Jump to content

Славни (а) хришћани :)

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

• 4 months later...
  • Гости

slobodan_trkulja_500.jpg

Предавање исповједног карактера на Сретење увече 15. фебруара на 198. по реду духовним разговорима који се, у организацији београдског Храма Светога Трифуна, одржао је музичар и композитор Слободан Тркуља. Предавање је одржано у великој сали Општине Вождовац. Тркуља је испричао да до јесени 1998. године ништа није знао о вјери својих предака. Онда је сасвим случајно дошао у Манастир Ковиљ, гдје се сусрео са вјером, после и крстио. Од тада је почео његов духовни препород. Овај сусрет завршен је малим концертом.

Духовни разговор водио је отац Дејан Дејановић, старјешина Храма Светог Трифуна.

Моја омиљена:

Када овакви људи проповедају Христа, то је велика Божија благодат.

Подели на овим сајтовима

Tркуља у Бања Луци прекосутра држи хуманитарни концерт поводом прикупљања средстава за изградњу манастира Клисина код Приједора. Карта је 50 КМ, и поред цијене која је доста висока карте су плануле за рекордан рок. Ја сам сазнао за концерт тек у уторак када су већ увелико биле све продате. Баш ми је жао.. :(

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

kako je lepo kada imas veliki talenat a pri tom znas od koga je. 

:(

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Хвала најпре Господу Богу Живом, а потом и свима онима који су омогућили да и до нас овде и сада допру речи овог живог сведочанства...  facenew22222222...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 8 months later...

Ко би рекао 0442_feel

ja bih! Kako je iznio Foresta...Evo, fino pise covjek osobine Foresta na ovom linku koji kačim.A iskreno, malo koja žena (prva ja) bi se i okrenula za njim ni poslije 1 000 poukušaja,;)

http://2012-transformacijasvijesti.com/metafizika/run-forrest-run/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...