Paradoksologija Написано Март 16, 2017 Пријави Подели Написано Март 16, 2017 пре 3 часа, Juanito рече За прихватилишта контам, али зар не би хранитељске породице требало да дају и љубав тој деци? Ако се деца из хранитељских плаше да ће им неко отети слаткиш, онда нешто не ваља с тим породицама. Deca često dospevaju u hraniteljske porodice nakon dugotrajnog zanemarivanja. Čitala sam o porodici u SAD u kojoj su mala deca žvakala tepih od gladi čekajući da roditelji dođu kući i možda donesu neki komad hleba, ako se sete. I to je trajalo godinama, dok nisu oduzeta od roditelja. A nažalost ima svega i u hraniteljskim porodicama. I po nekom užasno glupom pravilu, mnoga deca se sele iz jedne u drugu porodicu svakih par godina, pošto to nije usvajanje pa da se ne vežu previše Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Март 16, 2017 Пријави Подели Написано Март 16, 2017 пре 2 часа, Juanito рече Стварно не знам да ли постоји још једна ствар данас коју човек може да чита и прати, а да не искоче прогресивци. Strasno su agresivni (vidi Rules for Radicals Saula Alinskog, to ti je kao neki prirucnik za negativce iz nocne more). I to decenijama. Dakle ukapirali su jos davno da je kljuc u osvajanju obrazovnih institucija i u propagandi (mas mediji). I vredni su kao krtice, samo rovare neprestano, bez odmora. Potrebno je suprotstaviti se tom zlu i ne stedeti sredstva. Videcete, najveca pobeda koja se desila u skorije vreme je Sorosev i Slimov gubitak od mnoooogo milijardi dolara u roku od nekoliko meseci. Kad ostanu bez love i uticaja e onda cemo moci drugacije da razgovaramo i da stvar vratimo u domen debate. Kad Njujork Tajms zatvori vrata zato sto je bankrotirao. Kad ni jedan izdavac vise ne bude zeleo da stampa levicarsko smece ne zato sto se ideoloski slaze ili ne slaze sa sadrzajem nego zato sto vise ne moze to da proda. A taj trenutak polako dolazi. -Владимир-, Grizzly Adams, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Кад замолиш жену да ти купи пиво, а она се врати и каже: ”Случајно сам ово угледала и одмах сам знала да ће да ти се свиди!” Lady Godiva, Paradoksologija, drvce and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2017 ”Русија какву нисте видели” http://designyoutrust.com/2017/03/the-russia-youll-never-see-on-postcards-through-the-lens-of-photographer-alexander-petrosyan/ Grizzly Adams and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2017 @Grizzly Adams https://www.indy100.com/article/eu-flag-uk-burning-regulations-flame-retardant-article-50-brexit-7657391 Paradoksologija, Avocado and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2017 Градација буке (од слабијег ка јачем): 1. беба која има грчеве 2. бушилица за асфалт 3. Холанђанке у кафићу испод прозора Avocado, Grizzly Adams, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 Za 3 ne znam, ali bih uvek pre birala 2 no 1 bez obzira na decibele. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 24.3.2017. at 0:42, Juanito рече Кад замолиш жену да ти купи пиво, а она се врати и каже: ”Случајно сам ово угледала и одмах сам знала да ће да ти се свиди!” THE BEST WIFE EVER RYLAH, Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2017 Ако мислите да се зезам, увиђавни менаџери хотела не мисле... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2017 Ове седмице сам ко Шојић, све плаћа предузеће. Paradoksologija, RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 4, 2017 Пријави Подели Написано Април 4, 2017 пре 12 минута, Juanito рече Ове седмице сам ко Шојић, све плаћа предузеће. Boli te... Sve im pare izbij, jastoga naruči, ko ih... Juanito је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2017 пре 4 минута, Natasa. рече Boli te... Sve im pare izbij, jastoga naruči, ko ih... Ма и за ред лајт дистрикт ћу рачун да им успоставим под ставком work stress management. Natasa. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2017 пре 10 минута, Natasa. рече jastoga naruči Били смо у Порторику у једном ресторану који служи свежу карипску рибу и остале живуљке искључиво уловљене тог дана. Да су ми као клинцу који је гулио ослића рекли да риба може да буде тако укусна... Елем, кажемо малом шураку (15 година) да ми частимо, а он конобару ни пет ни шест: "Једног јастога, молим вас." Ми га гледамо бело. "Шта је? Видео сам у једном филму да је добар, па да пробам." Наравно, само је пробао и није му се свидело, ми појели остатак. Педесет долара пола кила. Ето, тако је и Србин ни крив ни дужан пробао то морско чудовиште. Natasa. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 4, 2017 Пријави Подели Написано Април 4, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Педесет долара пола кила. 50 долара је сића лова, има код Сан Тропеа један ресторан "Тахити Бич"... Прешо сам се једном да уђем па ме било срамота да излазим. Одрали су ме ко ослића. пре 16 минута, Juanito рече Ма и за ред лајт дистрикт ћу рачун да им успоставим под ставком work stress management. Зар вам то није укључено у "бенефитс"!? Juanito and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2017 пре 21 минута, Grizzly Adams рече Зар вам то није укључено у "бенефитс"!? Било, ал укинуше ови неолиберали због мера штедње... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука