Аурор Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Rek'o je! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Nego sta velite o ovome? `Oce li ovo da bude dovoljno jako da izazove udar metorita, ili imamo jos vremena? http://www.telegraph.co.uk/news/politics/conservative/8201521/Sex-offenders-including-paedophiles-should-be-allowed-to-adopt-Theresa-May-told.html "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 On 5/16/2017 at 13:43, Juanito рече Зна ли неко зашто је урађено овако? Зар није могао мост преко реке? Jeftinije je da se ukopas, nego da dizes kompletnu saobracajnicu u vis, i jos povrh svega izgleda preljepo. Paradoksologija, RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 пре 2 часа, Juanito рече @Милан Ракић Dutch King Willem-Alexander reveals secret life as airline pilot If you've ever flown with Dutch airline KLM, you could have been serviced by royalty. King Willem-Alexander has been secretly co-piloting flights twice a month for the airline's Cityhopper services. The 50-year-old monarch to 17 million Dutch citizens calls flying a "hobby" that lets him leave his royal duties on the ground and fully focus on something else. "I find flying simply fantastic," he told national newspaper De Telegraafs. "You have an aircraft, passengers and crew. You have responsibility for them. That, for me, is the most relaxing part of flying." "You can't take your problems from the ground into the skies. You can completely disengage and concentrate on something else. That, for me, is the most relaxing part of flying." He says he intends to carry on flying with the airline as a regular "guest pilot", but will spend the next few months being retrained to fly Boeing 737s. The Fokker 70s he usually flies are being phased out of service. It was already known that the king was a qualified pilot who had flown KLM passenger flights before ascending to the throne in 2013, in order to maintain his pilot's licence. However, it was not clear he had continued to do so in secret after becoming king. The monarch said he was rarely recognised by passengers, especially since security was tightened on board planes in the aftermath of the 9/11 attacks. "Before September 11, the cockpit door was open. People regularly came to have a look and thought it was nice or surprising that I was sitting there," he said. He added very few people recognised him as he walked through Amsterdam's Schiphol Airport in KLM uniform and cap. Even when he makes announcements to passengers, Willem-Alexander says as a co-pilot he doesn't have to give his name. So while some people recognise his voice, it is far from all passengers. "Most people don't listen anyway," he added. Izvor Шта све медији "ишчачкају". Тако смо били и у прилици да сазнамо и за "тајни живот" нашег најпознатијег ваздуплоховца... Lady Godiva, obi-wan, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Juanito ti prekoči moje pitanje vezano za tvoj stav po pitanju Boga.Možda nisi video... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Управо сада, Кратос рече Juanito ti prekoči moje pitanje vezano za tvoj stav po pitanju Boga.Možda nisi video... Ди је? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Управо сада, Juanito рече Ди је? Ne znam tačno,koju stranicu nazad. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Na 53. stranici je al baš me zanima tvoj stav po pitanju Boga a tipujem da je agnostički iz tvojih pisanija. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 пре 35 минута, Кратос рече Na 53. stranici je al baš me zanima tvoj stav po pitanju Boga a tipujem da je agnostički iz tvojih pisanija. Писао сам доста пута на разним темама. Био сам баш црквен и прошао све, од хард кор неофита преко новотарца, па назад у неку равнотежу. Престао сам да идем у цркву пре једно седам година јер су ме неке јако личне ствари о којима не бих да говорим нагнале да схватим да то баш и није за мене... На сву срећу, нисам замрзео цркву, нити било шта слично томе. Напротив, у супротном не бих био овде уопште. Осећам се као део тога, иако не могу да учествујем онако како би требало... Агностик сам више по питању многих конкретних тврдњи о Богу и нашем односу према Њему које се износе као од Бога дане, а ја некако мислим да су их људи додали за неке своје (овоземаљске) потребе. Шта знам, рекао бих да сам нецрквени православни хришћанин који се труди да живи 90+% хришћански, а оних пар процената одлази на неки умерени хедонизам. Дакле, православни хедониста. Paradoksologija, Жика, Lady Godiva and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 А ако питаш став конкретно о Богу, неприхватљив ми је било који други Бог осим Свете Тројице, онако како учи хришћанство. Или то или атеизам, треће нема. RYLAH, uros, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 пре 1 сат, Juanito рече А ако питаш став конкретно о Богу, неприхватљив ми је било који други Бог осим Свете Тројице, онако како учи хришћанство. Или то или атеизам, треће нема. Are you sure? Цитат Afterlife The Pastafarian conception of Heaven includes a beer volcano and a stripper (or sometimes prostitute) factory.[38] The Pastafarian Hell is similar, except that the beer is stale and the strippers have sexually transmitted diseases. RYLAH, Juanito, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 пре 17 минута, Avocado рече Are you sure? Za svakog po nešto; RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 Будимо реални, нису деца за свакога... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=05&dd=18&nav_category=12&nav_id=1262010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 18, 2017 Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 пре 10 часа, Juanito рече А ако питаш став конкретно о Богу, неприхватљив ми је било који други Бог осим Свете Тројице, онако како учи хришћанство. Или то или атеизам, треће нема. Kako spajaš hedonizam sa asketizmom hrišćanskog Boga?Ima treće,agnosticizam,po meni je najracionalniji stav po pitanju Boga.Sebe smatram recimo pravoslavnim agnostikom u smislu da ja verujem da je Bog Sveta Trojica ali ja to ne znam niti imam bilo kakvih dokaza. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука