Juanito Написано Април 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 11 часа, Avocado рече Jel skupljamo lovu za odbranu uhapšenog brata? Ал пази ти њега, да скупљамо паре за одбрану. Што у преводу значи да скупимо паре и да дамо њему. Уместо да се понуди да бесплатно брани брата. Ццц... Ћириличар, Avocado, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 пре 8 часа, Juanito рече Ал пази ти њега, да скупљамо паре за одбрану. Што у преводу значи да скупимо паре и да дамо њему. Уместо да се понуди да бесплатно брани брата. Ццц... Ја дајем бесплатне правне савете толке године, шта је сад ово?! Кад је фрка, где си RYLAH, кад има пара, мене не зовете?! Juanito, Paradoksologija, Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Mnogo bre pricate, dajte malo neku muzicku zavesu... ... Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 @Grizzly Adams @Paradoksologija @Justin Waters @Avocado @GeniusAtWork @RYLAH @Аурор i ostali - sta mislite o ovom predavanu, dajte neke vase komentare... ... Paradoksologija, Grizzly Adams and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 @Juanito Nesto mi uopste ne radi lepo tagovanje, i generalno me zeza forum danas, ako ti nije problem, istaguj narod sa ove teme (Grizli, Justa, Avocado, Genius, Paradoxologija, i koga god se jos setis sa prosli 10-20 strana, pa da pricamo sta velite o ovom svajcarcu sto sam postavio iznad... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2017 пре 4 минута, obi-wan рече @Juanito Nesto mi uopste ne radi lepo tagovanje, i generalno me zeza forum danas, ako ti nije problem, istaguj narod sa ove teme (Grizli, Justa, Avocado, Genius, Paradoxologija, i koga god se jos setis sa prosli 10-20 strana, pa da pricamo sta velite o ovom svajcarcu sto sam postavio iznad... Одрађено. Аурор, obi-wan and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 E bas ti `fala. Trenutno sam u Operi (ver. 36, nije bas najnovija, ali sve radi ko munja), a bas me nesto zeza, ne znam koj` mu je kupus, sto bi rek`o Grizli... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Управо сада, obi-wan рече Trenutno sam u Operi Ау тебра, ти си стварно информатичка конзерва. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 пре 13 минута, Juanito рече Ау тебра, ти си стварно информатичка конзерва. Pa sta fali Operi? Ne baguje, brza je na bilo kom sistemu. Ajde, koj` browser ti koristis? Edit: ver. 36 je od jesenas, nije stara ne znam kol`ko. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Хвала брадер. Погледаћемо мало касније! Paradoksologija and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 пре 14 часа, Juanito рече Уместо да се понуди да бесплатно брани брата. Ццц... To je suprotno mojim verskim uverenjima... Grizzly Adams, Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Veceras posle 19h imacu prilike da gledam youtube (ko god jos hoce da me izbombarduje klipovima, sad je trenutak za to ) obi-wan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2017 пре 21 минута, Paradoksologija рече Veceras posle 19h imacu prilike da gledam youtube (ko god jos hoce da me izbombarduje klipovima, sad je trenutak za to ) Justin Waters, obi-wan and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 пре 20 минута, Paradoksologija рече Veceras posle 19h imacu prilike da gledam youtube (ko god jos hoce da me izbombarduje klipovima, sad je trenutak za to ) Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 пре 30 минута, Paradoksologija рече Veceras posle 19h imacu prilike da gledam youtube (ko god jos hoce da me izbombarduje klipovima, sad je trenutak za to ) Jupiter u Saturnu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука