Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

@@Milan Nikolic,

Хвала ти на критикама, надам се да ћу се поправити. 

:)):)) :)):aplauz:

шта ти је смирење

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Следећи корак ка демократизацији је избор бар једне жене у "црвене"

Хоћемо Џеси!!!

@@JESSY? :)

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Поздрављам постављање Рилаха за уредника,мада апелукем да не постављате за модераторе само неког реда ради,јер ових пар последњих заиста немају никакав квалитет да се тиме баве...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Следећи корак ка демократизацији је избор бар једне жене у "црвене" Хоћемо Џеси!!!

Hvala na unapred ukazanom poverenju, nadam se da bih mogla da ga opravdam . :)):)) :)):)) :)):))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Hvala na unapred ukazanom poverenju, nadam se da bih mogla da ga opravdam . :)):)) :)):)) :)):))

@@ RYLAH:945729:

• Волим 1

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Администратор један дан и већ почео да спамује. Дај човеку власт да видиш какав је. :D

Шалим се, честитке. ;)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Администратор један дан и већ почео да спамује.

Мислим да би моралан чин био да сам себе банује, или барем стави на одобравање. :)
А Иван да га упозори :D
  • Волим 1

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

A jel mogu ja da pozelenim samo na jedan dan? To je moja trogodišnja želja  :D

Zar već nisi stigao pozelenit od ove vrućine, evo ti

onda šaljem dvije Moravanake da te ozelene cijelog:

https://youtu.be/9-C2m7tnlRw

:brokoli: :ani_biggrin: 

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

На телефонским седницама уредништва нашег Форума одржаним 10. и 11. новембра, између осталог, донета је одлука да се наш досадашњи администратор/модератор Иван Ивковић "промакне" у виши чин и понесе наслов администратора на овој нашој агори.

Ми из администрације смо већ попили част, а ред је да о новом именовању обавестимо и цењене чланове Форума.

Иване Ивковићу, ево сада и јавно, у име администрације и лично, честитам ти нову функцију, али и нове обавезе и задатке које ћеш као администратор имати! Срећно! 

Подели на овим сајтовима

На телефонским седницама уредништва нашег Форума одржаним 10. и 11. новембра, између осталог, донета је одлука да се наш досадашњи администратор/модератор Иван Ивковић "промакне" у виши чин и понесе наслов администратора на овој нашој агори.

Ми из администрације смо већ попили част, а ред је да о новом именовању обавестимо и цењене чланове Форума.

Иване Ивковићу, ево сада и јавно, у име администрације и лично, честитам ти нову функцију, али и нове обавезе и задатке које ћеш као администратор имати! Срећно! 

Честитам! Права одлука, за правог човека! 

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:                   :good2:                 :pivo:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...