Снежана Написано Мај 6, 2017 Пријави Подели Написано Мај 6, 2017 чис блуз Lady Godiva, Juanito, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2017 пре 1 сат, Paradoksologija рече Ovu i druge mirne pobede nad vodom moraš da im priznaš, ne? Justin Waters, Grizzly Adams, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2017 1 hour ago, Paradoksologija рече (Meni ovo u rangu Fade to Black od Metalike, realno)... pa kaže: RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2017 1 hour ago, Grizzly Adams рече Депресивац... Рече Гризли и засвира Роби Вилијамса. Lady Godiva, Снежана, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 6, 2017 Пријави Подели Написано Мај 6, 2017 Снежана and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2017 Кад смо већ у музичком расположењу, открих је пре неки дан. Avocado, Lady Godiva, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 6, 2017 Пријави Подели Написано Мај 6, 2017 пре 10 минута, Juanito рече Рече Гризли и засвира Роби Вилијамса. Да бре, и ова ми је исто на "репертоару"... провалио си ме... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Да бре, и ова ми је исто на "репертоару"... провалио си ме... Нисам те провалио, него чуо. То сте свирали ономад оној тетки. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 9 часа, Juanito рече открих је пре неки дан. Pa pokrij je, nemoj da nazebe... Ћириличар, Juanito and Аурор је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 2 часа, Avocado рече Pa pokrij je, nemoj da nazebe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 11 часа, Juanito рече Кад смо већ у музичком расположењу, открих је пре неки дан. Да ли је могуће да ниси чуо ову песму или њен ремикс? Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Попуњавам формулар за британску визу. Ово до сад нисам видео. Питају те колико трошиш месечно. Justin Waters, drvce, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Ombre Juanito kakav je tvoj stav po pitanju Boga? Аурор је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 28 минута, Juanito рече Попуњавам формулар за британску визу. Ово до сад нисам видео. Питају те колико трошиш месечно. Kao da je to najgore što pitaju Meni su omiljena pitanja o broju cipela, pardon pasoša, svakog pojedinačnog deteta i o svakom prethodnom pasošu i svakom prethodnom putovanju bilo gde ikad. Jednom sam bila malo sarkastična u jednom od tekstualnih odgovora, ipak me pustili RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Kao da je to najgore što pitaju Meni su omiljena pitanja o broju cipela, pardon pasoša, svakog pojedinačnog deteta i o svakom prethodnom pasošu i svakom prethodnom putovanju bilo gde ikad. Jednom sam bila malo sarkastična u jednom od tekstualnih odgovora, ipak me pustili Па ево, сад управо смишљаш како да им објасним ону латино сапуницу која нас је снашла око америчке визе која ми је била одбијена и чак експлицитно кажу да ће то утицати на одлуку. Ниједна друга земља то није питала... Не знам, сад сумњам да ћу уопште добити визу. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука