Благовесник Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 nosi im u hotel Moskva ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ajde uozbiljite malo temu. Postaje bezvezno da citamo gluposti. Ima onih koji zele da citaju pametne stvari ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 :aman: Ljudi! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 I ja isto mislim. Zato je Artemije u nezavidnom polozaju u koji je sam sebe uvalio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ako se pokaje i episkopska katedra Artemiju, zasto da ne... Velika su dela i jacanje vere i obnova manastira na dusi bivseg vladike rasko-prizrenskog Artemija. S pravca je skrenuo, ali ljudi smo, skloni gresci. Neka bi se Gospod blagi opomenuo predjasnjih dela i trgao brata Artemija! da nećete možda da ga postavite i za Patrijarha? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 СПЦ треба да објасни на шта личи екуменски дијалог. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 da nećete možda da ga postavite i za Patrijarha? Neslane sale su neprimerene ovoj temi. Драгана Милошевић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Neslane sale su neprimerene ovoj temi. taj se prijatelju neće pokajati..da je imao nameru za tako što ne bi rukopoložio tzv. episkope. Igrom slučaja poznajem neke od njegovih teologa, neki su i doktori nauka...nema tu ni mrvica hrišćanske skrušenosti...samo slika sopstvene čistoće... Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Управу сте кад неко рече,да Артемије од својих јастребова може само у гроб,пре него ли у јединство и покајање... Неопевано ђубре и један од главних јастребова је ткз "архимандрит Максим" њихов тобоже најученије теолог и тумач вере ,бранитељ истинске катакомбне цркве итд итд... Због таквих болесних и прелешћених сподоба, максима ,хорорепископа и сличних, ја не видим зрнце добре воље са њихове стране,да се нешто догоди на плану помирења... Благовесник, александар живаљев, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Управу сте кад неко рече,да Артемије од својих јастребова може само у гроб,пре него ли у јединство и покајање... Неопевано ђубре и један од главних јастребова је ткз "архимандрит Максим" њихов тобоже најученије теолог и тумач вере ,бранитељ истинске катакомбне цркве итд итд... Због таквих болесних и прелешћених сподоба, максима ,хорорепископа и сличних, ја не видим зрнце добре воље са њихове стране,да се нешто догоди на плану помирења... Ima i jednog doktora nauka, bivšeg akademika...on je posebna priča... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ја им предлажем да изаберу грешног чика деда Милоја за митрополита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Ја им предлажем да изаберу грешног чика деда Милоја за митрополита. on je verovatno naslednik Artemijev... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 on je verovatno naslednik Artemijev... Ма ту је негде и Ве Де Артемија, В. Димитријевић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Уме то вл. Атанасије...и то пречесто ради ко год да је у питању а из неког разлога му се не допада. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 27, 2015 Пријави Подели Написано Мај 27, 2015 Уме то вл. Атанасије...и то пречесто ради ко год да је у питању а из неког разлога му се не допада. Таса је пророк! А пророк мора да збори истину! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука