Н И Н Е Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 6 hours ago, Goku рече :-( meni kraj avgusta i septembar bukirani... možda eventualno drugi vikend u septembru Брате.. ти радиш на прекоокеанском броду? Мој предлог: 1. да се види ко је заинтересован, 2. Где има највише заинтересованих тамо правити сабор (вероватно Београд) 3. Локалци плаћају све (шалим се) 4. Одабрати цркву близу неког излетишта и тамо ко може да стигне нека присуствује Литургији, ко не може дође на излетиште. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Ljudi, evo ga septembar, kuca...... Снежана, Isidora Đergović and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Ево овако! Након синоћњег сусрета са ншим оцем Иваном, родила се идеја... Заправо, он је предложио, а ми сада треба да се договоримо и организујемо, па ако успемо, односно не буде неких проблема који би успут "искрсли", да учинимо следеће: Да се у суботу, 24. септембра, организује поклоничко путовање у очеву парохију у Мудраковац крај Крушевца, где би присуствовали вечерњој служби и акатисту који се у Параклису Свете Ксеније Петроградске тамо служи сваке суботе већ неко време унатраг. Након тога би се мало дружили и тако... Оно што би било потребно је да се изјасни тачан број људи који би ишли са ових страна (Бгд), како би знали да ли и на колики број аутомоибила морамо да рачунамо, односно око организације пута, расподеле трошкова бензина, организације послужења и свих оних детаља који прате оавкве активности. Ненад Р., Ленка*, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 10 minutes ago, Милан Ракић рече Ево овако! Након синоћњег сусрета са ншим оцем Иваном, родила се идеја... Заправо, он је предложио, а ми сада треба да се договоримо и организујемо, па ако успемо, односно не буде неких проблема који би успут "искрсли", да учинимо следеће: Да се у суботу, 24. септембра, организује поклоничко путовање у очеву парохију у Мудраковац крај Крушевца, где би присуствовали вечерњој служби и акатисту који се у Параклису Свете Ксеније Петроградске тамо служи сваке суботе већ неко време унатраг. Након тога би се мало дружили и тако... Оно што би било потребно је да се изјасни тачан број људи који би ишли са ових страна (Бгд), како би знали да ли и на колики број аутомоибила морамо да рачунамо, односно око организације пута, расподеле трошкова бензина, организације послужења и свих оних детаља који прате оавкве активности. Od mene imate jedan auto i 4 slobodna mesta. АлександраВ, JESSY, Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Nije baš najnovija Marea, tako da bi bilo dobro da saputnici budu istaknutiji molitvenici pred Bogom. АлександраВ, Пг, мирођија and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Izvinte onako laicki, al da se ode na vecernju i akatist, dakle to je plafon sest uvece, i onda dva sata druzenja i kuci. Mislim, za nekog iz Bg il blize i jos i nekako al kako ste mislili za ljude recimo iz RS? Kako oni da se vrate kucama? Ono da popu tri dana ranije da stignu i posle dva sata aj jopet na put. Malo je neprakticno. To onda znaci da ce samo beograpani i doci dole, a onda je lepo lakse da o Ivan dođe do bg, budemo negde u nekoj parohijskoj na vecernjoj pa se druzimo. Ako ste planirali da dođe jos neko mimo beograđana, zar ne moze da se bude kod oca Ivana recimo u podne, da se druzimo i posle vecernje i akatista kuci. Tako bi mozda neko sa juga i dosao, a ko dolazi iz RS moze do Bg pa lepo dole, pa da ima makar kakvu opciju prevoza nazad. Биљана, Дијана. and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 1 hour ago, Милан Ракић рече Да се у суботу, 24. септембра Na moj rođendan Bilo bi fino, ali kako Jelena reče, ako budemo mi iz R.Srpske dolazili, kako ćemo se vratiti? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Људи, договорамо се. Можда и раније одлазак, м ожда и коначење... Биљана, Bokisha and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 1 hour ago, Милан Ракић рече Ево овако! Након синоћњег сусрета са ншим оцем Иваном, родила се идеја... Заправо, он је предложио, а ми сада треба да се договоримо и организујемо, па ако успемо, односно не буде неких проблема који би успут "искрсли", да учинимо следеће: Да се у суботу, 24. септембра, организује поклоничко путовање у очеву парохију у Мудраковац крај Крушевца, где би присуствовали вечерњој служби и акатисту који се у Параклису Свете Ксеније Петроградске тамо служи сваке суботе већ неко време унатраг. Након тога би се мало дружили и тако... Оно што би било потребно је да се изјасни тачан број људи који би ишли са ових страна (Бгд), како би знали да ли и на колики број аутомоибила морамо да рачунамо, односно око организације пута, расподеле трошкова бензина, организације послужења и свих оних детаља који прате оавкве активности. Ово би ми баш одговарало. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 9 minutes ago, Милан Ракић рече Људи, договорамо се. Можда и раније одлазак, м ожда и коначење... Ako bude 24. ja neću moći da dođem, jer 25. moram na referendum Šalim se Milanče, svakako možda ne bi mogla doći, jer imam neki put u Trebinje koji će možda biti baš taj vikend. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Dobra ideja. Samo da vidim kako ide bus u tom pravcu. @nana, gde si? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Ja zelim da dodjem, i nadam se da mogu da uzmem slobodan dan tada. Ima li jos zanteresovanih Kragujevcana ? Ленка* је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Дођите, дођите, једва чекам П.С. Хелоу аген, афтер лонг тајм Arsenija, Sanja Т., Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 6 hours ago, Ленка* рече Дођите, дођите, једва чекам Ako ce ti da nas posluzis sa slatko i ladnu vodu, i ako ce kuvas kafu, eve nas ! 6 hours ago, Ленка* рече П.С. Хелоу аген, афтер лонг тајм Helou ! Aj am sooo hepi, bikouz si se ti kam bek, after long tajm. Sanja Т. and Ленка* је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Pazi kad nema direktno iz Negotina ni za Paracin a kamoli za KS Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука