Рапсоди Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Фрустрирани људи су, углавном, сексуално неостварени. Фрустрирани људи су углавном у љубави /мањак љубави и нежности/ неостварени. Познајем из окружења доста сексуално остварених / фрустрираних људи/ По вашој логици закључак је да су монаси људи са највише фрустрација / морам да се држим логике/ Postomolitvom, Neša_, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 лепојка из БЛуке Плеоназам. Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Pozitivno me je iznenadio, a delovao kao smeker, bila je jedna dovoljna da mu zavek dodje glave Надам се да није било обрнуто пропорционално...................... 12:smeha: Neša_ and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Фрустрирани људи су углавном у љубави /мањак љубави и нежности/ неостварени. Познајем из окружења доста сексуално остварених / фрустрираних људи/ По вашој логици закључак је да су монаси људи са највише фрустрација / морам да се држим логике/ Monasi imaju svoj nacin da daju sebi oduska i da kanalisu tu energiju. Da imamo: apsolutno poslusanje bukvalno i svakodnevno da imamo toliko bukvalno fizicki dnevno molitve tolicno sna toliko fizickog rada prostog i "zatupljujuceg" i jos kojecega ukljucujuci duga bogosluzenja, svakodnevna visesatna, veoma cestu ispovest i jos cesce pricesce... A pre svega i iznad svega blagodat... Ali mi zivimo u svetu i to nemamo niti se mozemo porediti. Ima sad i dosta monaha koji to nisu bas zato sto su hteli da budu monasi bez svega gore nabrojanog, sa telefonom kompjuterom i u svetu, pa je djavo doso pod svoje. Jedan nam i komsija sa sve zenom i decom... Dakle monaski i svetovnjacki put nisu uporedivi, svakom data iskusenja i svakom data oruzja za borbu spram razlike... Nama je dato da se spasavamo u zajednici na jedan mnogo drugaciji nacin. Pojavno naravno sustinski isto. Milojkov ne prica teoriju, nego zivot... Драшко and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Фрустрирани људи су углавном у љубави /мањак љубави и нежности/ неостварени. Познајем из окружења доста сексуално остварених / фрустрираних људи/ По вашој логици закључак је да су монаси људи са највише фрустрација / морам да се држим логике/ Има, наравно. Ништа није искључиво. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Секс је нешто најлепше што човек може да искуси. Sex je precenjen , a Bog podcenjen . Лапис Лазули, billy2014, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Надам се да није било обрнуто пропорционално...................... 12:smeha: Dao mu se zalac u telo, sta da ti kazem jadnicak Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Sex je precenjen , a Bog podcenjen . Е па, Бог је смислио секс, нисам ја. И оргазам. Ни то нисам ја. Кратос, Лазар Нешић, Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Е па, Бог је смислио секс, нисам ја. И оргазам. Ни то нисам ја. Sta sam ja ovolko drvila da me covek pita... Objasni covek u jednom redu Pozdravlja te kolega, kaze pozdravi mi kolezi gledao te je na tvu Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Oho, priključio se i časni @@Александар Милојков, biće još nešto od ove teme Плутон, Александар Милојков and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Milojkov ne prica teoriju, nego zivot... Па и ја причам из живота...................... И мој закључак је не генерализујем /Фрустрирани људи су, углавном, сексуално остварени/. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Lepi, bolje navuci Aleksandra da pise, vidis dume bolje nego zene sa foruma Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Е па, Бог је смислио секс, нисам ја. И оргазам. Ни то нисам ја. ... Metafizika sexa , sto bi se reklo . Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Јашта, брате! https://www.youtube.com/watch?v=b4qzN36uMzw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Колико је мушкарац пре брака имао жена, треба да узме исто тако жену, која је имала мушкараца колико и он жена,,,,,,,,то се у математици чини ми се зове/закон пропорционалности/нисам неки математичар, можда сам погрешила/ Код жена та математика не важи, тада признају само одузимање или примене закон ''Ти си ми други''. :-Д Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука