Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 да, колико видим етиопљани припадају етиопској православној цркви ... http://www.servinghistory.com/topics/List_of_Eastern_Orthodox_Christians::sub::Athletes http://wapedia.mobi/en/List_of_Eastern_Orthodox_Christians клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Мики, нисам очекивао да ћеш њега поменути у позитивном смислу.... И ја сам прије вјеровао у стереотипе, као и већина људи, да су сви политичари без морала а банкари испраног мозга и да не размишљају даље од новца, биланса и трансакција... Али г.Јелашић, који је банкар и економиста не политичар, ме је разувјерио! Све нас је на љетњој школи оставио без текста. Тек послије тога смо наишли на његове интервијуе гдје прича о Православљу, породици, отаџбини... Жао ми је што из јавног живота наше матице одлази таква велика личност! Али еидентно да је то стање ствари тренутно у Србији... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Пример Р.Јелашића је само доказ како нас виде људи који су имали прилике да живе ван наше земље, и да упознају исправне ставове и начине живљења ван наших токова. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Пример Р.Јелашића је само доказ како нас виде људи који су имали прилике да живе ван наше земље, и да упознају исправне ставове и начине живљења ван наших токова. 0442_feel Г.Јелашић је и најбољи примјер шта значи одрасти у здравој Православној породици и како се се, на крају, сваки напоран труд и рад уз помоћ Господа, исплати. Нажалост, код нас велики број људи који су расли у комунистичким породицама је у јако лошем стању. Погледајте његов интервију на линку који сам окачио на првом мом посту гдје он прича како му је било када је доаш у комунистичку Југославију на студије гдје су га сви гледали попријеко што иде у Цркву и пише ћирилицом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Što se tiče CG, znam za pjevača Sergeja Ćetkovića... Pričešćuje se. Владан Здравков Меденица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Jelasic je bio redovan u mojoj parohijskoj crkvi sa svojim sinovima. Jedan od njegovih decaka je bio svecenosac. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Što se tiče CG, znam za pjevača Sergeja Ćetkovića... Pričešćuje se.Извини, насмејах се на ово .. ти ко дописник из ЦГ 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Samo privremeno zamjenjujem karađorđa. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Пре би се рекло да је Том Хенкс патолошки мрзитељ РКЦ него што је Православац. Али, не бих да судим... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Пријато сам изненађен , да је Православац! Но , чуди ме зашто је онда био главни глумац Давинчијевог Кода?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Пријато сам изненађен , да је Православац! Но , чуди ме зашто је онда био главни глумац Давинчијевог Кода?! Тад вероватно још није био. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Пријато сам изненађен , да је Православац! Но , чуди ме зашто је онда био главни глумац Давинчијевог Кода?! Тад вероватно још није био. Био је, па шта? Човек је професионалац, а Давинчијев код је 100% фикција у коју "верују" само Хомер Симпсони за шта он човек није крив Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Био је, па шта? Човек је професионалац, а Давинчијев код је 100% фикција у коју "верују" само Хомер Симпсони за шта он човек није крив Па ништа facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Tom Hanks je postao pravoslavac kada se vencao sa njegovom drugom zenom Ritom Wilson... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 tako je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука