Justin Waters Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Jel si nabavio to Ipad pro? Kako ti se cini isplati li se? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2017 пре 13 минута, Justin Waters рече Jel si nabavio to Ipad pro? Kako ti se cini isplati li se? Ово цртање ради у браузеру на компу, пробај на горњем линку. А iPad Pro (мали) имам од јуна прошле године. Користим га углавном као свеску, за успутно програмирање док сам на путу и за аматерско снимање музике (поред стандардних ствари за које таблети углавном служе). Такође сам га користио у настави и стварно је екстра за то. Најјефтинији Pro се ”исплати”. Ови скупљи мислим да се не ”исплате”, бар за сада док не могу потпуно да замене рачунар (софтверски). Осим ако ти главна намена није цртање, па ти користи већи екран, тад се вероватно ”исплати”. Алтернатива је Surface. Surface је знатно лошији таблет, а бољи компјутер (тј. потпуни Windows рачунар), па шта ти више треба. Најбоља и ”најисплативија” комбинација је мени лично најјефтинији iPad Pro + најјефтинији MacBook. Justin Waters and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 @Juanito Juanito and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 данас сам добила препоруку за ову књигу, па си ми пао на памет, као наш дежурни хедонист. Grizzly Adams, Justin Waters and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2017 Брат Амер И још пар његових радова: https://m.youtube.com/user/pesmasoul Натан and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2017 @Grizzly Adams Експлозија и успех доброг пива на слободном тржишту је "борба против капитализма". Ширење "крафт" пиварства из САД на цео свет је "борба против глобализације". http://www.dw.com/sr/pivom-protiv-kapitalizma/a-38415452 Paradoksologija and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 14, 2017 Пријави Подели Написано Април 14, 2017 https://www.klix.ba/lifestyle/hranaipice/braca-iz-slovacke-proizvela-prvu-bezbojnu-kafu-na-svijetu/170414090 Neki ljudi stvarno ne znaju sta je uzivanje....a oni koji gutaju kafu zato da bi ostali budni ili se razbudili ima pilula i drugih metoda da svoje stanje odrzavaju aktivnim, nego da unistavaju nesto sto je duboka kulturoloska brazda i umjece zivota, a ne bezlicno gutanje diuretika. @Juanito Imas znanje iz hemije. Brzo reaguj dok se drugi ne dosjeti i predlozi Holandjanima ideju za njihove sendvice, mozda ce postati viralno. Zamisli ideju "Svi na pauzu u 12 - bezbojni sendvici ne izdvajaj se od drugih, budi dio kompaktne cjeline". Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2017 У возу за Париз. Проверавају пасоше муслиманима... Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 15, 2017 Пријави Подели Написано Април 15, 2017 пре 3 минута, Juanito рече У возу за Париз. Проверавају пасоше муслиманима... Bili bi glupi kada to ne bi radili. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2017 @Justin Waters Ево једне занимљиве анализе тренутног стања на тржишту таблета и таблетоликих рачунара. http://www.theverge.com/2017/4/14/15300824/cheap-pc-platform-war-apple-google-microsoft-chrome-ipad-surface Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2017 @Ћириличар Дај, брате, да их тролујемо. Типа ”jarani” уместо ”friends” итд. Баба, Grizzly Adams, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 1 hour ago, Juanito рече @Ћириличар Дај, брате, да их тролујемо. Типа ”jarani” уместо ”friends” итд. Meni redovno sve po internetima nudi da sa maternjeg mi jezika 'Translate from Slovenian'. Msm, jeste mi matera bila po ocu Slovenka, ali nisam to htela reći, i kako su uopšte znali? (ona nije ni znala slovenački, šta ćeš, otac joj zbris'o od nacista u II sv. ratu) Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече Meni redovno sve po internetima nudi da sa maternjeg mi jezika 'Translate from Slovenian'. Msm, jeste mi matera bila po ocu Slovenka, ali nisam to htela reći, i kako su uopšte znali? (ona nije ni znala slovenački, šta ćeš, otac joj zbris'o od nacista u II sv. ratu) Добро, ја сам на фејсу званично окачио да поред српског говорим и босански и остале дијалекте. Grizzly Adams, Paradoksologija and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 2 часа, Juanito рече @Ћириличар Дај, брате, да их тролујемо. Типа ”jarani” уместо ”friends” итд. Ok/accept - jasta Cancel - zahebi Close - zamandali People you might know - bi li sta salijeto od ovog? Friends - jarani i picetina Male - coek Female - treba Add friend - dodaj insana Za osnove RYLAH, Avocado, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука