Jump to content

EKSKLUZIV: Lepi pita žene - bez cenzure (samo za 21+) :smeh1:

Оцени ову тему

Препоручена порука

Lepi , da li mislis da ljudi koji previse pricaju o seksu nisu zadovoljni istim ? Da li su i cime inhibirani ?

Ko će ga znati, možda je ono drugo: pričaju od suviška iskustva ...

Osecaju li vernici neku krivicu , pa i strah od uzivanja u raznim zadovoljstvima ?

Sigurno mnogi. Ajde ovo za seks, to nekako i preživljavamo kao vernici, ali niko još ne pomenu masturbaciju (osim mene, naravno!).

Izlgeda da ljudi imaju neku paklenu krivicu zbog toga, žene naročito. To je tabu čak i na "Žena Blic".  Sad, pisano je ovde i drugde mnogo o tome ... Ja sam za ono drevno: ništa previše ... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 224
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ajde ovo za seks, to nekako i preživljavamo kao vernici, ali niko još ne pomenu masturbaciju (osim mene, naravno!).

Да само помено нетачан превод именице "малахои" у НЗ, као "рукоблудници". Није тачно. Малахои су млакоње или, евентуално, трансвестити. Реч нема никакве везе са мастурбацијом. 

Подели на овим сајтовима

Evo ti na  :ani_biggrin:  :))) https://www.pouke.org/forum/topic/19868-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5/page-1

Eeeee, Lepi, bila tema, bila nego sta i propade tema nego sta...

A od vremena teme do sad, koliko li samo brakova propadose, veza se raskinuse, dece ubise i ljudi se ubise, jer su usamljeni i sludjeni, al dobro de, post je, ispada samo na one stvari neko da misli...

Meni lako, ja sam zena, al mom muzu i vama verouciteljima i svestenicima ne bila u kozi jer cete vi za te duse da odgovarate. Neko ce samo ovakve kakvi smo mi razbucani da upozna i to ce biti jedini Hristos koga zna, a mi cemo okrenuti glavu i reci - a neeeee, postimo ne valja se o tome sramota...

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Да само помено нетачан превод именице "малахои" у НЗ, као "рукоблудници". Није тачно. Малахои су млакоње или, евентуално, трансвестити. Реч нема никакве везе са мастурбацијом.

Tako je!

Evo ti na

Da, sećam se ove teme. Saglasan sam sa ovih sedam tačaka, zato i kažem: ništa previše :)

Подели на овим сајтовима

Seksualni odnos u braku gradi i utvrdjuje jedan stvaran odnos i po tome je analogan Pricescu.

Pa i sexualni odnos van braka gradi i utvrđuje stvaran odnos.U čemu je razlika?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ko će ga znati, možda je ono drugo: pričaju od suviška iskustva ...

Sigurno mnogi. Ajde ovo za seks, to nekako i preživljavamo kao vernici, ali niko još ne pomenu masturbaciju (osim mene, naravno!).

Izlgeda da ljudi imaju neku paklenu krivicu zbog toga, žene naročito. To je tabu čak i na "Žena Blic". Sad, pisano je ovde i drugde mnogo o tome ... Ja sam za ono drevno: ništa previše ... :smeh1:

Vidis , i mene je to pitanje mucilo , ali sam se tu mozda i prvi put u svom zivotu uverila u postojanje Neke Vise Sile ... Naime , imala sam ravno 18 godina i bila sam student prve godine fakulteta ... Razmisljala sam o zivotu ... Ni za sta me nije grizla savest , Boga se nisam bojala , nikad me nista u tom smeru nije ni interesovalo osim malo Biblije ... I put me nanese u Manastir Presvete Bogorodice u Djunisu ... Tu sam prvi put osetila "nesto" , i tada sam se zapitala i dobila sam odgovor na to pitanje , mozda ja nesto umisljam , ali ja sam to tako u skucenim okvirima svoga srca i dozivela ... Greh je . Mozete da se smejete do sutra , nama zenama je lakse , dovoljan je jedan zagrljaj dnevno da zadovolji minimalne dnevne potrebe za toplinom , a to ne mora da bude partner , to moze da bude i baba (staramajka)... Grlite se ljudi ! Bar sad kad su praznici , pokazite dobru volju ... :))) ... I videcete da ce biti bolje .

:351780:

Подели на овим сајтовима

U stepenu stvarnosti odnosa.

Bračni je stvarniji od vanbračnog?Recimo hipotetički primer a ima ih dvoje se viđaju,ili aj čak može i da žive zajedno ali nisu u formalnom braku nit u Crkvi nit u opštini ali se vole i uživaju u razmeni fluida. :D Neće da ulaze u formalan brak jer im takav međusobni odnos koji su izgradili skroz odgovara.Po čemu je njihov donos manje stvaran od onih koji si formalno u braku?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

U mogucnosti bezanja ako vam lakse.

U hriscanskom crkvenom braku osim za ne daj Boze nema mrdanjs, nema ako mi se ne sviđa oticicu, nego jednom za ceo zivot. Osim kazem ekstremi...

E kad nemas odstupnicu onda se i nogama i rukama,boris do krvi i do resenja.

Jel il cete vecno ko psi da se preganjate il ko ljudi da resite sve potencijalne probleme. Neces otici svojoj kuci niti ako je tesko i zahtevno okrenuti se i raskinuti. Tad je seks prosto realniji i oslikava stvarni odnos u celokupnosti.

Подели на овим сајтовима

Kratos upravo je to promasaj, ako im odgovara sto se ne uzmu? Lasno uzivati bez odgovornosti.

Hriscanstvo je odgovoran si za svoje postupke, placas na strasnom sudu z svako delo, rec, misao, muskarac glava zeni i odgovoran za nju...

Lako tamburati kad je lepo

Подели на овим сајтовима

Izlgeda da ljudi imaju neku paklenu krivicu zbog toga, žene naročito. To je tabu čak i na "Žena Blic".  Sad, pisano je ovde i drugde mnogo o tome ... Ja sam za ono drevno: ništa previše ... :smeh1:

relationship status: single

single = masturbacija = solo ekstaza

pravoslavna verzija

single = masturbacija ≠solo ekstaza = rukoblud 

bivajući da je ženski orgazam daleko intenzivniji i duže traje...i just can imagine.

giphy.gif

p.s. - pažljivo ispratiti ovu pjesmu sa tekstom. malo je vise buntovna, ali otac ove pjevacice..hmmm, pa ministar ili kako li se vec zovu na engleskom baptisticki svetenici. Ocigledno je ona imala tu neku borbu da se izbori sa solo ekstazama : D mada su i njeni solo nastupi neka vrsta ekstenzije tih ekstaza: :-D 

Greeting the monster in our easter dresses

Father says bow your head like the good book says
Well I think the good book is missing some pages
Gonna lay down
Gonna lay down

And when my hand touches myself
I can finally rest my head
And when they say take of his body
I think I'll take from mine instead

Getting off
While they're all downstairs
Singing prayers
Sing away
He's in my pumpkin p.j.'s
Lay your book on my chest
Feel the word

**
Подели на овим сајтовима

Ako imamo jednu ekstremnu i vestacku binarnu opoziciju brak/veza za jednu noc, sa svescu da svaceg ima izmedju, brak je stvarniji jer su tu ljudi resili da se posvete jedno drugom.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Kratos upravo je to promasaj, ako im odgovara sto se ne uzmu? Lasno uzivati bez odgovornosti.

Hriscanstvo je odgovoran si za svoje postupke, placas na strasnom sudu z svako delo, rec, misao, muskarac glava zeni i odgovoran za nju...

Lako tamburati kad je lepo

Pa ne moraju da budu hrišćani,možda su atesiti,budisti,hinduisti šta ti ja znam,moderni liberalni ljudi :D

Pa dele oni sve,žive zajedno,i sreću i tugu, i muku i lagodnost znači kao u braku ali u njemu nisu formalno jer smatraju da im ta spoljašna potvrda od Crkve ili recimo države nije potrebna.

Formalni brak nije garancija nikakave odgovornosti,odgovornost je moralni stav jedne ličnosti,pojedinca nevezano za vrstu zajednice u kojoj živi.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

veza za jednu noc

Nisam mislio na takvu vrstu odnosa.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...