RYLAH Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Управо сада, Avocado рече Već vidim da je jedan parametar pogrešno definisao... Ал ко права курва адвокатска, чекаш да заврши све па да се онда жалиш, да мора све испочетка Снежана, Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Него, господо адвокати, кажите ви мени да ли ова LGPL лиценца дозвољава да се код под том лиценцом укључи у комерцијални производ који није отвореног кода (уз навођење да је тај код под том лиценцом коришћен, наравно)? За параметре ћу лако. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 8 минута, RYLAH рече Ал ко права курва адвокатска, чекаш да заврши све па да се онда жалиш, да мора све испочетка Ma lupetam bre... ko još normalan može ono da čita? Снежана, RYLAH, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Него, господо адвокати, кажите ви мени да ли ова LGPL лиценца дозвољава да се код под том лиценцом укључи у комерцијални производ који није отвореног кода (уз навођење да је тај код под том лиценцом коришћен, наравно)? Pa piše ti lepo u licenci... АлександраВ, Ћириличар, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 4 минута, Avocado рече Ma lupetam bre... ko još normalan može ono da čita? Зезам се бре, наравно да капирам да га ниси прочито, ко ни ја Снежана, Juanito, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 12 минута, Juanito рече Него, господо адвокати, кажите ви мени да ли ова LGPL лиценца дозвољава да се код под том лиценцом укључи у комерцијални производ који није отвореног кода (уз навођење да је тај код под том лиценцом коришћен, наравно)? Šalu na stranu... koliko mogu da vidim površno sa neta (dakle ne dajem ovaj savet kao advokat, već kao divan primerak egzotičnog voća koje je evoluiralo tako da čita i piše), može da se uključi u komercijalni proizvod ali kod za taj proizvod mora da bude takav da smeš da zaštitiš "proprietary" deo koda, ali moraš da ostaviš otvoren LGPL deo koda... wiki The license allows developers and companies to use and integrate software released under the LGPL into their own (even proprietary) software without being required by the terms of a strong copyleft license to release the source code of their own components. The license only requires software under the LGPL be modifiable by end users via source code availability. For proprietary software, code under the LGPL is usually used in the form of a shared library, so that there is a clear separation between the proprietary and LGPL components. The LGPL is primarily used for software libraries, although it is also used by some stand-alone applications. Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2017 RYLAH and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Natasa., Justin Waters and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 @Justin Waters Цитат Zanimljivo, ali u ovom kontekstu i zabrinjavajuću računicu za Avaz iznosi profesor fizike Mladen Pejaković. “Prosečan putnik emituje 600 džula toplote po minuti. Odrastao čovek u običnom autobusu gradskog prevoza za jednu minutu poveća temperaturu za 0,02 stepena. Dakle, 20 ljudi u toku 10 minuta poveća temperaturu za čak 4 stepena, a njih 40 za celih 8 stepeni”, izračunao je Pejaković. On dodaje kako ovaj rezultat podrazumeva da vazduh u autobusu miruje, tačnije da ne postoji razmena toplote s vanjskom i drugim predmetima. “Naravno, ne treba zaboraviti da se stakla autobusa neprestano greju i emituru veliku količinu toplote, kao i sedišta na koja se gotovo ne može sesti kada su temperature najviše”, ističe Pejaković. http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2017&mm=07&dd=03&nav_id=1278792 RYLAH and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 @Grizzly Adams RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 Vidju malog pametnog http://www.dailymail.co.uk/news/article-4670544/Russian-robot-saves-girl-crushed.html RYLAH, Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2017 Justin Waters and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2017 Пријави Подели Написано Јул 7, 2017 пре 20 часа, Danijela рече Vidju malog pametnog http://www.dailymail.co.uk/news/article-4670544/Russian-robot-saves-girl-crushed.html ...But the team has been accused of fakery in past Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 7, 2017 Пријави Подели Написано Јул 7, 2017 Kako jednostavno a fantasticno: https://www.indiegogo.com/projects/quickshoelace-make-people-equal-one-hand-tying-design-fashion#/ drvce, Juanito and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2017 Страле, Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука