Дидим Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Написала сам у једној претходној поруци, потражи. Описала сам своје сећање из детињства о смрти девојке из суседства. Да, сви смо били вакцинисани, хтели или не, али та девојка је умрла после тог вакцинисања. Извини, нисам видео, потражићу. Да, девојка је умрла после вакцинисања. Неко умре после претрчаних 100м, неко умре после вечере, а неко после поподневне дремке. Патријарх Павле је умро после примања светог причешћа. Та вакцина имала је потенцијална нежељена дејства, али смртни исход није био један од њих. И сад замисли како би се провео неко ко је тад у Чачку рекао "Знате, ја не желим да примим ту вакцину јер ја имам неприкосновено право над својим телом"? Свако има право над својим телом, али нема право да своје тело користи као темпирану бомбу и расадник вируса који ће угрожавати мене. Ако нећеш да се вакцинишеш, изволи удаљи се из заједнице у којој ја живим јер исто тако и ја имам право да своје тело заштитим од вируса које ти узгајаш у свом телу (не ти, него говорим уопштено). Океј, нећеш медицински третман, али немој своје тело користити да буде расадник вашака, бува, шуге, куге и опасних вирусних обољења јер је то нешто што се не тиче само тебе. GeniusAtWork, keka, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Није ваљда да стварно мислиш да ћеш ми нешто тим растајањем учинити? Теби лично ништа неће учинити. Али твом профилу овде хоће, онемогућиће му да пише. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Није ваљда да стварно мислиш да ћеш ми нешто тим растајањем учинити? Поновна замена теза. Као што поента обавезне вакцинације није да се вакцинишеш ти, него да се вакцинише цела нација, тако поента забране твог писања није да се нешто лоше учини теби, него да се нешто добро учини стотинама људи који читају ове стране... и на које могу наићи гугловањем о вакцинацији, па да стекну утисак да је на сајту ЖРУ сасвим ОК позивати на бојкот вакцинације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Jesi cula nekad za klin corbu? Nekada davno kada sam kuburio sa manjkom tezine, kupio sam jedan jako reklamiran preaparat za dobijanje telesne tezine. U uputstvu je citko stajalo sledece: - uzimati razmuceno u 2dl vode nakon jela 5 puta dnevno. Pa tebra, ja kad bi jeo 5 puta dnevno ne bih morao nista da muckam Resenje je naravno bilo da odrastem i da shvatim da ne postoji magicna formula ili lek, nego samo znojava gujsca... Spamujemo... tema nije o alternativnoj medicini. Ali nemoj da pomislis ni za momenat da sam zaboravio ono sto ti rekoh na temi o fotkama :* Ма не бој се неће нам Риле ништа ...............од Светлане ништа не види...........треба са њом изаћи на крај.................. ови остали не знам јесу ли живи... ил су поспали А то на теми о фоткама .........па наравно да не заборављам.........ти знаш да сам ја великачки верник..........и да живим од вере.........и кад нема реалне основе .......ја верујем у чуда................. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 http://envisioningtheamericandream.com/2014/01/27/smoking-just-what-the-doctor-ordered/http://envisioningtheamericandream.com/2014/01/28/smoking-and-pregnant-just-what-the-doctor-ordered-ptii/“More doctors smoke camels than any other cigarette.” verum est in beer and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Јесте била непожељна последица вакцинације. У праву си, боље би било да се нико у Југославији није вакцинисао, па да је од вариоле умрло 6 милиона људи, а 10 милиона да вуче неке последице од прележане болести, од слепила до тоталне непокретности. RYLAH, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Sta to ima kod vas na meniju ? Ујутро, Пролеће од Вивалдија, са осмехом, поподне дружење уз скајп са братовом клинком обавезно уз / KISS i was made for loving you / и увече наравно форум ............и превијање од смеха . ........ето то је моја апотека. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Јесте била непожељна последица вакцинације. Na ovakvoj tvrdnji je ono gdje vi padate. 99% posto tvrdnji antivakcinera se zasniva da je sama vakcina po sebi stetna i da izaziva nezeljene posljedice i u zdravom tijelu. Ali onaj 1% slucajeva gdje se stvarno desi da je nekome poslo po zlu nakon vakcine, namjerno se zanemaruje da je vec u tijelu bio neki proces koji nema veze sa vakcinom. Ako bi pokazali doktorski izvjestaj iz tog doba, ako je uopste postojao, za tu tvoju prijateljicu 110% je tacno da je ona vec imala neki problem u tijelu koji nije bio kompatibilan sa vakcinom. Prema tome vakcina nije kriva za njenu smrt. Imao sam i ja prijatelja koji je vodio zdrav zivot, zdravo se hranio, ali je umro nakon igranja tenisa iznenada. Ako bi bio dosledan antivakcinaskim stavovima, trebao bih propagirati da je igranje tenisa stetno. cloudking, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ah da ... Mislim da je vreme za dijetu zvanu - Vivaldi ... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Мислим да се нама црно пише. Сад гледам по фејсу, сви су запенили око вакцинација, ударна тема данима...позиви на револуцију, отпор, завере на све стране, трују нас, не дамо децу, итд. Већина људи које познајем, доста њих су и поприлично образовани (чак су неки и професори на факултетима). Нису страначки острашћени, нормални људи што би се рекло. Тако да...не знам шта да кажем. Погледај кол'ко је постао популаран Фајгељев видео (људи га не деле као спрдњу него као озбиљну поруку): https://www.facebook.com/andrejfajgelj/videos/440227492854104/ feeble and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Не знам детаље Kako ne znas detalje? Vrlo kategoricno tvrdis da znas tacan uzrok njene smrti. Gde ces veci "detalj" od toga... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Зашто стално инсистирате о анти-вакцерском покрету и сврставате ме? Колико пута треба да поновим да никог не уверавам било да се вакцинише било да не? То је право слободног избора. Али, у овом тренутку Србија крши основна људска права грађана на њихов избор. Прете одузимањем деце. Схватате ли тежину претње? Схватате ли да је то недозвољиво за људско достојанство? Oduzimanje dece od roditelja nije izmisljeno sad zbog vakcina! Ta praksa postoji u nasoj zemlji i potpuno je zakonska a odnosi se na roditelje koji ugrozavaju zdravlje i zivot svoje dece. Antivkaceri se savresno uklapaju u tu definiciju. GeniusAtWork and Avocado је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 То је право слободног избора. Није, јер својим избором угрожаваш друге око себе. Али, у овом тренутку Србија крши основна људска права грађана на њихов избор. Не крши, јер око оваквих ствари у нашем праву нема избора, нити га је икада и било. АЛи да би то знала, морала би да знаш и да читаш и тумачиш правне прописе. Тада не би могао да те заведе неко правно неписмен ко само набаца неке ствари о којима појма нема и тиме покушава да изгради темељ пропаганде за своје глупости. Прете одузимањем деце. Деца се одузимају за далеко мање ствари неодговорним кретенима. Разлог је заштита интереса и живота/здравља деце. Ови неодговорни кретени се играју животом и здрављем своје и туђе деце, иако су они сами вакцинисани. Avocado and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Погледај се у огледало и видећеш шта значи та реч коју толико често употребљаваш. Што би то тебе погађало? Мислио сам да ти ниси антивакцер, макар се тако представљаш овде све време, само би да људи имају право на избор? Или си нас лагала све време? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Не волите вакцине? Вируси, бактерије and Grim Reaper like this Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука