Аурор Написано Јул 9, 2017 Пријави Подели Написано Јул 9, 2017 Koristio sam Windows 95 (Pentium MMX)... Traume iz detinjstva. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 Pitanje: da li je ovo delo veoma proslavljenog modernističkog genija ili deteta od 5 godina? Страле је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 1 сат, Аурор рече Pitanje: da li je ovo delo veoma proslavljenog modernističkog genija ili deteta od 5 godina? Juanito, drvce, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 5 минута, Avocado рече Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 1 сат, Аурор рече Pitanje: da li je ovo delo veoma proslavljenog modernističkog genija ili deteta od 5 godina? Modernistickog genija. Dete najcesce zeli da da sadrzaj i smisao svom crtezu/slici. Kolko miliona je kostalo ovo na Sotbiju? -Владимир-, Аурор and Страле је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 3 минута, uros рече Modernistickog genija. Dete najcesce zeli da da sadrzaj i smisao svom crtezu/slici. Kolko miliona je kostalo ovo na Sotbiju? 5 miliona evra, prijatelju... Vasilij Kandinski. Страле је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 6 минута, Аурор рече Vasilij Kandinski. Ја стварно мислио неки постмодерниста. Тебра, немој се љутиш, али дебело си у ауту, дебело... И ово ти кажем без икакве зле намере јер немам разлога да се радујем твоме толиком застрањивању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Ја стварно мислио неки постмодерниста. Pa napisah 'modernista', ne razumem... Nadam se da nećeš da kažeš da vidiš neki dubok smisao u onome, a koji izmiče nama smrtnicima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Pa napisah 'modernista', ne razumem... Nadam se da nećeš da kažeš da vidiš neki dubok smisao u onome, a koji izmiče nama smrtnicima Небитно је шта ти или ја видимо у слици. Оно што би ваљало је да прекинеш да користиш уметност за оправдања твојих умишљених идеалних естетика. Лекар си будући, ниси ни сликар, ни критичар ни историчар уметности, баш као ни ја. Рекох ти већ, уметност на тај начин гледају искључиво у тоталитарним државама, било левим или десним. Кандински је чак и отишао из једне такве државе која је имала идеје о "идеалној уметности"... Ћириличар, Avocado, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 27 минута, Аурор рече 5 miliona evra, prijatelju... Vasilij Kandinski. Vidis kako slobodno trziste oslobadja kapital i stavlja na raspolaganje preduzetnicima i ostalim ljudima koji o necemu razmisljaju Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 13 минута, Juanito рече Небитно је шта ти или ја видимо у слици. Оно што би ваљало је да прекинеш да користиш уметност за оправдања твојих умишљених идеалних естетика. Лекар си будући, ниси ни сликар, ни критичар ни историчар уметности, баш као ни ја. Рекох ти већ, уметност на тај начин гледају искључиво у тоталитарним државама, било левим или десним. Кандински је чак и отишао из једне такве државе која је имала идеје о "идеалној уметности"... Pa brate nije uopšte ni normalno ni libertarijanski da neki tamo privatni kolekcionar svojom slobodnom voljom plati svojih 5 miliona evra za neku sliku samo zato što on misli da je toliko vredna iako svi svi zdravi libertarijanci znaju da slika ne vredi toliko... Juanito, RYLAH, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 7 минута, Avocado рече Pa brate nije uopšte ni normalno ni libertarijanski da neki tamo privatni kolekcionar svojom slobodnom voljom plati svojih 5 miliona evra za neku sliku samo zato što on misli da je toliko vredna iako svi svi zdravi libertarijanci znaju da slika ne vredi toliko... #дегенерација А за то време умиру гладни у Африци. Треба то расподелити. Paradoksologija, Avocado, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 3 часа, Juanito рече Ја стварно мислио неки постмодерниста. Тебра, немој се љутиш, али дебело си у ауту, дебело... И ово ти кажем без икакве зле намере јер немам разлога да се радујем твоме толиком застрањивању. Добар је он каквих има. Сад сам наишао на видео који каже да се Хитлер заправо борио против глобализма Уууф, на интернетима нас чека јако добар неонаци талас ускоро. Lady Godiva, RYLAH, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 1 hour ago, Ћириличар рече Добар је он каквих има. Сад сам наишао на видео који каже да се Хитлер заправо борио против глобализма Уууф, на интернетима нас чека јако добар неонаци талас ускоро. Само слушај ове бисере, као:"Подаци о њемачким злочинима се и данас преносе, понајвише у медијима, и заснивају се углавном на емотивним аргументима без озбиљне чињеничне подлоге" Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 пре 21 часа, Avocado рече Pa brate nije uopšte ni normalno ni libertarijanski da neki tamo privatni kolekcionar svojom slobodnom voljom plati svojih 5 miliona evra za neku sliku samo zato što on misli da je toliko vredna iako svi svi zdravi libertarijanci znaju da slika ne vredi toliko... Ne kažem da li je libertarijanski ili ne... Nemam ništa protiv te transakcije, neka slobodno plate 5 milijardi ako hoće, poenta je da je car go. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука