Avocado Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Posle kad nas istrebe Sajlonci onda će nam đavo biti kriv... pod "đavo" mislim na Juana naravno... Grizzly Adams, Juanito, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Склапамо сувенир из Париза. Баш су супер направили тако да конструкција прати историјску. И кад завршимо један ”историјски” део, имамо свечано отварање. А док она склапа, ја све гледам да ли ће модуларно и плански или како јој који део падне шака, да ли ће ботом ап или топ даун и поредим с оним Гризлијевим генерализацијама из теме о феминизму о неефикасности жена. Или Гризли греши или сам ја с неком Zhe, Ze... А овај LEGO је одлична ствар за разумевање ”композиционалног” приступа програмирању. Склапаш део по део, па онда то спајаш у кохерентну целину итд. Grizzly Adams, Lady Godiva, Paradoksologija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 59 минута, Juanito рече Или Гризли греши или сам ја с неком Zhe, Ze... Ћириличар, Juanito and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Аурор, florenntina, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2017 @Аурор Како увек имаш лепе и пријатне асоцијације. Ево једна много лепша за @Grizzly Adams. Grizzly Adams, drvce, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 16 минута, Juanito рече Paradoksologija, Juanito, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Holy smoke @Juanito... блокиро си ми централни нервни систем... Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Ал стварно је прелеп Париз. И онда нека ми неко каже да су ови моји холандски роботи такви због климе, а Париз има скоро исту климу... Justin Waters, Paradoksologija, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2017 RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2017 Пријави Подели Написано Април 26, 2017 A sto ovo ima samo Holadnijama a kod nas nema? https://www.thunderplugs.nl/shop/ I ovo: Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2017 @Paradoksologija http://www.wpxi.com/news/trending-now/man-runs-into-burning-building-twice-to-save-beer-police-say/515977722 Ћириличар, Paradoksologija, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 1 сат, Juanito рече @Paradoksologija http://www.wpxi.com/news/trending-now/man-runs-into-burning-building-twice-to-save-beer-police-say/515977722 Jel skupljamo lovu za odbranu uhapšenog brata? Paradoksologija, Lady Godiva, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 46 минута, Avocado рече Jel skupljamo lovu za odbranu uhapšenog brata? Pravda za pivobranitelja! On da brani, ono da bude popijeno! Juanito, Goku, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Definitivno bi trebalo da otvorimo temu "Konvergencija umova". Pre par nedelja: Auror: Ovo su Turci! @Juanito: Ovo su dahije! Juče Jovo Bakić (od 1:30): Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука