Juanito Написано Јул 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 пре 2 часа, Аурор рече E da, kačio si one kockice. Mislim (subjektivno) da je i taj car pomalo golišav, neka bude da ne razumem. Пикасо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 пре 38 минута, Juanito рече Пикасо? Хм... вероватно не, мада ми се више допадају ранији радови. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Meni je ovo vrh: Al Pikaso pre svih, i rani i svi kasniji radovi. Covek je dosegao savrsenstvo u crtanju, slikanju i onda je krenuo da istrazuje nove pristupe i dimenzije u istom. RYLAH, Paradoksologija, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 5 минута, Danijela рече Meni je ovo vrh: Al Pikaso pre svih, i rani i svi kasniji radovi. Covek je dosegao savrsenstvo u crtanju, slikanju i onda je krenuo da istrazuje nove pristupe i dimenzije u istom. Кажу да је са 14 година је одлично знао анатомију Juanito је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Posvecenost cilju "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 "Пусти те чипавце, синко! Лепа Лукић је музика, жена лепо пева. Батали те што се само деру!" drvce, Avocado, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 1 сат, Danijela рече Meni je ovo vrh: Šta ovo predstavlja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 4 минута, Аурор рече Šta ovo predstavlja? Дегенерацију. А поред тога је увод и инспирација у модерни графички дизајн, фонтове, индустријски дизајн, минималистичку архитектуру и остало. RYLAH, Justin Waters, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Управо сада, Juanito рече Дегенерацију. Nacisto! Čekaj da čujem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Konstrukcija linija i boja na ravnoj površini radi iskazivanja sveobuhvatne lepote. Apstrakcija ima za cilj približavanje istini i temeljima stvari. Ako se horizontalne i vertikalne linije pravilno rasporede i dovedu do određene harmonije na slici, one mogu kao osnovne forme lepote biti vrednovane kao umetničko delo. Ovaj pravac u slikarstvu se naziva neoplasticizam. Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Veliki Pikaso Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 3 минута, Аурор рече Veliki Pikaso Стварно ово не сматраш уметношћу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 2 минута, RYLAH рече Стварно ово не сматраш уметношћу? Дошла госпоџа у неки музеј и гледа слике, разуме се као у све. И онда пита: "Је л' ово X?" А водич ће: "Не, госпођо, то је Y". И све тако. На крају госпоџа одушевљено узвикну: "Е ово знам, ово је Пикасо!" "Не, госпођо, то је огледало." RYLAH, Justin Waters, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 пре 5 минута, RYLAH рече Стварно ово не сматраш уметношћу? не знам да ли си саркастичан, али постићи да ти слика изгледа као дечији цртеж је велика уметност. RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 Управо сада, Снежана рече не знам да ли си саркастичан, али постићи да ти слика изгледа као дечији цртеж је велика уметност. Нисам саркастичан, стварно. Мени је оно генијално. Не само што је постигао да му слика делује као дечији цртеж, него се генијалност види и из саме структуре насликаног. Зато ми је чудно да се то поставља као пример некакве дегенерације. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука