Druga nek bude prva.

Nek bude kao nebo

što se uskovitlalo

kad je u zoru palo

u ogledala rečna.

Treći put kad se zaljubiš

izbriši obe ranije.

Nek treća bude prva.

Nek peta bude prva.

Nek stota bude prva,

ako se pošteno diše.

Kad ljubav brojiš do jedan,

onda je ima najviše.

I kad godine minu

u beskraj,

u daljinu,

pa sretneš poslednju ljubav,

ne upoređuj je nikad

sa onim što su u tebi

davno uveli cvetovi.

Jer i poslednja ljubav

čudna je,

mlada je,

luda je,

i prva - ako je prva,

prva je,

prva je,

prva je,

kao večito novi

i nepoznati svetovi.

Mika Antić

Подели на овим сајтовима

• Одговори 224
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Код жена та математика не важи, тада признају само одузимање или примене закон ''Ти си ми други''. :-Д

Код жене бар прва математика може да се провери / без одузимања/

Код мушкараца  нажалост немогуће.  Тада признају само одузимање или примене закон ''Ти си ми прва ''. :-Д  / ев.друга/ :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Е па, Бог је смислио секс, нисам ја. И оргазам. Ни то нисам ја.

E to je već teološki odgovor. :D

Dakle sexulani nagon pa i nagoni uopšte nisu posledica pada?Znam da ovde nije tema ali me to interesuje recimo.Kakva je razlika između te predpadne i poslepadne prirode čoveka?U čemu je njihova razlika?Neka razlika mora da postoji.Mislio sam možda da otvorim i novu temu al reko da pitam kad si već tu. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Код жене бар прва математика може да се провери / без одузимања/

Како да сазна да ли јој је други или осамнаести, ако не одузимањем? :ani_biggrin:  То има нека нова математика?  :D

Код мушкараца  нажалост немогуће.  Тада признају само одузимање или примене закон ''Ти си ми прва ''. :-Д  / ев.друга/ :smeh1:

Код мушкараца се то лако сазна, само питаш.  :)

П.С. Јер сва истраживања показују ( :))) ) да у таквим ситуацијама мушкарци говоре истину, а жене су лукаве. Чито ја, кажу научници.

Подели на овим сајтовима

нема типа већ дуго времена, ал зато кида екстремне спортове. Каже откад је то провалила сад јој секс изгледа смејурија.

Ne treba mesati babe i zabe...adrenalin koji se luci usled bavljenja ekstremnim sportom ( strah od ishoda i zadovoljstvo istim) ne moze se meriti sa oksitocinom koji se luci tokom seksa...sasvim drugi " rad"   :)))  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Adrenalin koji se luci kada se spustas niz tobogan , nije nesto sto blagotvorno deluje na zensku psihu ... Zapravo , ta panika moze da postane zivotno ugrozavajuca histerija . P.s. Mrzim ringispil .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Dakle sexulani nagon pa i nagoni uopšte nisu posledica pada?Znam da ovde nije tema ali me to interesuje recimo.Kakva je razlika između te predpadne i poslepadne prirode čoveka?U čemu je njihova razlika?Neka razlika mora da postoji.Mislio sam možda da otvorim i novu temu al reko da pitam kad si već tu.

Да ти одговорим речима Светог Августина. Он каже да је сексуалност вероватно била и реалност пре пада. Њен проблем није у њој самој већ што се, након пада, пројављује мимо разума, односно мимо наше воље. Дакле, постојање нагона као датости - то је проблем. Што оно тебе води, а не ти њега.

Потпуно се слажем са Светитељем. Додао бих да је сексуалност, лепота њене екстатичности, слика и предокус раја.

Подели на овим сајтовима

Значи натурализм. Лепота саме ејакулација, та биохемијска екстаза је заправо оно што је рај. Ништа Лутирђија као предукус. Ово су неке новине, нисам знао за то. Не знам што сте онда у фрци, тај нови катихизис ће сигурно да вам прође код Вербића, то немој да бринете. :))

Екстаза, екстаза. Излазак из себе и радост, покој у другоме. У свему је слика раја, само човек треба мало да стане и размисли. "Царство Божије је унутра у вама..." :)

Подели на овим сајтовима

Nista tu novo nema...

Kod otaca se bracna postelja gleda kao na oltar..tek tu bi se mnogi zagrcnuli.

Elem, bice da su nam opet drugacija iskustva.

Nije zena prosto rupa niti muskarac komad orudja kojom mi postizemo neku ekstazu.

Ja nisam srela dvoje ljudi da su vodili ljubav bez ikakvih emocija. Da, mozda su te emocije kod nekih bile minimalne.

Ali ako pretpostavimo cak i da ne pricamo o bracnom odnosu, ako pretpostavimo normalan odnos muskarca i zene, tu ima emocija.

Ne stavljas zeni krpu na glavu i ne umotavas je u carsav, dakle nije bezlicno, vode ljubav dva bica majku mu, ne dva telesa onako ko zivotinje.

Prilikom vodjenja ljubavi te dve licnosti, razlicitih svetova, iskustva, zivota, svega, dele jedno drugom sve, kroz svaki dodir, svaku poru, fizicki se stapaju u jedno ovde i sada. Celim svojim bicem. Prepoznaju se i ma kako njima izgledalo imaju odnos dve licnosti, a ne dva polna organa.

Da nema tog licnog odnosa kazem bilo bi sve jedno da li zeni stavis krpu na glavu, dakle ipak ti je lepse da je vidis, dakle imas makar polaznu osnovu da zelis da i njoj bude lepo, da vidis njenu reakciju, njena reakcija podstice tvoju reakciju i tako dalje. Osecanja i povezivanje idu i pre samog tehnickog cina, jer zbog osecanja ces joj prici na odredjeni nacin, neces prici zeni, gurnuti je, isprazniti kesu i okrenuti se i otici...Sam nacin kako ces joj prici, sta ces uraditi govori o tome da ti nju vidis kao coveka.

Naravno to nije punoca, naravno da je to i uzivanje, ali je predukus punoce. Jer tad ste potpuno ne samo fizicki nego i psihicki ogoljeni.

Tu su i vasi karakteri, i vase naravi i strahovi i sumnje i radosti i problemi i sve onako sto cini jednog coveka, jer sve to odredjuje i samu formu. Neces na isti nacin prici sopstvenoj zeni danas i sutra, dakle prilazis kao cela licnost. I da ti nije zena, neces devojci isto prici kad si umoran i opterecen problemima i kad si odmoran...dakle celokupni nas zivot ulazi u odnos, i sve su to neke nijanse.

Predukus naravno jer je to sve samo deo celokupnog odnosa i samo zametak na kom treba raditi na svakom planu.

To mozda deluje bezveze, ali u svakom seksualnom odnosu postoji potencijal koji se moze razviti.

Ne mozes se ti seksati sa nekim tek tako, bez nista. Dakle mogucnost odnosa vec podrazumeva neku dozu bliskosti, neku dozu prepoznavanja.

E sad sto ljudi idu s cveta na cvet je drugo, jer mnogo je lakse tako traziti zadovoljstvo nego ostati s tom jednom pa produbljivati odnos, ko sto je lakse voleti gladne u africi nego dosadnog komsiju.

ljudima je tesko posle da ostanu i sa gresnim covekom grade odnos. to ne znaci da je sam seks cista fizika.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

кажу хебеш секс ово је лудило

Jeste ludilo ali totalno drugacije...volim ja te zahebancije...roler koster, onu kuglu sto te lansira nebu pod oblake, kamikaze, bandzi na Adi i ostalo...ali to je adrenalin...a oksitocin je oksitocin...to ti je ko vruc saran i vruce prasence....nema veze jedno s drugim.  0703_read  tako da.... :stadaradim:

Zavisi sta ljudi traze ili mere tim poredjenjem...ako se meri sam intenzitet senzacije onda da, adrenalin prouzrokuje intenzivnije osecaje, a ako se meri kvalitet...definitivno oksitocin  :)))

Подели на овим сајтовима

@,

Miroslave ma lako je prvi put..

Nego trik je u tome, da ako vec mozes s nekom da se poseksas i mislis da je to samo heftanje...uzmi tu s kojom mozes, poseksaj se ako ti volja, al odvedi je pred oltar i ozeni...

i javi se za pola godine pa za pet pa za deset i kazi kakav ti seks i da li ga ima.

Zato je seks super, jer je on super predukus, ali je super i lakmus papir.

Ako je tebi toliko lako da se heftas kako kazes, cik se heftaj u braku s tom nekom kad pocne da ti ide na nerve toliko da bi je ubio ili pobegao glavom bez obzira...

i javi se obavezno.

e to je care seks.

najlakse je heftanje, al aj heftaj se sa zivim covekom s kojim si 24h dnevno sedam dana u nedelji 365 u godini...

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Мирославе, а што се ти толико једеш око тога што други гледају на веру другачије него ти? Толико си нервозан да си јуче Јецу опуштено упоредио са крмачом, не знам ни да ли си приметио. Да ли те опуштенији приступ животу других људи одвлачи од подвига кога си зацртао за себе? Да ли ти је неопходно да теолог Милојков или неко други потврди да је секс небитан да би ти дао моралну сатисфакцију и потврду да си на правом путу? Оно, морам да стално слушам да је заиста оно чега се одричем штетно и безвезно да бих себе убедио да има смисла.

Много си нервозан, опусти се мало. Ако наставиш, још ћеш и потврдити причу секс-теологије. :)

Подели на овим сајтовима

@,

Много си нервозан, опусти се мало.

:D  Prvo da se doooobro umoris, recimo odes da planinaris...pa uzbrdo, nizbrdo, uzbrdo, nizbrdo i tako jedno 25 km...kad dodjes kuci nisi u stanju ni da se istusiras...ne znas ni kako se prezivas...seks ti nije ni misaona imenica... ;) 

Dobro se napatis, pentrajuci se tako...da se cesto na svakom usponu zapitas, da me je neko terao ovo da radim sFun_bat ......usput kad ne vidis kraja brdu uz koje ides, i kad noge krenu da te izdaju, molis se Bogu i pokajes za sve sto si ucinio od vajkada, cak i sto kao beba nisi hteo da spavas pa si mucio majku i budio se na svakih 20 minuta....samo da se uzveres uz to brdo i da danes malo dusom....e kad ti Bog uslisi molbe i uzveres se...odahnes jedno 15 min...onda bi valjalo i sici, jel...e tek tu pocinje ludilo....noge vise ne osecas uopste, nemas koordinaciju koraka, a moras da pazis kud gazis inace se otkotrlja ti niz padinu....tu molitve postanu intenzivnije i revnosnije  :))  probaj nekad...bogougodnije je od ekstremnog sporta, jer duze traje, imas vise vremena da se obracas Bogu.... 

Подели на овим сајтовима

@,

:D Prvo da se doooobro umoris, recimo odes da planinaris...pa uzbrdo, nizbrdo, uzbrdo, nizbrdo i tako jedno 25 km...kad dodjes kuci nisi u stanju ni da se istusiras...ne znas ni kako se prezivas...seks ti nije ni misaona imenica... ;)

Dobro se napatis, pentrajuci se tako...da se cesto na svakom usponu zapitas, da me je neko terao ovo da radim sFun_bat ......usput kad ne vidis kraja brdu uz koje ides, i kad noge krenu da te izdaju, molis se Bogu i pokajes za sve sto si ucinio od vajkada, cak i sto kao beba nisi hteo da spavas pa si mucio majku i budio se na svakih 20 minuta....samo da se uzveres uz to brdo i da danes malo dusom....e kad ti Bog uslisi molbe i uzveres se...odahnes jedno 15 min...onda bi valjalo i sici, jel...e tek tu pocinje ludilo....noge vise ne osecas uopste, nemas koordinaciju koraka, a moras da pazis kud gazis inace se otkotrlja ti niz padinu....tu molitve postanu intenzivnije i revnosnije :)) probaj nekad...bogougodnije je od ekstremnog sporta, jer duze traje, imas vise vremena da se obracas Bogu....

Ahahahaha :)):)) vrh! + ziva istina,sto dalje odes to je veca frka posle a jos ako se trkas sa vremenom tipa da te ne uhvati mrak u sumi na povratku onda bude bas bas zabavno,mozda se pokajes i za ceo srpski rod ako je suma recimo puna vukova :))

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

ziva istina,

Jest, jest...evo ja se spremam za subotu za uspon na Rtanj...vec mi nije dobro...ovako revnosna u molitvi nisam bila ne pamtim... :smeh1:  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...