Баба Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Тема је наравно отворена и за остале, АЛИ да поведу рачуна! Suncokret54, АлександраВ, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 ДОШЛА ДВА ДРУГА Дошла два другаИз далеког светаИз далеког света у бој Бранећи земљуДа стану у стројУдарио душман три пута Удари, удариУ груди ме раниБоле ме боле ране сад Једна је мог дедеДруга је мог оцаА од треће моје могу умрети Не брини ништаМајчице мила поздрав од синаС Косова Поља Сестрице милаДај чиста папираДа напишем писмо својој деци Син ће да прочитаА ћерка да се питаЗашто отимају срце из груди Чувајте децо Косово нашеМа где год били сложни да сте свиСтисните зубе Док још није касноДигните челоВикните Да Русија братскаУз браћу станеСловенска вера то ти је Дошла два другаИз далеког светаИз далеког света у бој Дошла два другаИз далеког светаИз далеког света у бој horatio, Човек Жоја, Пг and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 On 2. 1. 2016. at 10:17, Жељко рече Тема је наравно отворена и за остале, АЛИ да поведу рачуна! Željko molim te brate, napiši nam onaj razgovor o rusofilima i srbofilima u rusiji. Da te potsetim na šta mislim: Kaže jedan rusofil dok razgovara sa svojim prijateljem rusom, da kod nas rusofili očekuju da rusija uništi svo zlo po vascelom svetu...... I postavi ga kao najbolji odgovor u zeleno. Molim te. Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Ja volim Rusiju (ne samo nju) oni ništa ne zaboravljaju. Рапсоди and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Rusija? hm. prva asocijacija OPTINA PUSTINJA! 1000x / posebno sv.Makarije Optinski <3 <3 <3 druga sajt www.pravoslavie.ru / nema bolje pravosalvne galerije na čitavom web nebu do li na tom sajtu. posle nje, jedino pravosalvni poljaci mogu da im pariraju. treća maša i medved. that's all folks. (west is my thing) Tavita, Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Миловановић Маја Младенка, Рапсоди, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jakov Edeski Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Volim_Sina_Bozjeg, Suncokret54, ИгорМ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 What on earth can you do with a degree in theology? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jakov Edeski Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Suncokret54, Рапсоди and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 3 What on earth can you do with a degree in theology? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Ја љубљу Рус свјатају и Русе... Руску књижевност, нарочито Достојевског, али и многе друге, руску музику народну и духовну, Бичевскаја је за мене откровење... Увијек сам себи нешто копирала нпр. поезију коју бих нашла у оригиналу па поредила са преводом. Надам се да ћу у пензији бар научити и руски језик, и грчки, бар нешто.. nana, -Владимир-, Suncokret54 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jakov Edeski Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=5d1HWklOlN8 толико од мене за почетак nana, -Владимир-, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 What on earth can you do with a degree in theology? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Па немојте сад само јутјуб спотове, дајте неки чланак,фотке, изјаве ,сухој-а, водку,сибир, лепотице, итд итд... АлександраВ, Плутон, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Вставай, страна огромная,Вставай на смертный бойС фашистской силой тёмною,С проклятою ордой! Пусть ярость благороднаяВскипает, как волна, -Идёт война народная,Священная война! Дадим отпор душителямВсех пламенных идей,Насильникам, грабителям,Мучителям людей. Пусть ярость благороднаяВскипает, как волна, -Идёт война народная,Священная война! Не смеют крылья чёрныеНад Родиной летать,Поля её просторныеНе смеет враг топтать! Пусть ярость благороднаяВскипает, как волна, -Идёт война народная,Священная война! Вставай, страна огромная,Вставай на смертный бойС фашистской силой тёмною,С проклятою ордой! Пусть ярость благороднаяВскипает, как волна, -Идёт война народная,Священная война! Драган Јашић, Suncokret54, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 -Владимир-, Tavita, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Пг, Tavita, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 2, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2016 Suncokret54, Пг, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука