Jump to content

Miki

Члан
  • Број садржаја

    122
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Miki

  • Рођендан 01/01/1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=HXc2uAOsL0g

Miki's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

39

Форумска репутација

  1. Жена наставља да смара, и смара и смара. Рекох вам горе да ме мишљење особе која са Запада (из дубине НАТО територије) филозофира о мајчици Русији, ме НЕ ЗАНИМА. Ако вам се толико свиђа Русија, зашто не одете из те Данске за Русију. Врло једноставно! И још једном, питаћу вас да се судржите давања савјете и лепљења етикета јер ме не занима, заиста. Ја сам ову дискусију завршио. Добио сам одговор и хвала свима који су поделили линкове и конструктивна мишљења. За ове друге који имају проблем да су људи другачији, и да се различитим људима свиђају различите ствари, верујем да ће да наставе да смарају овуда и проспирају своју ригидну животну филозофију. Како год, демагога никад доста. Хвала још једном онима који су одговорили конструктивно!
  2. Ево га још једна која претпоставља и којој нешто лични на нешто.
  3. Претпостављајте и пљујте. То је једино што знате очигледно. Разумио сам ваше назови аргументе па вас замољавам да више не пишете. Постајете напорни. Хвала!
  4. Чули сте да постоји руски манастир на Светој Гори? Ако да, онда би требало да вам буде јасан смисао горње реченице.
  5. Да, уз преводиоца који ми помаже. Како год, ова тема се беспотребно проширила. Ја сам само хтио да видим да ли је Естонска Православна Апостолска Црква канонска, и то је све. У Русији сам упознао многе фантастичне људе, и не могу да се не сетим неких јако лепих искустава и људи. Али једноставно ако могу да бирам између Васељенске Патријаршије и РПЦ, бирам Васељенску. Неке од разлога сам написао горе. Поздрав!
  6. Мислим да те погрешно схватили мој став. Али није ни битно.
  7. Ма не - православна црква (као организација, због тога малим) се гнуша национализма, зазире од политике и политичара, не жели политичку моћ, а на цијели свијет гледа као дом Божији.. Баш би волио да упознам тај ваш pink свијет. Или је ово тешко одсуство стварности?
  8. Рекох вам, то су моја искуства са РПЦ. Био сам два пута у Русији и девет пута на Светој Гори. Не сумњам да ви имате другачије искуства и поштујем ваше мишљење. Али не и лепљење етикета.
  9. Приче о руском цару, Руској Импрерији и Путину као бранитељу свега доброг на Планети, злом Западу...Заиста бих желио да се поштедим тих прича па ми је због тога било битно да ли је Естонска Православна Апостолска Црква канонска. А и појање што кажете, не може се поредити византијско и руско, искрено.
  10. Очигледно није им више било занимљиво да слушају приче у руском цару, Путину спаситељу свог добра, злом Западу, слизавању цркве и државе.. Квалитет је битан а не квантитет. Ту је ваш највећи проблем што гледате на Православље као неку (десничарко - националистичку) идеологију па вам је број битан. Вјероватно ако се те фикције из ваших глава о неком рату против Русије и оствари, па да имате живо месо.
  11. Ок, онда Естонска Апостолска Црква под Васеенском Патријаршијом је канонски призната колико сам разумио из дискусије и линкова. Хвала вам! Иоанна, Вероватно се нисам добро изразио. Поштујем руско Православље, али ми се ЛИЧНО више свиђа византијски стил и приступ. Хвала на препорукама.
  12. Помаже Бог! Имам једно питање и унапријед захваљујем на одговору! Селим се у Естонију на најмање 4 мјесеца али вјероватно на много дуже па ме занима какав је статус Естонске Православне Цркве? Да ли је то призната Православна Црква? Не иде ми се никако у Руску Православну Цркву због национализма и других ствари (није мој стил) па ме занима ваше мишљење око канонског статуса Естонске Православне Цркве? Хвала унапријед! Миленко
  13. Помаже Бог, оче! Прије два дана сам посјетио ваш манастир, заједно са професором Миланом из призренске Богословије и одушевио сам се свиме оним што сам видио и осјетио тамо! Оно је за мене право Хришћанство, космополитско и здраво, ослобођено национализма и других деструктивних идеологија које се често приписују Хришћанству. Све изгледа фантастично и посебно је импресивна чињеница колико људи из буквално цијелог свијета посједти Високе Дечане. Већина манастира на Светој Гори може да вам позавиди на гостољубивости и духу (био сам тамо много пута). Нека вас Господ Благослови и следећи пут доводим моје пријатеље са Тајвана и САД. Миленко
  14. Ive Lole Ribara 79, Opovo Mob: 0655499739 žiro račun 160-5100100302805-28 u Banci Intesa, na ime Marija Kastratović.
×
×
  • Креирај ново...