Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Аурор рече

Pitanje: da li je ovo delo veoma proslavljenog modernističkog genija ili deteta od 5 godina? :)

57994615.jpg

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

Pitanje: da li je ovo delo veoma proslavljenog modernističkog genija ili deteta od 5 godina? :)

FB_IMG_1499789430575.jpg

Modernistickog genija. Dete najcesce zeli da da sadrzaj i smisao svom crtezu/slici. Kolko miliona je kostalo ovo na Sotbiju?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Vasilij Kandinski.

Ја стварно мислио неки постмодерниста. Тебра, немој се љутиш, али дебело си у ауту, дебело... И ово ти кажем без икакве зле намере јер немам разлога да се радујем твоме толиком застрањивању. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Pa napisah 'modernista', ne razumem...

Nadam se da nećeš da kažeš da vidiš neki dubok smisao u onome, a koji izmiče nama smrtnicima :)

Небитно је шта ти или ја видимо у слици. Оно што би ваљало је да прекинеш да користиш уметност за оправдања твојих умишљених идеалних естетика. Лекар си будући, ниси ни сликар, ни критичар ни историчар уметности, баш као ни ја. Рекох ти већ, уметност на тај начин гледају искључиво у тоталитарним државама, било левим или десним. Кандински је чак и отишао из једне такве државе која је имала идеје о "идеалној уметности"...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

Небитно је шта ти или ја видимо у слици. Оно што би ваљало је да прекинеш да користиш уметност за оправдања твојих умишљених идеалних естетика. Лекар си будући, ниси ни сликар, ни критичар ни историчар уметности, баш као ни ја. Рекох ти већ, уметност на тај начин гледају искључиво у тоталитарним државама, било левим или десним. Кандински је чак и отишао из једне такве државе која је имала идеје о "идеалној уметности"...

Pa brate nije uopšte ni normalno ni libertarijanski da neki tamo privatni kolekcionar svojom slobodnom voljom plati svojih 5 miliona evra za neku sliku samo zato što on misli da je toliko vredna iako svi svi zdravi libertarijanci znaju da slika ne vredi toliko...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

Pa brate nije uopšte ni normalno ni libertarijanski da neki tamo privatni kolekcionar svojom slobodnom voljom plati svojih 5 miliona evra za neku sliku samo zato što on misli da je toliko vredna iako svi svi zdravi libertarijanci znaju da slika ne vredi toliko...

#дегенерација

А за то време умиру гладни у Африци. Треба то расподелити. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Juanito рече

Ја стварно мислио неки постмодерниста. Тебра, немој се љутиш, али дебело си у ауту, дебело... И ово ти кажем без икакве зле намере јер немам разлога да се радујем твоме толиком застрањивању. 

Добар је он каквих има. Сад сам наишао на видео који каже да се Хитлер заправо борио против глобализма :smeh1:

Уууф, на интернетима нас чека јако добар неонаци талас ускоро.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

Добар је он каквих има. Сад сам наишао на видео који каже да се Хитлер заправо борио против глобализма :smeh1:

Уууф, на интернетима нас чека јако добар неонаци талас ускоро.

Само слушај ове бисере, као:"Подаци о њемачким злочинима се и данас преносе, понајвише у медијима, и заснивају се углавном на емотивним аргументима без озбиљне чињеничне подлоге" :))

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Avocado рече

Ne kažem da li je libertarijanski ili ne...

Nemam ništa protiv te transakcije, neka slobodno plate 5 milijardi ako hoće, poenta je da je car go.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...