Ayla Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Нема ти спаса, већ си почела да гориш... ...da, i osjećam se tako ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 ...da, i osjećam se tako А и изгледаш... drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 промовишеш и сех пре брака Jok ja, pitam samo...moja recenica je upitna ima znak pitanja na kraju.... keka, Снежана and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Onda evo prvog pitanja za sve plemenite forumašice: kako izlazite na kraj sa potrebom za seksom? Imate partnera ili se samoispomažete? Koje su prednosti i mane jednog ili drugog? Da li ste zadovoljne? Imala sam predosecaj da ce neko to da pita ... No nije mi jasno ... Zar je moguce da se takvim mislima bavite u ovom plemenitom posnom periodu , mozda je pitanje dobro , ali ni vreme , a ni nesto nisu pravi... No , dobro , nije moje da osudjujem , vec da odgovorim , to zelite da znate ... Jedino sto me buni je sta ce vam to znanje , nevazno je i nece obogatiti vas seksualni zivot ... Moj zivot je ispunjen , ja sam zadovoljna . Milim da je to sve sto zelim da izjavim za javnost . Pobogu , pa dame o tome ne govore , a ja sam kao sto mozete da procitate - m a d m o a z e l . Рапсоди, Sasa Kolbas and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 А и изгледаш... E sad ga đavo odnese -.- Nema smisla aminovat. Nego, gdje nam je Lepi, jednostavno je nestao... Jok ja, pitam samo...moja recenica je upitna ima znak pitanja na kraju.... To te spasilo sestro... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Zvala ga zena Deja Vu, Adelaida, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Jelena objasnila, spasla me kuckanja. Da dodam: meni seks u braku najlepsi, nisam rekla da to mora biti opste pravilo. Poverenje, poznavanje, sloboda, sigurnost, zajednicko prihvatanje potencijalnog deteta... Лапис Лазули, Драшко and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Jok ja, pitam samo...moja recenica je upitna ima znak pitanja na kraju.... Сада тек видим знак питања У ствари је тема "Жене питају Лепог" Плутон, Лазар Нешић and keka је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Evo me! Зашто је сех у браку најлепши? Pa da, već je čini mi se dat odgovor na ovo. Nije po sebi, ne treba praviti metafiziku seksa u braku. Meni je najbolji jer - bar kod nas dvoje - nema nekog ne znam ti ja kakvog meta cilja za kojim se teži (bilo to "pokazati se velikim kuronjom", "opasnim hevtačem", "održati vezu", "dopasti se", "radi poroda", "radi bliskosti", "radi dužnosti", "jer sam zagoreo" ili "da ne bih bludeo", "da ne bih jurio snajke", itd.), već je cilj sam seks, zadovoljstvo, uživanje. Verujem da ima i van braka toga, ali ja se opustio (ne i zapustio) pred drugom tek u braku. Лапис Лазули, Paradoksologija, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Да ли мислите да жене користе сех као средтво манипулације? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Да ли мислите да жене користе сех као средтво манипулације? Tu nema šta da se misli. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Да ли мислите да жене користе сех као средтво манипулације? Ima takvih zena...to mi nikad nije bilo jasno. Zasto to rade...zasto bi neko pribegavao tom ocajnickom postupku? ( za mene je to ocajnicki postupak) Ima slucajeva gde zene lisavaju muskarca seksa sve dok ne postignu neki cilj, a ima i onih gde zene pribegavaju seksu da bi ostvarile neki cilj...oba slucaja su mi Seks je sam sebi svrha... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 E sad ga đavo odnese -.- Nema smisla aminovat. Надам се да те нисам увредио/повредио, ништа лоше нисам мислио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Надам се да те нисам увредио/повредио, ништа лоше нисам мислио. Naravno da nisi ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Mislim da su zene nekada mnogo vise manipulisale seksom, prosto nekad im je to bio jedini nacin "uticaja", bez drugih mogucnosti dogovora i razgovora, krevet im je jedino ostao... Sad ne mora tako, jos da se zene opuste i da potencijalne probleme resavaju tamo gde nastaju... Al to kao zena je ponekad dama,pa fina, pa cuti o tome sta je zapravo muci, a onda kad ti zavrne tamo gde nisi ni mislio da imas problem sve se pusi. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука