Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

пре 3 часа, Juanito рече

За прихватилишта контам, али зар не би хранитељске породице требало да дају и љубав тој деци? Ако се деца из хранитељских плаше да ће им неко отети слаткиш, онда нешто не ваља с тим породицама.

Deca često dospevaju u hraniteljske porodice nakon dugotrajnog zanemarivanja. Čitala sam o porodici u SAD u kojoj su mala deca žvakala tepih od gladi čekajući da roditelji dođu kući i možda donesu neki komad hleba, ako se sete. I to je trajalo godinama, dok nisu oduzeta od roditelja.

A nažalost ima svega i u hraniteljskim porodicama. I po nekom užasno glupom pravilu, mnoga deca se sele iz jedne u drugu porodicu svakih par godina, pošto to nije usvajanje pa da se ne vežu previše 7896634 

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Juanito рече

Стварно не знам да ли постоји још једна ствар данас коју човек може да чита и прати, а да не искоче прогресивци.

Strasno su agresivni (vidi Rules for Radicals Saula Alinskog, to ti je kao neki prirucnik za negativce iz nocne more). I to decenijama. Dakle ukapirali su jos davno da je kljuc u osvajanju obrazovnih institucija i u propagandi (mas mediji). I vredni su kao krtice, samo rovare neprestano, bez odmora.

Potrebno je suprotstaviti se tom zlu i ne stedeti sredstva. Videcete, najveca pobeda koja se desila u skorije vreme je Sorosev i Slimov gubitak od mnoooogo milijardi dolara u roku od nekoliko meseci. Kad ostanu bez love i uticaja e onda cemo moci drugacije da razgovaramo i da stvar vratimo u domen debate. Kad Njujork Tajms zatvori vrata zato sto je bankrotirao. Kad ni jedan izdavac vise ne bude zeleo da stampa levicarsko smece ne zato sto se ideoloski slaze ili ne slaze sa sadrzajem nego zato sto vise ne moze to da proda. A taj trenutak polako dolazi.

Подели на овим сајтовима

Кад замолиш жену да ти купи пиво, а она се врати и каже: ”Случајно сам ово угледала и одмах сам знала да ће да ти се свиди!”

o540zo.jpg

259d3sw.jpg

Подели на овим сајтовима

Градација буке (од слабијег ка јачем):

1. беба која има грчеве

2. бушилица за асфалт

3. Холанђанке у кафићу испод прозора

Подели на овим сајтовима

On 24.3.2017. at 0:42, Juanito рече

Кад замолиш жену да ти купи пиво, а она се врати и каже: ”Случајно сам ово угледала и одмах сам знала да ће да ти се свиди!”

THE BEST WIFE EVER :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Juanito рече

Ове седмице сам ко Шојић, све плаћа предузеће. 12:smeha:

Boli te...

Sve im pare izbij, jastoga naruči, ko ih...:smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Boli te...

Sve im pare izbij, jastoga naruči, ko ih...:smeh1:

Ма и за ред лајт дистрикт ћу рачун да им успоставим под ставком work stress management. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Natasa. рече

jastoga naruči

Били смо у Порторику у једном ресторану који служи свежу карипску рибу и остале живуљке искључиво уловљене тог дана. Да су ми као клинцу који је гулио ослића рекли да риба може да буде тако укусна...

Елем, кажемо малом шураку (15 година) да ми частимо, а он конобару ни пет ни шест: "Једног јастога, молим вас." Ми га гледамо бело. "Шта је? Видео сам у једном филму да је добар, па да пробам." Наравно, само је пробао и није му се свидело, ми појели остатак. Педесет долара пола кила. Ето, тако је и Србин ни крив ни дужан пробао то морско чудовиште. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Педесет долара пола кила.

50 долара је сића лова, има код Сан Тропеа један ресторан "Тахити Бич"... Прешо сам се једном да уђем па ме било срамота да излазим. Одрали су ме ко ослића. joooj

пре 16 минута, Juanito рече

Ма и за ред лајт дистрикт ћу рачун да им успоставим под ставком work stress management. :)))

Зар вам то није укључено у "бенефитс"!? :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...