Jump to content

Славни (а) хришћани :)

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

Мики, нисам очекивао да ћеш њега поменути у позитивном смислу.... :drugarstvo:

И ја сам прије вјеровао у стереотипе, као и већина људи, да су сви политичари без морала а банкари испраног мозга и да не размишљају даље од новца, биланса и трансакција...

Али г.Јелашић, који је банкар и економиста не политичар, ме је разувјерио! Све нас је на љетњој школи оставио без текста.  Тек послије тога смо наишли на његове интервијуе гдје прича о Православљу, породици, отаџбини...

Жао ми је што из јавног живота наше матице одлази таква велика личност! Али еидентно да је то стање ствари тренутно у Србији... dada

Подели на овим сајтовима

Пример  Р.Јелашића  је  само  доказ  како нас виде  људи  који су имали

прилике да живе  ван наше  земље, и  да  упознају  исправне ставове и

начине  живљења  ван  наших  токова. 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Пример  Р.Јелашића  је  само  доказ  како нас виде  људи  који су имали

прилике да живе  ван наше  земље, и  да  упознају  исправне ставове и

начине  живљења  ван  наших  токова. 0442_feel

Г.Јелашић је и најбољи примјер шта значи одрасти у здравој Православној породици и како се се, на крају, сваки напоран труд и рад уз помоћ Господа, исплати. Нажалост, код нас велики број људи који су расли у комунистичким породицама је у јако лошем стању.

Погледајте његов интервију на линку који сам окачио на првом мом посту гдје он прича како му је било када је доаш у комунистичку Југославију на студије гдје су га сви гледали попријеко што иде у Цркву и пише ћирилицом.

Подели на овим сајтовима

Jelasic je bio redovan u mojoj parohijskoj crkvi sa svojim sinovima. Jedan od njegovih decaka je bio svecenosac.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Пре би се рекло да је Том Хенкс патолошки мрзитељ РКЦ него што је Православац. Али, не бих да судим...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Пријато сам изненађен , да је Православац!

Но , чуди ме зашто је онда био главни глумац Давинчијевог Кода?!

Тад вероватно још није био.

Био је, па шта? Човек је професионалац, а Давинчијев код је 100% фикција у коју "верују" само Хомер Симпсони за шта он човек није крив

Подели на овим сајтовима

• Гости

Био је, па шта? Човек је професионалац, а Давинчијев код је 100% фикција у коју "верују" само Хомер Симпсони за шта он човек није крив

Па ништа  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...