Jump to content

Шта је храброст за вас?...

Препоручена порука

Da se malo napravim pametan  4chsmu1 ....

Hrabrost je oprostiti nekome kada te uvredi ....

Hrabrost je živeti po pravilima Istine ....

Hrabrost je gledati život kako se "odvija" oko tebe, a tvoj pogled kad je uprt put neba....

Hrabrost je taj pogled kad pokušaš da prilagodiš tom prolazećem životu (i nikako ne uspevaš  :bla:, ali se ipak trudiš) ....

Подели на овим сајтовима

Храброст је када човјек побједи самог себе, побједи своје страхове. Сви људи су добри али су страхови један од разлога зашто људи чине погрешне ствари у животу и побједити те страхове је велика ствар. Како човјек духовно одраста и његови страхови су већи али самим тим и он постаје много храбрији.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Исусовом молитвом.

Значи и разговор са блиском особом која је трезвена и позитивна.

Подели на овим сајтовима

Kako se pripremate za predstojeće delo?

Окупам се, оперем зубе, почешљам се..................... :D  :D  :D  

Шалим се ;) .............не припремам се уопште. Ако се треба нешто учинити, идем и учиним то, шта се имам припремати. Да ли сам храбра или не, то у том моменту није битно.............битно је да се то треба учинити. Идемо, па шта Бог да :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Koliko vremena još imaš pre nego što uradiš to delo? :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Mene u stvari jako nervira ono premišljanje, hoće piški - neće piški...Pomolim se  Bogu, stisnem zube...pa il' pukovnik il' pokojnik...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Just do it. :D Тако ја (када идем на исповест). :D
Претходно себи одсечем одступницу, тако да нема назад (нпр: закажем телефоном). :)

Подели на овим сајтовима

нема размишљања и анализе....зажмури и уз Божију помоћ крени.....одмах.... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...