Bokisha Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Jel bre kakva je ovo diskriminacija?pa jel samo muški ne umedu da vole?auu ....a kolko je tek žena koje su emocionalni invalidi ....samo što nema pisaca koji imaju hrabrosti da pišu o tome Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 P.s. Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar da odgovorim, uprkos mom tridesetogodišnjem istraživanju ženske duše glasi: šta žena hoće? Sigmund Frojd Снежана, Данче* and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Prema ženama su velikodušni i pažljivi samo plemeniti ljudi, a žene ponizuju i zlostavljaju samo oni koji su loši i niske naravi. Muhamed Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Adam je imao bar jedno preimucstvo nad svim ostalim muzevima poslije njega: Eva nikad nije mogla da mu nabroji muskarce za koje se mogla udati da je htjela. (Piter Ustinov) Лапис Лазули and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Postoje dvije vrste muskaraca koji ne znaju nista o zenama: ozenjeni i neozenjeni muskarci. (Fransoaz Sagan) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Rece Dzes i udade se za mangupa. како знаш.... :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 samo što nema pisaca koji imaju hrabrosti da pišu o tome `ајде, Боки....крени..... ко вам је крив што нисте храбри..... Bokisha and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 како знаш.... :.mislise. Bolje da ne znas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Па није нпр. прави мушкарац онај који очекује да га жена издржава, а да он ништа не ради у животу и нема неку велику жељу да се покрене. А упознала сам скоро 1 такав случај. И још с неким занатом хоће да смува високо образовану девојку, мислим не знам шта да кажем више... Мало ми је мука. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Па није нпр. прави мушкарац онај који очекује да га жена издржава, а да он ништа не ради у животу и нема неку велику жељу да се покрене. А упознала сам скоро 1 такав случај. И још с неким занатом хоће да смува високо образовану девојку, мислим не знам шта да кажем више... Мало ми је мука. Zanatlije su bolje u krevetu od ovih načitanih. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 И још с неким занатом хоће да смува високо образовану девојку, мислим не знам шта да кажем више... Мало ми је мука. Замисли каквог безобразлука. Мислим, ја сам у шоку да некоме тако нешто и падне на памет. Замисли, са неким тамо занатом хоће себи високо образовану девојку. Човек Жоја, Драшко, Agaton Vuzman and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Ма дајте, какав шок, не ради се о томе. Знам људе који се одлично слажу. Али овај конкретно заиста нема неке теме које би делио с једном правом интелектуалком, њему би било ок, али не и њој. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Zanatlije su bolje u krevetu od ovih načitanih. Без коментара. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Иначе, невезано за тај горе пример, по овим лајковима и некој претходној причи види се да мушкарци често очекују жену којој нису дорасли на неки начин. Па кад прораде комплекси, спашавај се ко може... JESSY and florenntina је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Иначе, невезано за тај горе пример, по овим лајковима и некој претходној причи види се да мушкарци често очекују жену којој нису дорасли на неки начин. Па кад прораде комплекси, спашавај се ко може... Kako je rekao Vladika Nikolaj obrazovana je žena koja ima obraza.Džaba joj sve visoke škole ako to nema.Meni je to skroz nebitno šta ona ima od škole bitniji mi je ženin karakter, tj kakva ličnost i naravno da me keksulano privlači. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука