Justin Waters Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 54 минута, Juanito рече Е веровао или не, ја сам један од тих што осећају различите укусе вода. С тим што ми је Евиан баш бљак, а пролом вода убедљиво најбоља. Изгледа да је фора у томе што је пролом слабо базна вода (pH благо изнад 7). Изгледа да ми организму мало више годи од слабо киселих. Imao sam jednu takvu situaciju. U Dhaki, odemo u novootvoreni turski restoran da isprobamo jer nam se svidio na pocetku jedan drugi kad smo tek dosli u predgradju. Sjedenemo i krenemo vecerati i ja kazem konobaru, molim vas vode i on nosi bocu stavljenu u neku drvenu bocu rucni rad onako izgleda domacinski. Prva casa meni klizi svejzina, padaju mi alpski vrhovi na um, ja odmah trazim i drugi pa i trecu odusevljen pitam koja je ovo voda, donese bocu koja se prodaje u samoposluzi. Poslije sam uvjek gleda da ovi kupujem ali je bila daleko manje zastupljena od ostalih a cijena je je bila 20 centi za 0,2l. Tako da jeste ima razlike i ukusima, ali mislim da ima vise i do nekog moments koliko si zedan, raspolozenje itd....dok ovi snobovi imaju istancan ukus i po tom pitanju nema sanse da im se neka jeftinija voda svidi ce to ne valja nista, a Evian i slicne su vrhunskog kvalitet. A to su bas oni sto Rile pominje i primjeru, koje ne padaju na na stvarno ukus vec brend i etiketu. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 4 минута, Grizzly Adams рече Тешко да ћу имати проблема, ја сам јужњак... Шалимо се мало систер, моја скво је из Пуле тако да се пребацујем са српског на хрватски док си рекао-ла "врхње". Onda skroz legitimno Ja sam 1/6 detinjstva (svaki letnji raspust, ceo) provodila u Rovinju i svakako razumem šta znači 'vrhnje' Poslednji put kad smo bili, 1991., spontano su nam ljudi na ulicama prilazili i molili da dođemo i sledeće godine, jer smo kod njih uvek dobrodošli... Ћириличар, RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 17 минута, Paradoksologija рече OVDE Коначно једна јако паметна ствар. Само какву тачно реалну снагу (да нешто у том смеру промени) има ова декларација? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 19 минута, Grizzly Adams рече У Сплиту. Одеш да потпишеш и тражиш "хлеб" у продавници... Pre par godina... seoska fešta na jednom otoku... u p.m. (nije uopšte turističko mesto)... sedi mešovito društvo... rekoh: "Daj meni pivo, a ovima dva bela vina i dva bijela vina i pazi da ne pomešaš kome si šta dao da mi ne širiš tu bratstvo i jedinstvo!" Konobar crče od smeha... ili smijeha... A inače tamo ove mlađe kasirke učim šta je šargarepa... ili sirće... ove starije sve znaju... Ћириличар, Paradoksologija, Justin Waters and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 5 минута, obi-wan рече ... Evianovci bi razvili jos istancaniji ukus za apple vodu kad bi se ovo prodavalo. obi-wan, Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Коначно једна јако паметна ствар. Само какву тачно реалну снагу (да нешто у том смеру промени) има ова декларација? Ne znam. Ali započeli su je neki meni dragi ljudi (uključujući ličnog prijatelja Igora Štiksa) i dočekana je na nož u roku od odmah kao apsolutna izdaja svega i svačega, premda prosto racionalna konstatacija činjenične stvarnosti koja nikome ne ukida pravo na etničko određenje sopstvenog jezika... Grizzly Adams, Juanito and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Ne znam. Ali započeli su je neki meni dragi ljudi (uključujući ličnog prijatelja Igora Štiksa) i dočekana je na nož u roku od odmah kao apsolutna izdaja svega i svačega, premda prosto racionalna konstatacija činjenične stvarnosti koja nikome ne ukida pravo na etničko određenje sopstvenog jezika... Да, сад се сетих да је скоро Колинда пљувала по декларацији, што вероватно значи да је супер ствар у питању. Paradoksologija, obi-wan, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 2 минута, Avocado рече A inače tamo ove mlađe kasirke učim šta je šargarepa... ili sirće... ove starije sve znaju... Ja se u roku od odmah prebacim na mrkvu i ocat, jače od mene... kao što u Novom Sadu otežem, a u Kruševcu prebacujem akcente slog-dva unazad Grizzly Adams and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Да, сад се сетих да је скоро Колинда пљувала по декларацији, што вероватно значи да је супер ствар у питању. Bio danas neki tekst nekog lika iz Hrvatske na tu temu, smatrao čovek da su sigurno Vučić i Kolinda pričali bez prevodilaca jer oboje znaju engleski Pritom je njegova ćerka od 7 godina provalila na YouTube da je Sunđer Bob istodobno Spužva Bob a da je skoro sve ostalo isto i skapirala da je u pitanju isti jezik Ћириличар, Juanito, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 8 минута, Paradoksologija рече Poslednji put kad smo bili, 1991., spontano su nam ljudi na ulicama prilazili i molili da dođemo i sledeće godine, jer smo kod njih uvek dobrodošli... У, док сам био тамо ишао сам стално од кад су укинули визе, посебно лети... А имам хрватско име па нисам никад имао проблема, мисле да сам њихов... obi-wan, Ћириличар, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 20 минута, Avocado рече A inače tamo ove mlađe kasirke učim šta je šargarepa... Зекослав Мрква Ћириличар and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 1 сат, Grizzly Adams рече А имам хрватско име па нисам никад имао проблема, мисле да сам њихов... И ја имам хрватско име, ал ме увек осете, кипи срБство из мене. Paradoksologija, obi-wan, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 2 часа, Grizzly Adams рече Тешко да ћу имати проблема, ја сам јужњак... Шалимо се мало систер, моја скво је из Пуле тако да се пребацујем са српског на хрватски док си рекао-ла "врхње". A i ti znas da proberes. Meni je san imat partnerku Hrvaticu i sprdati je za govor. Bum joj rekel kak jest lipa ka no sunce nad slavonskom zemjom i kaj me boli misto pokraj srca kada se juti na mene zbog srbovanja i ne da mi da je jubin Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 2 минута, Ћириличар рече Meni je san imat partnerku Hrvaticu i sprdati je za govor. Мени је рватски нагласак у жена невиђено секси, тако да бих вероватно био хипнотисан и неспособан зезати је. Justin Waters, Grizzly Adams, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 Кад смо код теме, да се подсетимо... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука