Jump to content

Ceca: Ja sam našla svoj put, moj put je vera

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Off topic (posto nmg da gledam video).

Лепо и достојно Цеце.

Прво Цецине песме, онда Амено од Ере, микс свештеника и приче о Цецином доњем вешу и зеленој хаљини

:)):)) :))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Али видео прилог је победио :)))

Прво Цецине песме, онда Амено од Ере, микс свештеника и приче о Цецином доњем вешу и зеленој хаљини, а тек коментарисање шта се дешавало... :)))

...али на све то Вељина полуалкохолисана фаца "да` сам дош`о  ил` сам пош`о"...непроцењиво :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

pitam se da li se Ceca redovno pricescuje.... :.mislise. za nju verovatno ne vazi ono "miči".... :)))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

«ако дође у цркву вашу човек са златним прстеном и у светлој хаљини, а дође и сиромах у рђавој хаљини, и погледате на оног у светлој хаљини, и кажете му: Ти седи овде лепо, а сиромаху кажете: Ти стани тамо, или седи овде ниже подножја мог; и не расудисте у себи, него бисте судије злих помисли?» (Јак. 2: 2–4).

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Екипа снова... :fmqmtx:

ceca-arkan-kacavenda.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ne znam koliko je blagosloveno

Саградио Земунац кућу, вилетина нека и тако то... И зове он попа да му освешта кућу. Дође поп и неће да ради, каже ти си криминалац, ово је од крвавих пара саграђено, нећу да освештам кућу. И прође пар дана , кућа се запали, изгори све до темеља и пролази поп поред куће, стоји земунац а поп му каже: Ђаво донео - ђаво однео.

После неколико дана крену поплаве неке, лудница, налети вода однесе попу кућу.

Пролази земунац и види попа који сав сморен гледа па му каже: Водица донела - водица однела! :)))

Наравученије: Чудни су путеви Господњи, Промисао Божија је овоземаљским људима недокучива.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Екипа снова... :fmqmtx:

ceca-arkan-kacavenda.jpg

El ovo Kačavenda u pozadini?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Не знам што је Цеца баш толико људима трн у оку. Као ономад Сека. Ок, народне певачице су. Ок, нису најморалније обучене (иначе су црквене жене у сукњама до пода, широким ролкама и марамама - не излазе из куће без "опреме"), али и даље не разумем ту огорченост. На крају, није кафанска певачица. Није играла гола на столу, није никог преварила. Она је изградила себе у том свету и њене услуге имају одређену цену. Њен посао и статус захтевају и одређену гардеробу, понашање и спотове... људи, то је посао. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Od cele estrade Ceca se najpristojnije ponaša i najmanje exponira.I uvek je bila uz narod i pomagala kao i sad za vreme poplava.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Не знам што је Цеца баш толико људима трн у оку. Као ономад Сека. Ок, народне певачице су. Ок, нису најморалније обучене (иначе су црквене жене у сукњама до пода, широким ролкама и марамама - не излазе из куће без "опреме"), али и даље не разумем ту огорченост. На крају, није кафанска певачица. Није играла гола на столу, није никог преварила. Она је изградила себе у том свету и њене услуге имају одређену цену. Њен посао и статус захтевају и одређену гардеробу, понашање и спотове... људи, то је посао. 

То и ја кажем. Значи, уопште сам ван тог света турбо-фолка, сплавова и сл. али ми није јасно непрестано помињање Цеце као симбола неукуса и одвратности на естради. Оно што жена ради је нека врста попа, текстови јој нису скаредни, а сама својим понашањем у јавности и на концертима може да буде узор. Вероватно људима смета њена веза са Арканом и тим "пословним" круговима.

Нпр. Цеца треба да наступи у Новом Саду или Зрењанину. И сад није проблем што тамо без проблема наступају којекакве полуголе Миладојке, Потлеуше које урлају текстове типа "узми ме, разби ме" и "варала сам и вараћу", али кад треба да наступи Цеца одмах се јављају нека "културна" удружења која протестују јер музика Цеце одудара од "културе" Војводине и "вређа" ту средину. Једноставно је популарно да се мрзи Цеца и да човек рекламира свој укус степеном свог згражавања над Цецом...

Подели на овим сајтовима

ceca.jpg

Manastir Rajinovac u Begaljici bio je mesto susreta patrijarha Irineja i folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović. U ovom manastiru pored Grocke, Ceca je našla duhovno utočište koje joj je pomoglo u najtežim životnim situacijama.

Folk diva ujedno i pomaže obnovu svetinje iz 15. veka koja se nalazi na klizištu, a ovom prilikom sa njom su u manastir, pored članova porodice, došle i brojne kolege kako bi dobrovoljnim prilozima pomogli neophodnu rekonstrukciju.

Pogledajte zašto je baš ovde Ceca našla svoj duhovni mir, kako je izgledao susret sa patrijarhom i ko je sve od poznatih prisustvovao liturgiji..

video na linku

Slava Gospodu!

Подели на овим сајтовима

Али видео прилог је победио :)))

Прво Цецине песме, онда Амено од Ере, микс свештеника и приче о Цецином доњем вешу и зеленој хаљини, а тек коментарисање шта се дешавало... :)))

Видео сам ТВ и баш сам исто помислио... какав апсурд од прилога. Још је само ова слика фалила:

ikona-ceca-svetlana-razn.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...