Џуманџи Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Сестро, преозбиљно си ме схватила. Greska broj 1. :D Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 @, uvazavam tvoje misljenje Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Iskreno, imam posla preko glave. Jos cu da tumacim da li si hteo samo provokaciju ili stvarno tako rezonujes. Ajde da se ne zamlacujemo i ne sucemo vise , pozdrav i svako dobro. Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Видим ти си се већ насукала.... vidim ja da tebi trebaju naocare.... bezim od vode...plasim se.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 @, uvazavam tvoje misljenje Шта уважаваш? Има да урамиш и окачиш у собу задњу поруку чика Мирослава.... и да учиш.... лично и персонално... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 чика Мирослава. pre cu ja njemu biti teta... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 vidim ja da tebi trebaju naocare.... bezim od vode...plasim se....Па нећу ваљда наочале на наочале... Ко зна, ваљало би и то да се проба.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 pre cu ja njemu biti teta... Нека је благословено.... од сада те по жељи крстим у тета Џеси. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Па нећу ваљда наочале на наочале... Ко зна, ваљало би и то да се проба.... ето, могла сам и да претпоставим...мењај диоптрију.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Па добро сад ако ћемо да се вређамо има нас и прилично проћелавих нагињемо ка ћелавости, а и прилично смо почели да белимо око главе, такорећи седимо, у размери близу пола-пола ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 од сада те по жељи крстим у тета Џеси. може.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 ето, могла сам и да претпоставим...мењај диоптрију.... Ђе да мијењам дно од тегле, па да добијем сколиозу. И овако не видим сунца док не скинем наочале, а ти би да стављам дупло дно. Хоћеш да ме сараниш прије времена.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 да ме сараниш у преводу, да те сачувам.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 у преводу, да те сачувам.... Ја се кукавац везо за црну земљу, а ти ме дријешиш и отпремаш на небеса..... вала свака ти је златна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Ја се кукавац везо за црну земљу, а ти ме дријешиш и отпремаш на небеса..... вала свака ти је златна... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука