Juanito Написано Јун 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 Цитат Koje su sličnosti, a koje razlike Srba i Šveđana, pitali smo ambasadora. - Srbi su spontano otvoreniji prema strancima od Šveđana, ne plaše se ljudi sa strane i to je zaista velika stvar. Zbog toga sam ja uživao od prvog trenutka kada sam došao ovde. Srbija je otvorena kultura prema gostima. http://www.blic.rs/vesti/drustvo/ambasador-srpski-zet-diplomata-kome-je-srbija-vise-od-obicne-sluzbe/gw19jcb @Paradoksologija @Justin Waters RYLAH, Justin Waters and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 пре 8 часа, Juanito рече @Paradoksologija @Justin Waters Bas sam ovom intervijuu juce razmisljao da ga pomenem ovdje, ali nisam moga naci ili nisu bili jos objavili na internetu. Kad covjek kaze da mu je turska kafa jedna od omiljenih, onda mogu sa sigurnoscu znati da je on jedan od ljudi koji imaju dusu. E sad je najinteresantnije ovo što kaže za odnos prema strancima. Srbi su u osnovi otvoreni za ljude sa strane i ne plaše se, dok su Šveđani zatvoreni. U pravu je također i za temperament i to je velika boljka naročito na političkoj sceni. To što su zapadni narodi veći rasisti i ksenofobi, mislim da je to uzrok velikog uspjeha ljevičarskih ideja. Kad si takav onda se stidiš toga čega jesi, i da bi prikrio tu sramotu kapom i šakom se otvaraš prema drugima i ideš toliko daleko da ih počneš tolerisati čak i ako svojim ponašanjem narušava ustaljene običaje življenja i kulturu. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 LEGO augmented reality on iPad RYLAH and sqny је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 https://www.mojafirma.rs/magazin/jedna-od-najboljih-besplatnih-reklama-na-fb-ikada/?utm_source=facebook&utm_medium=05-06-2017&utm_campaign=magazin U zakrivljenoj, rebrastoj plastici mnogi su videli nešto što biste pre našli na policama seks šopa te je usledila lavina komentara i šala na račun Groupona. Kada kažem „lavina“ mislim na više od dvanaest hiljada njih. Dvanaest hiljada komentara. Tim od petoro ljudi koji stoje iza FB nastupa ove kompanije je odgovorio na svaki od tih komentara, (kojima se najlakše možete pozabaviti ovde) pretvarajući najobičniju objavu o proizvodu u ponudi u rudnik komunikacije, reklame, pa i same prodaje. Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 Avocado and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 Paradoksologija, АлександраВ and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 6 минута, Juanito рече Ličite... Juanito and Аурор је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 1 минут, Avocado рече Ličite... Исто ми жена рече малочас кад јој послах слику... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 On 6/5/2017 at 8:29, Justin Waters рече Kad covjek kaze da mu je turska kafa jedna od omiljenih, onda mogu sa sigurnoscu znati da je on jedan od ljudi koji imaju dusu. 'Nači nemam dušu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 2 минута, Аурор рече 'Nači nemam dušu... https://en.wikipedia.org/wiki/Denying_the_antecedent Paradoksologija, Justin Waters and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 54 минута, Juanito рече Исто ми жена рече малочас кад јој послах слику... Jel to hoćeš da kažeš da sam žena? Nismo došli ovde da se vređamo! Samo poredimo ko liči na orangutana... Paradoksologija, Аурор and Juanito је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 2 минута, Avocado рече Jel to hoćeš da kažeš da sam žena? Nismo došli ovde da se vređamo! Samo poredimo ko liči na orangutana... 'Nači veća je uvreda reći nekom da je žena nego orangutan... Pa ti nemaš dušu. Sigurno mrziš tursku kafu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 @Justin Waters @Paradoksologija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 11 минута, Juanito рече Ovaj užas postmoderne levo je totalno pobedio Sa sve "drs."... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 3 минута, Аурор рече Sa sve "drs."... Шта је тачно проблем с тим? https://en.wikipedia.org/wiki/Doctorandus Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука