Jump to content

Žene koje suviše vole – Zašto žene postaju opsednute i ostaju u odnosu koji ih ugrožava?

JESSY

Препоручена порука

1464689_349291478607047_7690354461524456

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 151
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

i. Ili kako ja volim i meni odgovara ili dovidjenja. :))) Ako je neko glup, pa ne vidi šta ima pored sebe, što bih ga ubedjivala i trudila se. Ne pada mi na pamet. 

12031995_1032297873469088_84959556967980

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Sad čak ne znam ni šta znači odnos koji ugrožava? Šta sve spada u to? I kako prepoznati, ako nije vidljivo na 1.loptu, tj. ako se ne radi o nekim očiglednim stvarima? Stvarno mi nije jasno. Od mnogih žena sam čula da ni na dan venčanja nisu bile sigurne da se udaju za pravog čoveka.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Sad čak ne znam ni šta znači odnos koji ugrožava? Šta sve spada u to? I kako prepoznati, ako nije vidljivo na 1.loptu, tj. ako se ne radi o nekim očiglednim stvarima? Stvarno mi nije jasno. Od mnogih žena sam čula da ni na dan venčanja nisu bile sigurne da se udaju za pravog čoveka.

Sve dok je tako, znaci da si na pravom putu tj. daleko od odnosa koji ugrozava. Zato, kafica, suncanice i neka lepa suncana basta i uzivaj u zivotu :)

Подели на овим сајтовима

Евидетно је да жене се чешће , више жртвују у вези са мушкарцима . Ја се питам зашто је то тако ?

Ja bi rekao da je to samo u tvom vidokrugu....

Žene po svojoj prirodi uvek traže od muškarca reakciju, hvala Bogu, od sociopata i psihopata rekacija imaju na pregršt, zato i padaju na takve tipove. Misle da im je stalo i sl.

Sama činjenica da veruju da će promeniti drugu osobu odma signalizira nekanalisan i prenaglašen ego, ubedjenost u neke sopstvene kvalitete i slične gluposti.

Neverovatno je koliko arogantni ljudi sebe smatraju ozbiljnim ljudima a svoje mišljenje kao činjenicu.

Muškarac koji je emotivno pismen nije zanimljiv ovim ženama, emotivno pismen muškarac se i ne trudi da bude zanimljiv nekom koga smatra poluidiotom.

Zašto poludiot?

Da bi čovek bio kompletan idiot mora bar neki potencijal da ima u sebi.

Velika manjina našeg stanovništva,naravno, ženskog i muškog, je emotivno pismena pa zna šta oseća, zašto oseća, kojim osećanjima se prepustiti, koje potisnuti i mogu na osnovu toga da predvide budućnost.

Emotivno pismeni se medjusobno pronalaze, poluidioti takodje, a stručnjaci nek pišu naučne radove na osnovu toga.

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

уместо жене које превише воле требало би да стоји жене које погрешно воле.

доживљај љубави са грешком.погрешне представе о љубави и препуштање истим које за последицу ставрају неадекватна очекивања

pravi naslov (i podnaslov), ne zato sto je „dijagnosticki" tacan, vec zato sto se ciljna publika upravo tako oseca, i tako nalazi put do pravih citateljki

mogao je naslov biti: los ljubavni zivot kao posledica nesvesnog, ali za to bi se samo studenti psihologije uhvatili

naslov je veoma bitan i deo marketinga, privuci publiku kojoj je namenjena knjiga

Подели на овим сајтовима

pravi naslov (i podnaslov), ne zato sto je „dijagnosticki" tacan, vec zato sto se ciljna publika upravo tako oseca, i tako nalazi put do pravih citateljki

mogao je naslov biti: los ljubavni zivot kao posledica nesvesnog, ali za to bi se samo studenti psihologije uhvatili

naslov je veoma bitan i deo marketinga, privuci publiku kojoj je namenjena knjiga

facenew22222222   Е, то је то Иване  :good2:

Подели на овим сајтовима

Da.....onako feministcki istaknuto

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

dakle, naslov je tu da samo privuce, a sustina je u samom tekstu...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Od mnogih žena sam čula da ni na dan venčanja nisu bile sigurne da se udaju za pravog čoveka.
7896634

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

e, sada je to vec drugo pitanje...da li je"pravi"....ili da li smo mi "prave"....vrlo diskutabilno....na to(ta) pitanje(a) ima mnogo odgovora....a oni zavise od nas, razlicitih individua....od nasih stavova stecenih u dota(sa)dasnjem zivotu....od stepena ravijenosti nase emocionalne inteligencije...itd, itd...

bitno je, onog trenutka kada donesemo zajednicku odluku o zivotu udvoje, da takodje zajednickim snagama radimo na tome da ta novonastala zajednica uspe i opstane....da UCIMO DA VOLIMO....oboje...ne ugrozivsi ni na koji nacin integritet druge osobe....da izgradimo jednu zdravu zajednicu odraslih, zrelih ljudi, koja ce jacati prosirenjem porodice, ali isto tako se kaliti na problemima i njihovom zajednickom resavanju sve do vecnosti.... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Што би рекао старац Пајсије: “Шта да радимо с онима које не ваљају? Да их ставимо у туршију? ”...... еееее каква би само то туршија била.... :D

Подели на овим сајтовима

e, sada je to vec drugo pitanje...da li je"pravi"....ili da li smo mi "prave"....vrlo diskutabilno....na to(ta) pitanje(a) ima mnogo odgovora....a oni zavise od nas, razlicitih individua....od nasih stavova stecenih u dota(sa)dasnjem zivotu....od stepena ravijenosti nase emocionalne inteligencije...itd, itd... bitno je, onog trenutka kada donesemo zajednicku odluku o zivotu udvoje, da takodje zajednickim snagama radimo na tome da ta novonastala zajednica uspe i opstane....da UCIMO DA VOLIMO....oboje...ne ugrozivsi ni na koji nacin integritet druge osobe....da izgradimo jednu zdravu zajednicu odraslih, zrelih ljudi, koja ce jacati prosirenjem porodice, ali isto tako se kaliti na problemima i njihovom zajednickom resavanju sve do vecnosti.... :)

Rece Dzes i  udade se za  mangupa.   :0102_laugh:

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...