Jump to content

EKSKLUZIV: Lepi pita žene - bez cenzure (samo za 21+) :smeh1:

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma ja tebi pricam, ne uopsteno...sto kazu pravoslavni si crkven hriscanin koji pita, ne pricam u globalu...

Slazem se da svako spram svojih svetonazora jelte,i nema jednakih pravila za sve

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Одговори 224
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa ne moraju da budu hrišćani,možda su atesiti,budisti,hinduisti šta ti ja znam,moderni liberalni ljudi :D

Pa dele oni sve,žive zajedno,i sreću i tugu, i muku i lagodnost znači kao u braku ali u njemu nisu formalno jer smatraju da im ta spoljašna potvrda od Crkve ili recimo države nije potrebna.

Formalni brak nije garancija nikakave odgovornosti,odgovornost je moralni stav jedne ličnosti,pojedinca nevezano za vrstu zajednice u kojoj živi.

Bas htedoh pitati, je li ova mistifikacija seksualnog odnosa (predukus itd.) vazi samo za hriscane ili za sve ljude?

Подели на овим сајтовима

Bas htedoh pitati, je li ova mistifikacija seksualnog odnosa (predukus itd.) vazi samo za hriscane ili za sve ljude?

Samo hrišćani i hrišćanke su u stanju da dožive metafizičku dimenziju sexa kao numiozni predukus eshatološke realnosti. :ani_biggrin:

E zato sam hrišćanin. :smeh1:  

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Samo hrišćani i hrišćanke su u stanju da dožive metafizičku dimenziju sexa kao numiozni predukus eshatološke realnosti. :ani_biggrin: E zato sam hrišćanin. :smeh1:

Шта се догађа са импотентним хришћанима и фригидним хришћанкама? :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Шта се догађа са импотентним хришћанима и фригидним хришћанкама? :)

Oni su uškopljeni Carstva Nebeskog radi. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Moja licna perspektiva, kao hriscanke. Meni nesto znace Svete Tajne, pa mi nije isto da li cu se pricestiti, ili popiti malo vina uz hleb, ili popiti 5l vina naiskap. Isto tako dozivljavam Svetu Tajnu braka.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Tema se zove,   Lepi pita žene - bez cenzure  a vi se odomaćili kao kod strina Mitre.  0703_read

Pa kad lepog žena stegla za cohones pa ne sme više ništa da pita. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Stvarno bre, dosta više ovog praznoslovija ... dajte da se vratimo na važne teme. Jedno pitanje me dugo muči:

masturbiraju li žene zaista manje od muškaraca ili samo o tome manje pričaju? :citac:

Šta misliš o tome da odložiš to pitanje za sada...vrijeme je posta?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...