gloria west Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Tom Hanks je postao pravoslavac kada se vencao sa njegovom drugom zenom Ritom Wilson... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 tako je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Преузмите и послушајте предавање! Предавање исповједног карактера на Сретење увече 15. фебруара на 198. по реду духовним разговорима који се, у организацији београдског Храма Светога Трифуна, одржао је музичар и композитор Слободан Тркуља. Предавање је одржано у великој сали Општине Вождовац. Тркуља је испричао да до јесени 1998. године ништа није знао о вјери својих предака. Онда је сасвим случајно дошао у Манастир Ковиљ, гдје се сусрео са вјером, после и крстио. Од тада је почео његов духовни препород. Овај сусрет завршен је малим концертом. Духовни разговор водио је отац Дејан Дејановић, старјешина Храма Светог Трифуна. Моја омиљена: Када овакви људи проповедају Христа, то је велика Божија благодат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Tркуља у Бања Луци прекосутра држи хуманитарни концерт поводом прикупљања средстава за изградњу манастира Клисина код Приједора. Карта је 50 КМ, и поред цијене која је доста висока карте су плануле за рекордан рок. Ја сам сазнао за концерт тек у уторак када су већ увелико биле све продате. Баш ми је жао.. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 kako je lepo kada imas veliki talenat a pri tom znas od koga je. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Хвала најпре Господу Богу Живом, а потом и свима онима који су омогућили да и до нас овде и сада допру речи овог живог сведочанства... facenew22222222... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Тркуља има огроман таленат и користи га на прави начин facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Са добротворног концерта у Ваљеву 0442_feel http://prezviter-ivanterzic.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html Био је то сјајан концерт. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Моја омиљена: Ова песма/композиција је нарочита. И мени је његова најбоља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 А пазите ову мелодију: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 algabacaju e pa evo snimak vecerasnjeg humanitarnog koncerta Slobodana Trkulje u Banja Luci algabacaju http://rtrs.tv/av/player.php?id=11661&x=1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 i do sad sam ga volela, a sad preti da urushi Kevina Kostnera sto je ravno katastrofi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Ко би рекао 0442_feel ja bih! Kako je iznio Foresta...Evo, fino pise covjek osobine Foresta na ovom linku koji kačim.A iskreno, malo koja žena (prva ja) bi se i okrenula za njim ni poslije 1 000 poukušaja, http://2012-transformacijasvijesti.com/metafizika/run-forrest-run/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Featuring Tom Hanks... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Мени је Tom Hanks најјачи у Cast Away... ... а и Wilson the volleyball. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука