Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Meni je ovo vrh:
PC061539x800.jpg

Al Pikaso pre svih, i rani i svi kasniji radovi. Covek je dosegao savrsenstvo u crtanju, slikanju i onda je krenuo da istrazuje nove pristupe i dimenzije u istom.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Danijela рече

Meni je ovo vrh:
PC061539x800.jpg

Al Pikaso pre svih, i rani i svi kasniji radovi. Covek je dosegao savrsenstvo u crtanju, slikanju i onda je krenuo da istrazuje nove pristupe i dimenzije u istom.

Кажу да је са 14 година је одлично знао анатомију

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Šta ovo predstavlja?

Дегенерацију. 

А поред тога је увод и инспирација у модерни графички дизајн, фонтове, индустријски дизајн, минималистичку архитектуру и остало. 

Подели на овим сајтовима

Konstrukcija linija i boja na ravnoj površini radi iskazivanja sveobuhvatne lepote. Apstrakcija ima za cilj približavanje istini i temeljima stvari. Ako se horizontalne i vertikalne linije pravilno rasporede i dovedu do određene harmonije na slici, one mogu kao osnovne forme lepote biti vrednovane kao umetničko delo.

Ovaj pravac u slikarstvu se naziva neoplasticizam.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Стварно ово не сматраш уметношћу?

Дошла госпоџа у неки музеј и гледа слике, разуме се као у све. И онда пита: "Је л' ово X?" А водич ће: "Не, госпођо, то је Y". И све тако. На крају госпоџа одушевљено узвикну: "Е ово знам, ово је Пикасо!" "Не, госпођо, то је огледало."

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, RYLAH рече

Стварно ово не сматраш уметношћу?

не знам да ли си саркастичан, али постићи да ти слика изгледа као дечији цртеж је велика уметност.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

не знам да ли си саркастичан, али постићи да ти слика изгледа као дечији цртеж је велика уметност.

Нисам саркастичан, стварно. Мени је оно генијално. Не само што је постигао да му слика делује као дечији цртеж, него се генијалност види и из саме структуре насликаног. Зато ми је чудно да се то поставља као пример некакве дегенерације.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...