Danijela Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Heh...ljudi, dajte rešenja, ne pitajte previše Nedovoljno informacija Милан М. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Bogomislije! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Nedovoljno informacija Tebi je baš stalo da razgovaraš sa mnom, vidim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 A ti si nedorečen Ne cedi komarca nego kaži šta te konkretno muči da bi veliki majstori mogli da ti pomognu Снежана, Драшко, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Ne cedi komarca nego kaži šta te konkretno muči da bi veliki majstori mogli da ti pomognu :D Говори шта ти је, и Данијела ће ти опростити што те је тукла Снежана, Драшко, Bokisha and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Ja sam Milunka Andre Williams, Снежана, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Hocemo li cuti na vestima sta hoces da uradis kad skupis hrabrost ? sala. Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Možda je rešio da prosi devojku čiji tata ima viši čin do njega Volim_Sina_Bozjeg and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Heh...ljudi, dajte rešenja, ne pitajte previše Ma, kazi joj kako jeste. Ako treba, zapreti da ces glavom u usijanu vurunu dudaris... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Знаш ли како је код мене? Тврдоглава и инаџијка, крећем да радим и оно за шта остали кажу да не могу ја то :bleh: . Као млађа доносила одлуке без припреме, па шта извучем . Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 На ово сам сада наишао на фејсу па можда ти и помогне Никада се не бој покушати нешто ново. Сети се: - аматери су направили Нојеву барку; - професионалци су саградили Титаник DYNABLASTER, Rašo, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Možda je rešio da prosi devojku čiji tata ima viši čin do njega 100%...... ) Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Ajd Srle izjasni se šta te muči "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Mislim na različite situacije. Moj slučaj bi izgledao otprilike da bih nekad rado otišao na neka predavanja, obišao neke manastire, prišao da upoznam nekoga...ali kad treba da uradim nešto po tom pitanju, odustanem. Valjda zbog nedostatka hrabrosti ili skrivenog egoizma-straha od neuspeha... Mislim da postoje ljudi koji i u crkvu ne idu jer "nemaju s kim" kako kažu, pa bi možda bilo dobro napisati nešto o tome kako čovek sebi da objasni situaciju u koju ulazi solo, bez pratnje... Andre Williams and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Ajd Srle izjasni se šta te muči Stvarno, kazi sta je da ti skratimo put. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука