Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

показао да не уме да сноси одговорност за своје грешке, јер се после њих сакривао иза целокупне модерације

Ovo nije tačno nego je na njega pao gnjev bukvalno za 'zajedničke grijehe'.

Svoje greške je čini mi se tad javno priznao i izložio se opštoj kritici što mi drugi i nismo baš uradili. Malkice smo se mi kao tim tada zaklonili iza njega. 

Vjerujem da ni forumaši od tada nisu primijetili takve greške ponovo.  

A svi smo (iz uredništva) pogriješili, u nekoj riječi ili stavu, bar nekad, prema nekome. Naprosto, dešava se, lijepo je i ljudski da izgladimo i idemo dalje. 

Ako budemo zlopamtili, biće nam atmosfera ovde samo gora... Trudimo se, svi smo, pa čak i mi urednici - hrišćani. :stadaradim:  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Svoje greške je čini mi se tad javno priznao i izložio se opštoj kritici što mi drugi i nismo baš uradili. Malkice smo se mi kao tim tada zaklonili iza njega.

Tacno je da se ne treba vracati u proslost, ali moram reci da sam mislila da ce mu se barem neko izviniti (smatram da je trebalo).

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

:choir:  :sossos:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Tacno je da se ne treba vracati u proslost, ali moram reci da sam mislila da ce mu se barem neko izviniti (smatram da je trebalo).

Tim mu je veća plata na nebesima...:)

Подели на овим сајтовима

Опа бато. Е па честитамо, што реко Риле надамо се да ћеш оправдати указано ти поверење.

Бухахаха, сад имам две јаке везе у администрацији на френд листи, хаха, немате појма како се стиже до протекције. :P

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Tim mu je veća plata na nebesima... :)

:)) па није ваљда већ на небесима. :))

SORRY

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

па није ваљда већ на небесима. :)) SORRY

одавно :))

сад је и црвено слово добио :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ovo nije tačno nego je na njega pao gnjev bukvalno za 'zajedničke grijehe'.

Vjerujem da ni forumaši od tada nisu primijetili takve greške ponovo.

A svi smo (iz uredništva) pogriješili, u nekoj riječi ili stavu, bar nekad, prema nekome. Naprosto, dešava se, lijepo je i ljudski da izgladimo i idemo dalje.

Ako budemo zlopamtili, biće nam atmosfera ovde samo gora... Trudimo se, svi smo, pa čak i mi urednici - hrišćani. :stadaradim:

A o cemu se tu radilo ako mozemo mi ne upuceni da cujemo?

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Lapisice: moraš ići na temu kritika uredništva i/ili forumaša, a vjerovatnije ova prva, i provjeriti negdje avgust... 

Подели на овим сајтовима

Sad se i ja uputih u te "strasne i nedopustive" greske "svetih" moderatora.I idalje mislim : Dostojan! Kud i kamo vise vrednujem karakter u bilo kojoj funkciji pa i administratorskoj spreman da momentalno preispita svoj postupak i izvine se nego "nepogresiv" karakter.Sto baj d vej postoji samo u glavi tog istog.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ivane srecno ! Jel to sad i povisicu dobijas? :)))

Повишицу одговорности ако ништа друго. И то је нешто... :)

Нека је са срећом, Иване! Да оправдаш указано поверење и помогнеш да овај форум буде још бољи! :good2:
што реко Риле надамо се да ћеш оправдати указано ти поверење.

Стараћу се! (^_^)\

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Колико сам, и ако сам добо разумела, Милан Ракић је постао нови главни аминистатор сајта

Честитам од срца !

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Колико сам, и ако сам добо разумела, Милан Ракић је постао нови главни аминистатор сајта

Честитам од срца !

Захваљујем.  :naklon:

Што б` рек`о Риле: "Трудићу се да оправдам ваше поверење." :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...