Лапис Лазули Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Jest, jest...evo ja se spremam za subotu za uspon na Rtanj...vec mi nije dobro...ovako revnosna u molitvi nisam bila ne pamtim... Jaooo pa zasto si to sad napisala kad je jos post! Zaaaviiiidiiim tiii grrr Al evo oprosticu ti ako po povratku okacis neke lepe slike sa Rtnja Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 @, Prvo da se doooobro umoris, recimo odes da planinaris...pa uzbrdo, nizbrdo, uzbrdo, nizbrdo i tako jedno 25 km...kad dodjes kuci nisi u stanju ni da se istusiras...ne znas ni kako se prezivas...seks ti nije ni misaona imenica... Dobro se napatis, pentrajuci se tako...da se cesto na svakom usponu zapitas, da me je neko terao ovo da radim ......usput kad ne vidis kraja brdu uz koje ides, i kad noge krenu da te izdaju, molis se Bogu i pokajes za sve sto si ucinio od vajkada, cak i sto kao beba nisi hteo da spavas pa si mucio majku i budio se na svakih 20 minuta....samo da se uzveres uz to brdo i da danes malo dusom....e kad ti Bog uslisi molbe i uzveres se...odahnes jedno 15 min...onda bi valjalo i sici, jel...e tek tu pocinje ludilo....noge vise ne osecas uopste, nemas koordinaciju koraka, a moras da pazis kud gazis inace se otkotrlja ti niz padinu....tu molitve postanu intenzivnije i revnosnije probaj nekad...bogougodnije je od ekstremnog sporta, jer duze traje, imas vise vremena da se obracas Bogu.... Di je tu uzivanje? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Di je tu uzivanje? Tako reci na svršetku Dodjes pokajan,miran ko bubica(doduse ko bubica sa pocupanim nogicama)a zaahvaaalaaan sto si ziv!ma nikakav problem nemas u zivotu Adelaida and feeble је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Di je tu uzivanje? Posle silaska sa vrha, skupimo se svi u nekoj kafanici, dobro se nazderemo nekog pasulja ili gulasa, zasednemo, zapevamo... Kad dodjes kuci, sto kaze Lapis Lazuli, zahvalan si sto si ziv, a i osecas se bolje...nesto si lepo video, ucinio, pomerio si neku svoju granicu....savladao neku prepreku...osecas se jaci....to je vise psihicko zadovoljstvo, a fizicki, pa napumpao si kiseonik u krv, sve ti je jasnije i bistrije, samo si mnogo pospan... feeble and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Posle silaska sa vrha, skupimo se svi u nekoj kafanici, dobro se nazderemo nekog pasulja ili gulasa, zasednemo, zapevamo... Ја бих вас радије чеко у тој кафаници, па ви дођите кад се испентрате... Кратос, feeble, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Ја бих вас радије чеко у тој кафаници, па ви дођите кад се испентрате... Pridruzujem se (prica moj mentor inace poznati psihic...bio on sa zenom na nekom odmoru i kao ona on i neke drugarice zajednicke resili jednog dana da se setaju na nekoj planincini. video on neku tablu za poznati etno restoran i kaze - e ajmo tamo, taman vi prosetate usput a posle sednemo na lep rucak da uzivamo. a one ce ma jooook, idemo na drugu stranu. njemu nije bilo jasno pa pita: a zasto cemo tamo koji moj? pa kaze jedna ima tamo jedan lep vrh, pa da prosetamo do vrha i onda se vratimo to ce biti uzivanje. a on njima: devojke setajte vi do vrha slobodno al ja odo na dobru hranu tolko par km cu isetati do lepog rucka uz njegov komentar nama - svi smo mi drugaciji, ja ne bih mogao da se setkam tek tako jer sam hedonista i ne vidim smisao u tome, bolje da ja odma lepo to njima kazem nego ko baba da idem da se vijam po planinama ) Aquilius Cratus and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Seksualni odnos u braku gradi i utvrdjuje jedan stvaran odnos i po tome je analogan Pricescu. Лазар Нешић, Александар Милојков and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 @, Ajde bre briši mi sa teme, rasterećaš ionako mali broj učesnica ... a tek su počele da se otvaraju. Deja Vu, Човек Жоја and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Па ваљда у другом "Царство Божије је унутра у вама..." су Христове речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Za sve učesnike na temi ... Александар Милојков and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 @, Ajde bre briši mi sa teme, rasterećaš ionako mali broj učesnica ... a tek su počele da se otvaraju. Ма пуританац, пусти га. Навалио литургија па литургија. Лазар Нешић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Мирославе, јел знаш зашто би требало да се уздржавамо од секса, ноћ уочи литургије? По мом мишљењу, зато што не можемо служити две у истом дану. Мислите о томе. Aquilius Cratus, Човек Жоја, Pancakes and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Мирославе, јел знаш зашто би требало да се уздржавамо од секса, ноћ уочи литургије? По мом мишљењу, зато што не можемо служити две у истом дану. Мислите о томе. Ти си геније! Александар Милојков, feeble, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 ... Lepi , da li mislis da ljudi koji previse pricaju o seksu nisu zadovoljni istim ? Da li su i cime inhibirani ? Osecaju li vernici neku krivicu , pa i strah od uzivanja u raznim zadovoljstvima ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 P.s. Ja nisam iz verujuce sredine ... No , da niste vi kakvi jeretici ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука