Juanito Написано Јун 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 пре 5 часа, Grizzly Adams рече Има ли нека приватна алтернатива? DHL? Има наравно. Само што многе фирме користе искључиво ову државну да шаљу пакете и немају у понуди DHL или нешто друго. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 @Justin Waters Какав краљ. http://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2017&mm=06&nav_id=1270962 Lady Godiva, Justin Waters and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2017 Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 пре 26 минута, Juanito рече @Justin Waters Какав краљ. http://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2017&mm=06&nav_id=1270962 Carski. Jeste da otvaranje zahtjeva dosta prostora, ali drugacije ne moze ukoliko se zeli ovaj fazon sa zidom. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2017 Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 пре 6 часа, Juanito рече @Grizzly Adams @Justin Waters @Paradoksologija Државна пошта... https://amsterdamshallowman.com/2017/06/the-seven-deadly-sins-postnl.html Kod nas drzavna posta funkcionise manje vise uredu. Jeste da nemaju brzinu isporuke kao kurirske kompanije DHL ili Fedex, ali rade dobro, paketi se ne gube tako lako i nisu toliko zbunjeni ako ne nadju ljude na adresi. No kod nas je tesko imate takve probleme poput koje imaju holadjani, jer medjuljudski i medju komsijski odnosi kod nas i kod njih su sasvim drugaciji. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 пре 12 часа, Grizzly Adams рече Има ли нека приватна алтернатива? DHL? Кад смо код остављања пакета код комшије, за ”дан заљубљених” курир касно увече доставио огроман букет цвећа што је дечко послао фризерки која има салон испод нашег стана. Следећег радног дана ја улазим доле с тим букетом и мислим се шта да кажем... Paradoksologija, Grizzly Adams and Danijela је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2017 Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 Ко оно рече да му се не свиђају црнкиње... шта је све прошло кроз овај Старбакс у задњи сат времена преобратио би се Трећи Рајх са све Фирером... Juanito, Paradoksologija, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Ко оно рече да му се не свиђају црнкиње... шта је све прошло кроз овај Старбакс у задњи сат времена преобратио би се Трећи Рајх са све Фирером... Помињао сам негде оног другара Тиролца. Кад је дошао у Утрехт: "Не волим црнкиње, не свиђају ми се." Пре неки дан: "Брате, знаш шта, променио сам мишљење о црнкињама." Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 Забрањено давање сендвича животињама... sqny, АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 13, 2017 Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 пре 6 минута, Juanito рече Забрањено давање сендвича животињама... Jedini razumljiv simbol hrane...? АлександраВ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2017 Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 А пази шта усликах на једној плажи... Juanito and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Jedini razumljiv simbol hrane...? И онда дође Србин и протумачи да је забрањено јести сендвиче, већ само пилетину, јаретину и срнетину. Paradoksologija and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2017 Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 Јаооо, шта им је бре данас... нећу више овде да долазим, не мож ништа да се ради... Могу ли да их тужим по оном новом закону за родно узнемиравање? Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 14, 2017 Пријави Подели Написано Јун 14, 2017 пре 7 часа, Grizzly Adams рече А пази шта усликах на једној плажи... Sto ti smeta ovaj plakat? Cak mi se cini da su bili previe politicki korektni. Bolje je da su stavili da ce se kazniti svotom od 500 dolara onaj ko ne pokupi otpatke svog ljubimca, a kaznom od tri dana zatvora ko bude uhvacen da radi opet isto nakon sto je kaznjen. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 14, 2017 Пријави Подели Написано Јун 14, 2017 пре 8 часа, Juanito рече Забрањено давање сендвича животињама... Ali sendvic...pa oni ne idu ni u zoo vrt bez sendvica... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 14, 2017 Пријави Подели Написано Јун 14, 2017 Kad ce bre kod nas nesto vako da naprave? http://inhabitat.com/spiraling-treetop-walkway-gives-visitors-a-birds-eye-view-of-a-danish-forest/ sqny and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука