Аурор Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 6 минута, Juanito рече Шта је тачно проблем с тим? https://en.wikipedia.org/wiki/Doctorandus Ja mislih da je doktor, samo rodno osetljivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Ja mislih da je doktor, samo rodno osetljivo. To je muško, ček? Piše da je "dra." za žene. dra. је за жене, али се више не користи. Чак је супротно од родно-сензитивног. Да је хтела да буде родно-сензитивна, ставила би dra. У питању је нека холандска академска титула. Свеједно, овај приступ ми је бизаран на више нивоа... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Свеједно, овај приступ ми је бизаран на више нивоа... Gledaj sa vedrije strane, bićeš više "interculturally aware"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 1 hour ago, Juanito рече dra. је за жене, али се више не користи. Чак је супротно од родно-сензитивног. Да је хтела да буде родно-сензитивна, ставила би dra. У питању је нека холандска академска титула. Свеједно, овај приступ ми је бизаран на више нивоа... Zavisi kako izgleda u praksi. Nije mi najjasnije na osnovu datog. Ako je žena bivala svuda po svetu i zbog toga joj je jasnije koje probleme u komunikaciji mogu ljudi da imaju pa vam kaže 'kad Holanđani kažu ovo, u stvari misle...'; 'ako hoćeš da izraziš snažno neslaganje, najbolji način da te ozbiljno razumeju je...' i tome slično, može da bude korisno. Recimo, kao ovo (dosta je tačno, bar za ovog mog druga Engleza što živi u Bg, još uvek ga ovako treba prevoditi ): Lady Godiva, Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 5 часа, Juanito рече @Justin Waters @Paradoksologija "Tips for feeling at home in the Netherlands" Zivo me interesuje kakvi su savejti da se osjecas kao kod kuce u Holandiji? Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 20 минута, Justin Waters рече "Tips for feeling at home in the Netherlands" Zivo me interesuje kakvi su savejti da se osjecas kao kod kuce u Holandiji? Nema ih Jedina lekcija: "You can't. Even if you have effing sandwiches every effing day. Deal with it." Justin Waters and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 Е сад, замислите да оћете да узмете паре овим странцима у Београду и направите сличну радионицу. Шта бисте им рекли? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 45 минута, Justin Waters рече "Tips for feeling at home in the Netherlands" Zivo me interesuje kakvi su savejti da se osjecas kao kod kuce u Holandiji? Да киселим купус на тераси. Paradoksologija and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Е сад, замислите да оћете да узмете паре овим странцима у Београду и направите сличну радионицу. Шта бисте им рекли? Dva-triput me navukao onaj Englez da to i radim (uglavnom poluformalno i totalno neplaćeno, samo zabave radi) Uglavnom sam odgovarala na pitanja uz caveat da je to samo moje generalizovano iskustvo. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Dva-triput me navukao onaj Englez da to i radim (uglavnom poluformalno i totalno neplaćeno, samo zabave radi) Uglavnom sam odgovarala na pitanja uz caveat da je to samo moje generalizovano iskustvo. Па баш ме зато и занима. Како то комуницира "просечан Србин"? Погледај бре овај форум, слабо ту има неке регуларности. Једино сам сигуран да смо изразито темпераментнији и емотивнији од просечних западњака, али чини ми се да то свако изражава на свој начин. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 8, 2017 Пријави Подели Написано Јун 8, 2017 пре 12 минута, Juanito рече Па баш ме зато и занима. Како то комуницира "просечан Србин"? Погледај бре овај форум, слабо ту има неке регуларности. Једино сам сигуран да смо изразито темпераментнији и емотивнији од просечних западњака, али чини ми се да то свако изражава на свој начин. Pa kad imaš konkretna pitanja i probleme možeš i da daš svoja nagađanja na temu 'Šta misle kad kažu...' i 'Šta je uobičajena praksa povodom...' i tome slično. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2017 Леле што су добри... Жика, Снежана and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 @Juanito Da vezbas http://www.boredpanda.com/animal-lego-sculptures-jekca-hong-kong/ Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 @Grizzly Adams @Justin Waters @Paradoksologija Државна пошта... https://amsterdamshallowman.com/2017/06/the-seven-deadly-sins-postnl.html Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2017 Пријави Подели Написано Јун 13, 2017 пре 17 минута, Juanito рече @Grizzly Adams @Justin Waters @Paradoksologija Државна пошта... https://amsterdamshallowman.com/2017/06/the-seven-deadly-sins-postnl.html Има ли нека приватна алтернатива? DHL? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука